dizimag dan izliyorum ben genel olarak.
The Messengers izle | Dizimag
Printable View
dizimag dan izliyorum ben genel olarak.
The Messengers izle | Dizimag
selamlar,
son izlediğim 2 diziyi gerçekten izlemenizi tavsiye ederim, 2si de mini dizi tadında.
Teki, şu an dillerde olan "Chernobyl" Ülkeye göz göre göre zarar veren insanlar.. Halen daha acısı devam eden olay.
Diğeri de "When They See Us" 5 çocuğun tecavüz suçlamasını alan bir konu, sürükleyici ve mükemmel. Gerçek hikayeden alıntıdır.
İyi seyirler.
Son 3 günde 3 Netflix dizisi bitirdim.
The Society
What / If
Dark
Dark diğer ikisine göre güzel. Biraz klasik Alman polisiyesi.
The Blacklist 6 sezon X 22 bölüm bitti :) yeni önerilere açığım :)
peaky blinders ve dark izledim ikisi de kaliteli iş.
Güncel distopya ya da sağlam bilim kurgu tavsiyesi var mı ?
darkta olaylar biraz doğaüstü.
zaman yolcugulu falan var , ilk sezonu izledim tabi aradan 1.5 yıl geçmiş haftasonu 2.sezona başlıyalım dedik mal gibi kaldık hiçbişey hatırlamıyoz...
bu ara eskilere sardık manitamla...
puanı yüksek , dizi altkültürcüleri bakımından ilah yapılmışları izliyoruz..
the wire ' a başladık ilk bölüm aşırı sıktı , bıraktık bir şans daha vermek lazım.
Fringe ' e başladık kesinlikle sardı 2. sezona geldik (bilim kurgu)
dipnot : buraya her yazdığımda söylüyorum boşuna netflixe para vermeyin bütün diziler (netflix yapımları dahil) aynı anda dizibox' düşüyor.
tarayıcınıza adblock yükleyip , dalın diziboxa
Telefonunuzda DLNA yani wireless display özelliği varsa ve TV'nin akıllı TV ise ikisine de aynı wifi ye bağlayın. Diziyi telefondan açın ve görüntüyü TV ye yansıtın. Akıllı TV lerin ram ve işletim sistemleri online dizi izmele konusunda çok performanslı olmuyor maalesef.
Dark'a başladım 2.sezon 5.bölüme kadar geldim :) . Gerçekten çok güzel bir dizi,beyin falan yakıyor ama anlamlı insana sorgulamayı öğretiyor. Bize neler izletiyorlar ,yanlış yerde yaşayıp büyüyoruz çok ama çok gerideyiz her anlamda.
valla ömrüm boyunca torrent kullanan biris olarak katılmıyorum. Netflix e verilen para boşuna değildir. İnsanlar katıldıkça içeriğin kalitesi artacaktır. Korsana yöneldikçe düşecektir. Netflix şu an sinema ve dizi izleyenler için (gerçek sinema severler için) bir lütuf... Ha sende varmı dersen bende de yok henüz ama bende ki tv de arayüzü çok yavaş eski yarım akıllı bir tv , 3-5 ay içinde yeni v alır almaz bende geçecem.
Ekleme olsun ilk başta neflix dizileri internette var ya niye paralı alayım ki diyordum. Evde ablamların hesabına ortak babam almıştı ve ben pek sevimli bulmamıştım. Evlenirken tvyi aldık, Philips tvde neflix tuşu var direkt. Dsmart vs abonelik almadım bile. Sadece netflix izliyoruz diyebilirim.
İlk zamanlara oranla içerik çok çok gelişmiş durumda. Kullanıcı eklendikçe içerik gelişecektir diye düşünüyorum ben de.
Bilgisayardan tvye kablosuz görüntü aktarabiliyorum ancak o bile zor geliyor hazır düzen varken.
justified izle
Dizi, Kansas’ın bir kasabası olan Harlan’da U.S. Marshall teşkilatında görevli bir şerifin suçlarla mücadelede eski usülleri kullanarak suçlulara karşı koymasını ele alıyor.
Kötü adamlar çok başarılı..
justified izle
Dizi, Kansas’ın bir kasabası olan Harlan’da U.S. Marshall teşkilatında görevli bir şerifin suçlarla mücadelede eski usülleri kullanarak suçlulara karşı koymasını ele alıyor.
Kötü adamlar çok başarılı..
netflixde viking izliyodum 4. sezon bitti bende dizi bitti acaba 5. sezonda ne olacak diyorum arkadaşlar arasında...
5 sezon bile bitmiş haberimiz yok -niye ? çünkü netflixe daha yüklememiş...
la case de papelde aynısı oldu 1 sezon bitti acaba 2 nasıl diyoruz 2 çıkalı 4 ay olmuştu...
kusurabakmasın hem para verip hemde 6 ay geriden gelmesi biraz saçma..
filmlerine (özellikle kendi yapımlarına ) ise 3. sınıf tv filmi...
