o araç led ve fr la yılbaşı öncesi 67-68 di fiyatı. Şimdi fr da led ve cam tavan standart olunca 63.500 net fiyat oldu
Printable View
Bu arada 18 performa jantlardan nasil bulabilirim 17 fr jantlarla takas yaparak
bi sorum olucak 1.2 tsı ve 1.6 tdı lar güncelleme alıcak mı ? a3 1.6 tdı lar 110 oldu mesala . sizce makyaj yer mi leon yakın zamanda ? alma niyetimiz var ama ben mayıs haziran a kadar beklemek istiyoruyom sırf bu makyaj ihtimali için.
İngilterede yapılan bir testte, yeni scirocco ile seat leon sportcup , 1.4 tsi olarak karşılaştırma yapmışlardı... Seat'a birincilik verildi
seat genel olarak kasayı fazla kurcalayan bir marka değil. adamlar donanımı bile kurcalamıyorlar hatta ne güzel. renoya falan bakıyorsun 50 kalem donanım var.
konu hort.:D Abiler kardeşler herkese selam. Geçen cuma avek otomotive gidip fr siparişi vermiş bulundum. Aracım kırmızı tsi manuel act motor. Opsiyon olarak 18'' jant büyük ekran seat sound mevcut. Cam tavan led bi xenon farlar felan bunlar zaten standart. Şuan 74 bin lira üzeri baz alındı indirimlerle beraber. Mayıs ayında bi zaman yiyeceğimiz kesinmiş tahmini 1000-2000 arası . Aranızda tercübeli arkadaşlara sormak istediğim bu act motor sakin kullanımda kaç lt yakar ya da size göre eksileri nedir :)
Act motorların hepsi dsg vites değil mi?
Bende de 1.4tsi 122hp düz vitesli golf 7 var onunda yakıt tüketimi ortalaması 6.5 (Adana).
Baştan söyliyim sorularıma cevap alamazsam konu açıcam :D
53-57 bin civarı bir param var golf almaya yetmez, polo almaya değmez. Leona hevesliyim. İlk zamanlar ilgimi çekmemişti açıkcası şimdi niyetlenince değere bindi :) çokta takip edemedim makyajlandı mı? motoru değişti mi ne oldu bilmiyorum. Bir kaç sorum olacak:
öncelikle leon SC nedir? sanırım tek kapılı modelinin adı. Peki bunun FR dan neyi farklı? sadece 2013 modeli mi var? özelliği nedir? neden çok az sayıda var? tercih edilmiyor mu? yoksa seat belli sayıda mı üretti?
Leon FR kaç farklı motora sahip? fiyat aralığı 58binden başlayıp 85bine kadar çıkıyor ne farkları var birbirlerinin? dokanmatik büyük ekran, sunroof ve led ışık farkından başka bir şey göremedim. Seat resmi sitesinde 150hp olarak yazılmış fakat ilanda gördüğüm çoğu araç 140hp? kaç yılından sonra 150hp oldu veya neyi değişti? act=piston kapatma olayı mı oluyor? audi deki sistemin aynısı mı?
üstteki sorularımı şööööylee kısa cümle ve net ifadelerle kesin bilen birisi cevaplarsa sınırsız çay 2 dilim baklava 1 paket sigara :)
Sc sadece 2013 model var diyebiliriz. 2014 yılında üretimi devam ediyordu tercih eden yoktu coupe araba zor satılır mantığıyla yaklaşan olmadı pek onun dışında bir fark yok dört kapı fr'dan sadece 2013 yılında led ve cam tavan opsiyondu o yüzden sc'lerin kimisinde sadece led olabilir led ve cam tavan ikisini bir arada bulup alabilirsen daha iyi olur. Medya ekranı olarak sc alacaksan büyük 5.8 ekran var 6.5 yoktu 2013 yılında 2015 haziran sonrası 5.8 ekran 6.5 oldu çözünürlüğü yükseldi gibi gibi. 2013 nisan'da gelmeye başlamıştı 5f kasa o zamandan 2015 haziran ayına kadar 1.4 140 hp olarak standart geldi sonrasında 125 hp ve 150 hp act olarak gelmeye başladı. Act dediğin gibi audi'deki sistemin aynısı hatta söylemelerine göre act'siz dsg versiyonu eklemelerinin sebebi a4 çıkması ve aynı motoru o araçtada kullandıkları için yetişmiyormuş birde 150 hp act'siz dsg versiyonu var. Başka söyleyebileceğim bir şey 125'lik olanla 140 olanı stock iki araçta denedik iki üç boy kadar fark oldu fiyatlar karambole ona bişey diyemem herkes ayrı bir şey yazmış.
Bu paraya bu aracı değerlendir istersen ara konuş ne diyor canlı görme imkanın varsa gel bak veya düşünürsen bende gider bakarım sorun değil başka bir şey varsa sor dilim döndüğünce yardımcı olurum :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08129920/detay
Sağolasın Gökhan kardeşim aklımdaki sorulara tam istediğim cevapları verdin :) bayramda çaylar baklavalar benden :) az önce vagcomdan çalışmalarınıda gördüm gayet başarılı hepsi tebrik ederim kısmet olurda alırsam aynaları katlama özelliği için yanına gelebilirim hazırlıklı ol :) varsa Bursada satılık fr fiyat aralığımı biliyorsun üstte yazdım para hazır anında alırım hoşuma giderse. İlandaki arabanın 2000 lira hasar kaydı çıkıyor sadece bagaj kapağı boyalı denmiş ama detayları karışık olabilir.
Bir kaç sorum daha olacak,
-ön led farları sonradan yapabilen dükkanlar var ortalama 3bin liraya yapılabileceğini öğrendim. Sonradan yaptırılırsa kaybım ne olur?
-5.8 ve 6.5 ekranların kadran ortasındaki ekran aynı değil sanırım doğru mu biliyorum?
-muhtemelen 2013 model sc yada fr modelinden alıcam 140-150hp farkında başka hangi özellikleri kaybetmiş olurum 2015 modeline kıyasla? :)