Allah tutulan oruçları,edilen duaları kabul etsin inşallah,hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Printable View
Allah tutulan oruçları,edilen duaları kabul etsin inşallah,hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
zor mor ama ramazanın hissiyatı bi başka ya.
Allah cümlemizin orucunu kabul etsin
Hayirli ramazanlar arkadaslar, Allah ettigimiz dualari kildigimiz namazlari tuttugumuz oruclari kabul etsin..
Hayırlı ramazanlar
Allah kabul etsin,tekrar tekrar bu aylara buluşmak dileğiyle,Hayırlı ramazanlar...
Hayırlı ramazanlar.
Amin.. Cümlemize inş. :)
herkeze hayırlı ramazanlar ALLAH tutugumuz oruçları kabul etsin inş...
Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin, herkese hayırlı ramazanlar.
herkese hayırlı ramazanlar allah orucunuzu ve dularınızı kabul esin.
Tüm islam alemin ve siz degerli dostlarimin ramazan ayiniz hayirli olsun.Allah tuttugumuz oruçlari kildigimiz teravih namazlarini ve ettigimiz dualari dergahinda kabul eder insallah.yüce rabbimden dilegim Allah hepimize saglikli oruç tutmayi nasip eder.
Cümleten hayırlı ramazanlar..Herkesin orucu kabul olur inşallah..
Hayırlı Ramazanlar acıkmaya basladımmmm
Aklımın bir yerinde su içmek olmasa çok rahat geçiyor. Beni tüketen devamlı su iç diyen o dürtü :o
Herkese hayırlı ramazanlar.
sabah 8 de kalktım , 3 e kadar sıkıntı yoktu.3 ten sonra hafiften sallanmaya başladım :) bide vakit geçsin diye gidip salak gibi arabayı yıkadım , tam dilim damağım kurudu. iftarı bekliyorum :)
Herkese hayırlı ramazanlar. Allah tutulan oruçları kabul etsin
yemegi yedik, egt yükseldi, iki seksen kanepedeyiz :D
Ramazanda iftarı açtıktan sonra egt yükseliyor, Sanki normal zamanda atmoyum, Ramazanda bolt on turbo :)
Rabbime çok şükür , karnımız doydu.Çayımızı içiyoruz.Allah herkesin orucunu kabul etsin.İnşallah bende şu 1 ay boyunca bu vesileyle alkole ara vermiş olacağım.