Antalya havaalanindan kas’a en ucuz sekilde nasil gidilir? Bu arada ucak biletini aldim aslinda dalaman’dan daha yakinmis, onun da ucak fiyatlari 2 katiydi antalya’nin.
Antalya havaalanindan kas’a en ucuz sekilde nasil gidilir? Bu arada ucak biletini aldim aslinda dalaman’dan daha yakinmis, onun da ucak fiyatlari 2 katiydi antalya’nin.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Havalimanindan otogara servis vardir illa ki. Otogardan da kasa giden ilce otobusleri vardir. 3 saat civari bir yolculuk yaparsiniz.
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Antalya havalimanı iç hatlar terminalinden çıktıktan sonra sol tarafa dönüp , Antray ( tramvay)'ı kullanarak otogara gidebilirsiniz. Yaklaşık 50 dakika kadar sürmekte. Sonrasında Kaş otobüslerine otogardan binebilirsiniz.
Hava alanının içinde tranvay var ona binersen otogara kadar gider ordanda kaşa geçersin en hesaplısı.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Çok teşekkür ederim, araba kiralayamıyorum çünkü dönüş Dalaman'dan. Transferler en az 520 tl ye buldum şuana kadar. Otogara gidip servise binicem gibi duruyor.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
antalya havalimanından arac kiralayıp aynı aracı dalaman havalimanına teslim edemez misin ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Farklı tatlar seviyorsan Retro Bistro'yu tavsiye ederim.
Dana Yanağı konusunda çok ama çok iyiler. Patlıcanlı creme brulee tatlısı efsane
Retro Bistro - Antalya, Kas
Makarna çeşitlerini seviyorsan Spaghettici de güzel bir seçim olur. Deniz mahsüllü bomba
Spaghettici - İtalyan Restoranı
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)