Kesin sonuç var mı bu konu hakkında ?
Bende izliyordum ve sevdiğim bir diziydi açıkcası.
Printable View
Mayısın dokuzunda NBC üçüncü bir sezon olmayacağı duyurusunu yapmış. 28'inde ise çekim maliyetlerinden dolayı dizinin başka bir kanalda tekrar hayata dönmeyeceği açıklanmış (David Rambo tarafından)
Revolution Cancelled Or Renewed For Season 3? - Seriable
Yazık olmuş cidden.
The pacific ve brothers in arms.savaş tarzı sevenlere birebir.ayrıca bu iki dizi gerçek yaşanmış hikaye.defalarca izledim fazla uzunda değil tabsiye edilir...
bilimkurgu sevenler
flashforward eklesin hemen :D
buna dizi diyemem;
her bolum tek basina ucmus halde
Black Mirror | Waldo | Channel 4 - YouTube
- X Files (efsane:) )
- Breaking Bad
- Spartacus
- Vikings
- Dexter
- Hannibal
- The Walking Dead
- Game of Thrones
kimse yazmamışmı diyecektim tamda :)
olay ve karakterler tamamiyle yaşanmıştan alınmadır.
diznin isminden dolayı ters anlaşılmasın .hikaye bu tarz olayların konusulmasının bile yanlıs gorüldügü 40 50 sene oncesindeki bir prof.un tamamen bilimsel araştırmaya dökmesi tepkileri vs.l herşeeyi ögrenmek ogretmek istemsi.ilk sezon son bölümü acaipde başarılıdır.
ilk sezon bitti suan sadece 2.si baslamadı daha temmuz falan deniyor
https://eksisozluk.com/masters-of-sex--3624981
Vikings ve Banshee izliyodum ama ikiside bitti yeni sezon nezaman bilen varmi?
game of thrones takip ediyoruz, o da tatile girmişti geçen hafta, bu hafta dönmüş heralde
fringe 5.sezon çok fena devam ediyo :D bitecek diye üzülüyorum sonuna geliyorum.
bilim kurgu üstüne veya deneylere dayalı önerilen dizi varmıdır ? revolution yeni sezonunun çıkmamasıda üzücü olmuş
Game of thrones son bölüm efsaneler arasına girer
Person of interest izleyen,The Arrow izleyen yokmu hiç ikisi de 10 numara diziler :)
Ölmeden önce her erkeğin izlemesi gereken bir dizi : THE OZ :icon_tup:
spartacus unutulmasın :D
Doctor Who
The Tudors
dizi sıralamamı yapıyorum :)
1-The Walking Dead
2-Prison Break
3-Breaking Bad
4-Game of Thrones
5-The Vampire Diaries
6-Lost
Eski yeni Lost dışında hepsini bitirdim bazılarının yeni bölüm ve sezonlarını bekliyorum. Hepsi akıcı güzel dizilerdir. Beğeniş sıralamamı yaptım Walking Dead mutlaka izlenmeli. Adamların yaptığı dizilerin her bölümü film gibi..