Titans'ı öneririm 2 günde bitirdim, dc aleminin yeniden şahlanması adına çok güzel dizi yapmışlar fena sardı
Printable View
Titans'ı öneririm 2 günde bitirdim, dc aleminin yeniden şahlanması adına çok güzel dizi yapmışlar fena sardı
Black Mirror'a başlamıştım. Cidden insanın hayatından çaldıkları çok dakika var :D
Hele 1.sezon 15milyonluk bölüm boşoğlu boş :D
Fauda sürükleyici bir diziymiş.2 günde 2 sezon bitirilir.
Netflix Sex Education
The punisher ikinci sezon başladı,
tavsiye ederim.
Kurtlar Vadisi ilk sezon akar :D
sense8 baya başarılı (lgbt içerir, oturup kız arkadaş / hanım / aile ile izlenmez) konusu güzel.
Hala izlemeyen varsa suits.
an itibariyle punisher'da bitti.
önerebileceğiniz bu tarz dizi var mı ? Netflix'de peaky blinders ve punisher'dan başka dizi izlemedim :)
You deneyebilirsiniz fena değil :)
Ulan ben bunamışım esat :D
Karahanlıyla bizzat ben görüştüm :D
Karahanlının çocuğu kaçırılıyor, Aslanla Alper operasyona çıkıyor Alper şehit, Aslan bir çocuk buluyor yetimhaneye binbir tembih koyuyor, çocuk Ali Candan, kgtye 1 numaradan giriyor, Ali candan kayıtlara trafik kazasında öldü diye düşürülüyor, mezarına bakınca ölmediği anlaşılıyor, Ulan Aslan değil bu Çakal Esaaaaaaaattttttttttttttttttt
Banshee, American Gods, Punisher, Daredevil ama önce dareyi izleyin punisherdan önce, sense8 bunlar bayağı sağlam diziler. Titans fena değil zenci kadına herkes hasta :D