Tabi buraya gelin burayıda İstanbula çevirin.
İstanbullunun geldiği bir yere hayır gelmiyor, yapılaşma üstüne fiyat artışları ve gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Printable View
Tabi buraya gelin burayıda İstanbula çevirin.
İstanbullunun geldiği bir yere hayır gelmiyor, yapılaşma üstüne fiyat artışları ve gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
valla tövbe tövbe Allah korusun da,
nuhun gemisi olayı gibi, sel almış götürmüş sıfırdan başlanılmış,
Allah korusun da işte deprem olur yıkılır yerle bir olur İstanbul, ardından düzelirse düzelir. yoksa mevcut halinin iyileştirilmesi imkansız gibi geliyor bana.
bir diğer anlamadığım nokta da, neden silivriye, avcılara benzeri yerlere adam akıllı seferlerle denizotobusu çalışmıyor mesela? rağbet mi yok mesela? talep mi yok?
Laf madem geldi 3.köprüye, merakımdan kgm'nin sayfasındaki kataloğa baktım.
Şu cümleyi koymuşlar, " Seçilen güzergah, çoğunlukla orman değeri düşük
baltalık, makilik ve açık alanlardan geçmektedir."
Ümraniye'de Hacegan Hatıra Ormanı var, sanırım onlar için değeri düşük olmalı ki, hatırı sayılır bir kısmını budamışlar.
Google maps'e şunları yazın, Mehmet Akif Ersoy Cd. Baklacı Mh., İstanbul, Türkiye
41.052393, 29.120880 , yeşil alanların screenshot'ını alın. O bölgeye yakınsanız gidin birkaç fotoğraf çekin. Proje bittiğinde de, aynı yerin yeniden google earth screen shot'ını alın ve karşılaştırın bakalım ne hale gelmiş olacak. Özellikle de konutların sayısını mukayese edersiniz.
Daha şimdiden Küçüksu caddesi üzeri milyon tane banka, plaza...vs ile doldu, yetmedi, daha da plaza dikiyorlar.
O değilde, Ataşehir'deki finans kent tamamlansın, Avrupa Yk'nda da Mall Of İstanbul açılsın, siz o zaman görün şenliği.
Mall Of İstanbul bitiricek zaten aynen.. vede şu anda beykoz tarafları fena....
Ben 15 gün içinde bodruma yerleşiyorum size Allah kolaylık versin.
hergün ümranıyeden beylikdüzüne gidiyorum ve lanet edıyorum artık...
bizde ankara trafigine tahammul edemiyoruz :) halimize şükür.
Aynen öyle İstanbul trafiğinden sonra Ankara çerez geliyor.İstanbula arabayla gittiğimde trafikte 1 paket sigara içtim.Trafik açıldı diyolar 5 metre gidip geri duruyoruz:) Adam otoyola köfte tezgahı açmış , su, cola vs satıyo onları görünce akılım gitmişti:eek:Allah yardımcınız olsun
bu arada izmirden medet ummayin kirmizi isikta gecmeye bayiliiyolar kac kez kaza atlattim 6yildir. biara hatta tabela gorup gulduydum bile herkes geciho kirmizida die
jendini dusunmuosan colugunu cocugunu dusun cocuguna kotu ornk olma hesabi :D
yanlız onurda yazmıs ben gittiğim hemen hemen her şehirde yaşadım
istanbuldaki trafik ve diğer illerdeki acemi bilincsiz sürücü sayısı birbirine eşit yogunlukda.
iyi araç sürenleri kurallara uyanları tenzih ederim. ama malesef bi sallamazlık bi vurdum duymazdık var bi cok ilde istanbulda söförler daha dikkatli oldugunu düşünüyorum
ankarada izmit şehir içinde düzcede özellikle cok fazlasıyla sıkıntılı adama denk geldim .
