Borcun varsa demek hemen ödicen, alacaklılar nasıl efsunluysa adamların başına gelmeyen kalmıyor :)
Printable View
Borcun varsa demek hemen ödicen, alacaklılar nasıl efsunluysa adamların başına gelmeyen kalmıyor :)
Geçmiş olsun, şaşırdım valla okuyunca
Cee'd forumunda baya etkili bi isimdi josef yusuf bey ulaşmaya çalışayım bende yarın bi cee'd sahibi arkadaşımı arayayım ulaşmaya çalışayım
Gecmis olsun abi, ins. En kisa surede kurtarirsin parani.
Öncelikle çok geçmiş olsun abi . olanla ölene çare yok ama bu kaçıncı vaka para mevzusunda bu forumda ya . daha önce hiç konu okumadın mı yani ne bilim abi tanımadığın birine bu kadar para gömmek bana çok garip geliyor . inşallah en yakın zamanda mağduriyetin giderilir. :)
nicki görünce ayıktım
Kia Ceed / Pro Ceed / Ceed SW / Forum Sitesi de admin/mod olarak gözüme carpmıstı nicki konu acanlar kısmında
ama uzun zamandır yazmamıs 16.12.2013 den beri ama burayada
Profil bilgileri: josefsalvatini - Kia Ceed / Pro Ceed / Ceed SW / Forum Sitesi
kimseden borç almam almayıda sevmem ilk defa abim dediğim bi adamdan borç aldım çok değil 150 tl bu arada esnafım,
bu ay işler çok kötü gitti harbi kötü ama kiramı daha ödiyemedim
bankaya 550 tl kredi bocum var duruyo biri gecikmede
bu ay nişanım var allahın izniyle( konu açıp sizleri çağıracıktım ) nişan masrafını bilenler bilir, yani öyle böyle değil çıkmazdayım uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum,arabayı satım dedim oda olmadı deliricem yemin ederim
geçmiş olsun.
bu arada dekont fotosunu editlemenizi öneririm ne olur ne olmaz, her bilgi alenen ortada..
[QUOTE=Tuncay;7463280]17 martta ginderdim parayi 2 ay olmasina 6 gun var
[QUOTE=Tuncay;7463460]tuncay aslan senın best kankanda 1,5 sene once benden dıstbırıtor kapagıyla bobın aldı sıfır mazemeye 50 tl verdı 100 tl hala alamadık öluyu dırıyıı si... de gözu bızemı dıktı ? ben hellal etmem sende etme cıkar bı tarafından bg den ersoy mılletı dolandırdı 30 bın tll carptı 6 ay sonra tek odeme alan ben oldum ...
Öncelikle çok geçmiş olsun inş çözülür kısa zamanda ben forum üzerinden 7/8 ticarette bulundum hiç kimse beni kırmadı bende kimseyi en ufak bir şekilde kırmadım hiç tanımadığım kişilerdi ama sanki kırk yıllık arkadaş gibi muhabbetler oldu hep Allah herkeZi iyilerle karşılaştırsın ..
Geçmiş olsun inşallah paranızı alırsınız.
Bazen insanın cidden basireti bağlanıyor veriyor.
Yalan da olabilir ama gercekte olabilir dostum.bazen o kadar yuzeysel bakıyorsunuz ki.sadece yazmak icin yazıyorsunuz. Bi insanin basina birak 1 haftayi 1 gunde aklina gelmeyecek kadar sorunlar gelebilir.o yuzden karsi tarafi da dinlemeden yorum yapmayin.Tuncay abiye geçmiş olsun tanimam etmem diger tarafi da ama eger yalan varsa Allah yanina bırakmaz.
Bende yarin net uzerinden jant alicam adam muglada havale sonrasi janti gonderecek cozum onerisi olan var mi kimlik ve ehliyet fotokopisini yollarim diyor
ınsanların mıdesı bulanıyor bu tuur ıslerden tuncay sen nasıl guvendınde ıs yaptın yapmaya calıstın hala anlamadım sen boyle tongaya dusmezdın