ATLANTA güzel olmus.
Atlanta (TV Series 2016– ) - IMDb
Printable View
ATLANTA güzel olmus.
Atlanta (TV Series 2016– ) - IMDb
Mars. Frquens. Good behevier
Walking deadin sezon ortasi finali efsaneydi :) takım comeback yaptı resmen
The Grand Tour nereden izleyebiliriz?
Billions'u tavsiye ederim ilk sezon daha ve gayet keyifli
The Night Of izliyorum merak uyandırıcı mini dizi
Daredevil 3. sezonu araştırdım ama ne haber ne de başak bir şey var bilgisi olan var mı?
"Pure Genius" bilime,tıpa,teknolojiye ve Silikon Vadisine merakı olanlar için gayet akıcı bir dizi olmuş tavsiye ederim. :)
Pure Genius (TV Series 2016– ) - IMDb
Marco polo muhteşem. mutlaka izleyin derim, bir de The OA enteresan baya. herkes sevmeyebilir ama baya başarılı o da.
westworld'a başladım akıyor su gibi . Yapay zeka / bilimkurgu tarzı sevenler için güzel dizi. Bir fringe olamaz belki ama iyi gidiyor şuan.
Daha bir bölüm yayınlandı fakat kesinlikle tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=6ZYAQSlIhM4
1813 yılında geçecek ve James Keziah Delaney isimli maceraperest bir adamı merkeze alacak. Babasının ölüm haberini alan karakter, yasal olmayan yollarla elde edinmiş 14 elmas ile Afrika’dan dönecek. Ailesinin intikamını almaya yeminli olan Delaney, bir yandan da kendi ticari imparatorluğunu kurmaya çalışacak.
Arkadaslar lost heroes prison break gibi dizileri bitirdekten sonra evde hatunla fringe e sardim. Cok fena bi dizi tavsiye ederim bu arada herkeze. 5.sezonda bitime az kaldi. Bu tarz devam edebilcegimiz bi dizi tavsiyeniz varmi ?
The young pope.
Arrow ciddi harika diziydi taki 5. sezona kadar.Aslında 4. sezonda batırdılar ama şu an izlemiyorum bile.Yazık etti D.C