Vikings tabi geç yüklenir, History Channel yapıyor diziyi kendi kanalında yayınlıyor, onu netflix den değil H.Channel dan takip edeceksin :) La casa de papel ise 6 nisanda netflix de yayınlanmış.Avrupa da da aynı... Bir tek ispanyada daha erken verilmiş, oda kendi ülkesinin dizisi olduğu içindir... İzlemedim diziyi bilmiyorum o yüzden okuduğum bu. Başka hiçbir dizide öyle aylarca gecikme duymadım günü gününe çıkıyor.
Filmleri yukarıda dediğim gibi genel sinemadan, otör sinemadan anlayan insanlara hitap ediyor. Sci-fi ve korku gerilim severler için bulunmaz nimet. Aquaman , superman , avangers bunlardan başka film izlemeyenlere hitap etmiyor çünkü sıkıcı gelir filmler. Özellikle kendi yapımları. 148 Milyon üyesi var şu anda git gide artıyor arttıkça daha kaliteli işler çıkacaktır. Ama film bütçesi arttıkça filmler *** oluyor o yüzden ben böyle kalması taraftarıyım.
Netflix te yeni bir diziye sardım bu aralar. İsmi CONTINUUM
2077 yılından 2012 yılına zaman yolculuğu yaparak gelen suçlu bir grup ve o grupla birlikte kazara 2012 ye gelen bir polisin hikayesi anlatılıyor.
Çok bilimkurgu değil. Hackerlı, polisiyeli dizileri seviyorsanız beğenirsiniz. Öneririm. Türkçe dublaj yok altyazılı.
https://www.youtube.com/watch?v=lk_UElPrW6A
nbc dizisi o , 6. sezon eylülde gelicekmiş, normalde de eylülde geliyormuş yeni sezonlar. Nbc sorun çıkarmaz ise eylül de yayınlanacak
NBC renews its content on an annual basis on Netflix. For the past several years, new seasons have always arrived on Netflix in September. We’re once again expecting the same this year meaning that season 6 will be on Netflix by September 2019
When will Season 6 of The Blacklist be on Netflix? - What's on Netflix
The Sinner fena gelmedi bana ama 2.sezonunu henüz yüklememişler.
Haricinde ise Peaky Blinders, Dark, La casa de Papel (3.sezonu başlayacak) izlemenizi tavsiye ederim.
Eğlencelik dizi isteyen Lucifer izleyebilir.
Eğlencelik dizi isteyen Lucifer izleyebilir.
ne takip ettimse netflixde , son sezonları gidipte korsan sitelerden izledim mecburen, o yüzdende bıraktım.
aklıma bi tane daha geldi bu arada "the 100" oda son sezonu geç geldi. hatta 5 yok bile daha sanıyorum :D
hem para verip hemde bekleyemem kimse kusura bakmasın :)
ben anlatamadım heralde, netflix in elinde olan birşey değil o, üretici önce kendi kanalında yayınlamak istiyor ki normal yani. Sonra dağıtıyor. Vikings digitürkde de 5. sezon yok mesela... Bütün platformlarda böyledir. Adam kendi ürettiği şeyi neden aynı gün versin diğer kanallara ? Önce kendi izleticek sonra verecek... Neden para veriyorsun netflix'e öncelikle hırsızlık yapmamak için, bizde netten izliyoruz ama kabul etmek lazım ki hırsızlık bu :) En azından şimdi yıllarca izlediğimiz korsan filmlerin az da olsa karşılığı verebilmek için bir platform var.. Netflix e para vermek için diğer sebepler
Black Mirror
Daredevil
Punisher
Dark
Stranger Things
Godless
The Hounting Of HillHouse
Narcos
Orenge İs The New Black
Ozark
vs vs bir dolu da film sayarım :)
The100 dizisinin temeline bakınca ders niteliğinde. Hep bir zora düşme, kurtarılma, kurtulma var ama 3 bölüm izledin mi arka arkaya inanılmaz sıkıcı, kendisini çok tekrar ediyor... ayda bir izleteceksin, çok güzel... :D
Peaky Blinders 5. sezon bugün başlıyor şükür :)
Yarın hemen 2. bölüm hatta :)
Ben de netflix aldım daha yeni arkadaşlar. Şöyle otomobiller üzerine güzel film ve diziler var mı acaba bilim kurgu olmayan şekilde?
Firefly izliyorum bu ara, eh fena değil. Western / bilimkurgu tarzı sevenlere gidebilir.
Altered Carbon... beklentisiz başladım aynı gün bitti, kesinlikle izleyin...
saat 23 gibi peaky 5.sezon geliyor, sigaraya basin
Peaky başlıyor demek,konuyu okumasak haberimiz olmayacak.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...Tp4LPRHXaI_kwy