Dün Çamlık ile Taşdelen kavşağı arasında tam saat 19:00'da üst geçit çalışması yapıyorlardı ve yol bir anda tek şeride iniyordu. Geriye doğru yarattığı trafiği görmen lazımdı. Adamlar ya sabah işe gidiş saatinde korkuluk boyuyor, bariyer değiştiriyor, bitki ekiyor (bak en önemlisi de bu bitkiler zaten, ah o laler o olmasa nasıl nefes alırdık) veya ne bir işaret ne bir haber bir anda ana yol üzerinde bir kavşağı trafiğe kapatabiliyorlar. Tam 5 aydır (aslında geçen seneyi de işin içine katmak lazım da neyse) Audi-Vw Özön önündeki yanyol toz toprak şekilde asfalt bekliyor. Alemdağ içinde de geçen sene Belediye'den Şile yoluna kadar asfalt döktüler, asfalta maşallah diyen çok olmuş olacak ki şu an köstebek yuvasına döndü. İçeride de aşağı yukarı 500mt'de bir birbirinden farklı ebatlarda hız tümsekleri seni bekliyor.
Ya varya yeni otomobile 1 senedir keyif ile binemedim. Orada trafik, burada tümsek, şurada çukur... Otomobili piyasaya sürmeden boşu boşuna Türkiye harici yerlere gidiyorlar. Gelsinler burada çok güzel lastik, amortisör, ön takım, trim...vs testleri yapılır. Bu yollarda otomobil, lastik, amortisör...vs 100bin km'yi sıkıntısız atlatırsa üretime geçerler.
Yok bilmem ne çölünde test etmişlermiş. Getir kardeşim buraya, sıkıysa hafriyat tozuna dayansın.
Dünyanın parasını ödetiyorlar ama büyük çoğunluk gıkını çıkarmıyor.
P.S:Metrogarden'ın önünden geçen dereyi kapalı tünelle geçmek yerine açık tünelle geçtikleri için orada özellikle akşam saatlerinde gereksiz trafik oluyor.
Evet kafa gitti bende![]()
![]()
Hakan abi geçen Bahçeşehirden, Kartala giderken kaptırmışım 150-160 bi baktım Gebzedeyim geri döndüm ordan tekrar İstinye park, alışveriş yaptım ordan da Fenerbahçe arkadaşlarla buluşmak için geçtim. Yollar çok güzeldi.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Aynısı geçen bana oldu. Günaydın'da köfte yiyeyim derken caddede park yeri araya araya kendimi Kırklareli'nde buldum. Bundan sonra canım köfte çekince kırklareline gideceğim. Hem yollar bomboş hem de otoban ücretleri çok uygun. İzmir bağlantılarını tamamlasınlar, canım kumru çekerse körfez köprüsünden yapıştırıp çeşme'ye gideceğim. Hem garanti edilen araç geçişine katkım olur, hem zaten gidiş-geliş geçiş ücretleri sudan ucuz, otomobilde yakmıyor gibi birşey (üstübüne mazot banıp depoya atıyorum 1000km menzilim oluyor), boyaya ve plakaya sürdüğüm nano flex glass ceramic titanium bor karışımı ile radarda da gözükmüyorum, ne İzmir'i 3 saat'te Çeşme'ye gider kumru yer, sörf yapar geri bile gelirim, vuhuuuu
Haftasonu Ayvalığa gelsene Cunda yapalım![]()
23" Fiat 500e LaPrima
2 gündür trafikten eser yok. Masallah. Millet 19 Mayıs tatilini haftasonuna bagladı galiba.. Ataşehir - Şişli arası Tem'den 10-15 dk
Bugün evden biraz geç çıktım; trafiğe baktığımda gözlerime inanamadım. Normalde her zaman kırmızı olsan yer bile yemyeşildi hatta açık yeşildiSonuç olarak 15dk'da ofise vardım. Eşim işten bugün biraz erken çıkacak; güle oynaya gidip kendisini alacağım
Trafik mi, o ne ya.
23" Fiat 500e LaPrima
Nasıl trafik yok yahu, az önce havaalanından halkalıya geldim basın express gidiş dönüş doluydu.
Bahçeşehire gideyim dedim gişeleri görünce vazgeçtim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Haftaici surekli Bahcesehir-Capa arasi gidip geliyorum. Gecen yandex sayesinde yeni bir yoldan haberdar oldum, artik otogar yolunda trafik varsa orayi kullaniyorum. Otogar yolundan hal yonune girip metris yolundan giyimkent- bagcilar-basaksehir-ikitelli-mahmutbeye cikiyorum. Guzergahi biraz uzatiyor bu yol ama hem yakittan hem de zamandan tasarruf ettigime inaniyorum cunku neredeyse hic frene basmiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)