Tansu Yegen auf Twitter: "Trafik sıkışıklığını yaşatan ana nedenlerden bir tanesi... https://t.co/8gYn8FeXos" şuradaki gif olayın bir kısmını açıklıyor gibi
Printable View
Tansu Yegen auf Twitter: "Trafik sıkışıklığını yaşatan ana nedenlerden bir tanesi... https://t.co/8gYn8FeXos" şuradaki gif olayın bir kısmını açıklıyor gibi
Sabah eşimi işe bıraktım 07:50 de çağlayan'dan çıkış 09:25 Maslak 10:10 çağlayan.. Sokağa gir sokak Zincirlikuyu Ankara istikametine tek yön.. Yani Kağıthane'den Çevreyoluna bağlanmak için bizim 'sokak' tan geçiyor yol.. Valla ben 5-6 seneye umarım terk-i diyar edeceğim artık geri dönüş yok bu şehir için..
Bu sabah olan trafiği senelerdir görmemiştim herhalde :)
Mutlaka 4.köprü olarak Abdulhamit köprüsü yapılmalıdır trafiğimizi azaltacaktır.
Geçen sene Ağustos ayında memlekete kesin dönüş yapıp ofisimi açtım. Çok şükür işim de iyi, trafik stresinden de kurtuldum.
Bir yerden bir yere gitmek için şu saatte mi çıksam acaba demiyorum.
Ev iş arası 1 km tam. Yürüyerek geliyorum hava güzel olursa ya da bisikletle. İnanılmaz birşey bu. Küçümseyenler ya da anlam veremeyenler olacaktır mutlaka. Araba dururken yürümek ya da bisiklet, nesi güzel diye..
İnsan sabahın karanlığında yola çıkmadığında anlıyor bunun güzelliğini.
Darısı başınıza..:)
Sabah hava aydınlanmadan 6.20 de evden çıkarak acıbadem-nişantaşı 10 km yolu 20 dakikada aldım sanırım bugun bende günün şanslılarındanım :D
Ben hep sterlin harcıyorum dolardan banane...
Sabah Gebze'den Altunizade'ye 3 saatte vardım :) Güne baya güzel başladım :D
Sabah efsane trafik vardı öyle böyle değil.
e-5e yola bağlandım saat 7:35
8:20 hasdal aslantepe bağlantısı
saat 9:20 geçe stad hizasındaydım
sonra baltalimanı borsanın ordan istinye park ve sanayiye ulaştım 10:15
3 kopru acılsın trafik rehaatliceak yeaa diyenlere de selamlarımı iletiyorum
vatanşaşmazın metrobüs reklamını armağan ediyorum onlara.
Bu sabah Sabiha'dan Silivri'ye 3,5 saatte geldim. Kübürbaz haydoya döndüm.
Her pazartesi bir tuhaflık oluyo e-5'de ama sonraki günlerde bu kadar olmuyor. Bugün sabah7'de çıktım bahçelievler-maslak 2.5 saate gidebildim. Telekoma inen yolu kilit görünce kağıthane ayazağa yapayım dedim o da işin cilası oldu daha beter kitlendim :D