Bende 2013 ledsiz fr aracim var.bi xenon denmiş ama araçta xenon değil led var.merak ettiğin soru varsa cevaplaya bilirim.tüketim ortalama 7.5 litre
Printable View
Bende 2013 ledsiz fr aracim var.bi xenon denmiş ama araçta xenon değil led var.merak ettiğin soru varsa cevaplaya bilirim.tüketim ortalama 7.5 litre
Ben yeni leonu a3'e çok benzetiyorum.hatta platform karşdeşi gibi görüyorum neredeyse.Led far + cam tavan opsiyonlarını kesinlikle eklemeye çalış abi.Aracın duruşu çok değişiyor.Polo gti performansı falanda beklemiyorsan , performansı normal bir kullanıcıyı kesinlikle memnun eder bence.hayırlısı olsun , çok güzel araba bence.
Bakalım kardeşim güzel makina dedigin gibi..
Connecting site...
Aslında böyle bi seçenekte var ama yüzü çok eskidi.. Bu paralar biraz fazla gibi geliyor..
boşver abi bravoya bu paralar verilmez.7 sene olmuş nerdeyse piyasaya çıkalı.2.eldede çok zarar ettirir.
haa ama 39-40 liraya cam tavanlı dolu bir multiair motorlu alırsan , o zaman fiyat/performans şampiyonu(bence) bir araç almış olursun.
örn:
Connecting site...
Levent , o zaman golfe , a3 e dünya kadar para vermeye gerek yok :)
Multiair'de çok güzel bi motormuş okudugum kadarıyla..
Aynı araba demek dogru olmaz, malzeme kalitesinde bariz farklar var canım.. A3'ün hakkını yememek lazım..
İkinize birden cevapliyim,
ikisinin aynı motorlu en donanımlıları arasında x2 fiyat farkı var, ha bence değmez o aradaki farka ancak A3 ün içi x2 daha kaliteli her konuda, ayrıca yalıtım vs farklılığı var ve süspansiyon ayarlarında da yoldaki hissiyatı ciddi değiştiren farklar var.
ikisini de test ettim, fiyat aldım..
55-60 verdiğin Leonla 100'lük A3 arasında, CLA ile E serisi arasındaki fark olduğu için verilir. Kağıt üstünde aynı sınıfta ve aynı platformda gözükebilir ama arabayı kullanana verdiği kalite-his-donanım olarak kıyaslanmamalı. Eski kasa Leon ile Golf mk6 bile çok farklı.
kanka bi de aracı alırken bixenon ve sunroof mutlaka olsun ama 18 jant için fazla diretme :) bi önceki kasa leon cupra jantları ile efsane ötesi oluyo :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...67723631_n.jpg
Guzel araba lakin ben olsam almazdim
En buyuk sebebide benzinli manuel olmasindan oturu
Sahsi fikrime gore manuel araca ancak ve ancak performans odakli bir arac icin oncelik tanirdim ama fr bu konuda cok iyi degil artik motor gucleri yukari dogru tirmaniyor std lar 120-130 hp civarlarina dogru tasindi fr i kullandim ben sahsen cok bi keyif alamadim
Yani manuel misal bi jcw olmali veya polo gti manuel olsa ilk ben alirdim
Ama manuel polo tdi asla ve asla almazdim mesela
Fiyati uygun manuel olmasi uygunlugun ana nedeni
Dsg versiyon cikinca manuel in ciddi zarar ettireceginden adim gibi eminim bu durum leon a has bi durum degil zaten cok satilan manuel dizellerde bile otm versiyonlara oranla kayip cok fazla olabiliyor
Neyse secim sizin simdiden secim ne olursa olsun hayirli olsun
tip oldukça başarılıda mk2 leon gibi sert plastik hissi var mı içinde? kullanılan malzeme nedir?
Valla güç benim için ideal, sonuçta 75 hep arabadan gelecem.. 160 ve 180 tsi'lar ile ilgili çok konu var.. yag yakma vesaire gibi.. Kaldı ki performans odaklı araba amacım olsa zaten bunların hiç birine bakmam.. Günlük yolum 9 km' o da basın express yolunda.. Evim halkalıda, havalımanı da iş yerim..
Artı olarak evimde bir tane otomatik vites araç var..
Leon'un 1.2 tsi dsg versiyonunu bi arkadaşım aldı geçen hafta, çok güzel kombinasyon ama gel gör ki FR'daki oyuncaklar beni çok cezbediyor..
Ne Bravo'su Soner yapma etme, piyasa şartları için sıfır aracın fiyatı bana da makul geldi... Sen düz seven adamsın, yapıştır gitsin :)
Kardeşim kısmetse yarın Hasan Kaviye gidip bakıcam, şimdi yayladayım.. Beyaz renk sunroof led olanı 61 liraya bırakıyorlar.. Beyaz renk istemiyorum ama en azından arabayı detaylı incelemek istiyorum. Bu pakette İstanbulda da kırmızı yok dedi eleman ama bana çok inandırıcı gelmedi.Alıntı:
kanka bi de aracı alırken bixenon ve sunroof mutlaka olsun ama 18 jant için fazla diretme :) bi önceki kasa leon cupra jantları ile efsane ötesi oluyo :)
led ve cam tavanlısı çok güzel. alınabilir.
vay be aralık ayında cam tavan+led FR'leri 54 e satıyorlardı. nerden nereye gelmiş rakamlar.