Trafikğin rezilliği yüzünden cazip işleri reddettim. Şuanki iş yerim metronun dibinde. Metro candır. Bu dünyaya birkere gelicem onunda hergün 2-3 saatini trafikte geçiremem. İlk fırsatta uzayacam zaten bu şehirden.
edit. Günde ortalama 2 saatini trafikte geçiren bir vatandaş 1 yılın bir ayını trafikte geçiriyor demektir!
aynen seko helhele bide tersters bakmiolarmi seytan dio cikart sik kafasina,sora hatirliyorum silahim yok ki :D :hehe: kackez oldu bu dediim illallah artik valla yeminlen en cok koyanda hani bi gulumse bi tebessum bi el kol kldir masjmiyetini goster.. istanbuldada ayi dolu da disarisi daha fena..
istanbulda ayı varda bi cogu dikkatli ayı :D
ankarada tandogandan maltepeye dönen ısıklarda kırmızı yanarken durduk arkadaki arabadan adamlar indi aşşa kardeşim ilerlesene diyorlar :)
yenimahalle mitin orda solda adam işgal etms 30la gidiyo gitmiyor sellktör attı şöför adam frene asıldı şöför uysa adama mevzu cıkıcak :)
ve yaya olarak nezaman yeşilde geçmeye çalıssam bi seferde geçemedm sonra ankaralı bi arkadaş burda yolun durumuna bak ısıklara cok dikkat etme dedi :)
Köyde rametli babamın aracına vurmuşlar.... Köye gittiğimde gördüm.
+ne oldu buraya baba
- ne olucak anasını satim köyde 2 tane araba var! biri bizim, öbürü geldi bizim arabaya vurdu dedi...:D
bıraktım arabayı falan yıkıldım gülmekten:) babamı özledim ya la....
Hergün 150km yapıyordum, Ataköy - Kurtköy arası...8 saat mesai sabah 2 saat aksam 3 saat toplam 5 saat yolda geçiriyordum.
Allah kurtardı beni diyorum ;)
İstanbulluları alarm'a geçiren mesaj!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz'ın twitter'dan paylaştığı bir mesaj İstanbulluları alarma geçirdi. Kazanasmaz, "Son 3 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanacak bugün. Sebebini sormayın, bilin istedim" diye yazdı.
Kazanasmaz, bu çok dikkat çeken mesaj sonrası peş peşe gelen sorular üzerine ise şu açıklamayı yaptı: "Ağır vasıta sayısının fazla oluşu, kazaların büyük oluşu ve çok sayıda aracın trafiğe katılımı yoğunluğun artış sebebi olacak. Böyle 26 ayrı sebep daha sayabilirim bugün için. Ama iki önemli sebep; araç sayısının çok oluşu ve herkesin aynı anda trafiğe katılmış olması"
Kazanasmaz'ın tweetleri şöyle:
-Son 3 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanacak bugün. Sebebini sormayın, bilin istedim.
-Ağır vasıta sayısının fazla oluşu, kazaların büyük oluşu, ve çok sayıda aracın trafiğe katılımı yoğunluğun artış sebebi olacak.
-Böyle 26 ayrı sebep daha sayabilirim bugün için. Ama iki önemli sebep;araç sayısının çok oluşu ve herkesin aynı anda trafiğe katılmış olması
-Bahçeşehir sonrasında başlayan ve FSM çıkışına kadar uzayan bu yoğunluğun birazdan mesai bitimiyle daha yoğun olacak.
-Ayrı ayrı 45 senaryo yazılınca , zorunlu olarak sebepleri açıklama gereği hissettim:)
-Erken çıkan yol alır:) deniz ulaşımı en iyi seçenek şu an.
-Herkes İstanbul'da hiç trafik yoğunluğu yaşanmıyor gibi davranıyor.Taşıt sayısı çok,kazalar önemli yerlerde.Ve bu 3 aya göre fazla olabilir.
geçenlerde saat daha erken olmasına rağmen bakırkoyden istinye parka 2 saatte gittim
sonrasında yola çıkanlara zaten allah sabır versin ben mümkün olduğunca geç saatlerde yolculuk yapıyorum artık