arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ve çok güzel bir forum bulduğuma inanıyorum elimde 12.000 tl bi canlı var ve ilk arabamı alıcam pejo serisi kullandığım için aklımda 106 gtı var sizin öneriniz neler olur şimdidem teşekkürler.
arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ve çok güzel bir forum bulduğuma inanıyorum elimde 12.000 tl bi canlı var ve ilk arabamı alıcam pejo serisi kullandığım için aklımda 106 gtı var sizin öneriniz neler olur şimdidem teşekkürler.
ya arasındaki fark ney hani gtı daha bi iyi gider gibi me geliyor yollarda baya görüyorum baya iyi gidiyor ama quick le farkı olarak biraz daha yardımcı olursan bana sevinirim.
motoru sanzimani yuruyeni komple farklidir. gti ile quick'in. distan bakinca jantlar on arka tampon camurluk dodikleri fln farkli. ikisi ayni kasada olsa cok farkli arabalar. ayrica 12ye alacagin gti diger arkadasinda dedigi gibi hayattan sogutur surekli sikinti acar motordan sikinti acmasa bile %90 pert aractir.
Connecting site... bu nasıl hocam elimde palıo var 2000 model takas girsem nasıl olur.
hızlı gıtsın fena da durmasın donanımlı olsun dersen 98 corsa gsi onerırım o fıyata alabılcegın ıyılerden bırı
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)