Konuk oyuncu olarak geliyor bir bağlantısı yok diyebiliriz abi. Flash daha bi ergence gelmiştir bana hep. Süper kahramnlarda en iyi dizi daredevildir gelmiş geçmiş en iyisi.
Printable View
Jericho nun bitirilmesi garip geldi bana. Tam amerikan işiydi.
Arrow un 3. Sezonuna kadar izlenir. İlk başta adada yetişmiş akıllanmış zengin fırlamasıydı sona doğru süper güçler çıkmaya başladı.
Blacklist bi efsane. İlk bölümde ki teslim olma sahnesi bitirdi beni. Üstelik Red deki ramiz dayılık hareketler hoşuma gidiyor.
The americans, kesinlikle izlenmeli.
Battlestar galactica yı saymıyorum. 1. Sezonu atlatınca bırakılmıyor.
Containmet yeni başladı güzel gidiyor
12 maymun, bazen zamanı karıştırsakta güzel
ramazanda ardarda izlenebilecek vakit geçirmelik ne dizi var
geçen hafta vikingsi bitirdim. 3-4 sezon bitirmiş devam eden kaliteli ne var
şu narcos ne zaman cıkıcak allah aşkına yaaa :D
Person of Interest de bitti... Bir sene daha gideri vardı dizinin, yazık oldu...
Arrow, ikinci sezon kalite arttı, senaryo yerine oturmaya başladı. İkinci sezon bitsin, Flash, birinci sezona başlayacağız...
Narcos 2 Eylül 2016 da tekrar başlıyor
Çok var daha yaw..
https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/vWg....56.07.0.0.png
İlk bir kaç bölümünü izledimde güzel diziymiş yahu niye söylemiyorsunuz? :D Ray Donovan'da başladı, Penny Dreadful surpriz bir şekilde final yaptı zaten gitti gönlümün efendisi Vanessa Ives :( :D
http://i277.photobucket.com/albums/k...pscuevs6st.jpg
Ray Donavan son bölüm itibariyle Ermeni tutumu, Türk düşmanlığı, soykırım taraftarı olduğu için izlemiyorum artık.
Şuan zirve dizi, Blacklist.
The Last Ship'te güzel dizi başlıcak dizi arayanlar için
The Blacklist'e başladım önerenlere teşekkürler sardı baya 1 bölüm izlememe rağmen
game of thhrones un sezon finali bu gece nete düşermi acaba ?
güncel çekelim var mıdır ilgi çekici dizi önerisi olan.
Blacklist'in 3. sezonu bitti 4ü bekliyorum, Power'da yeni bölüm eklendikçe izliyorum, yeni diziye başlamak lazım :D
Suits izliyorum. Hayata bakış açınızı değiştiriyor değişik bir şekilde.
Kesinlikle tavsiye ederim. Diyaloglar, verilen şeytani cevaplar efsane.
Yazildimi bilmiyorum ama House of cards i siddetle tavsiye ederim
mr.robot çok yorgun olduğum bir gün 2 bölümü zor izlemiştim. dün bir şans daha verdim bir oturuşta 1. sezon bitti. aslında bildiğimiz birebir içinde olduğumuz şeyler ama güzel çakıyorlar :)
İzlediğim dizilerin hepsi tatilde yeni sezon beklemek ölüm yabancı dizilerde, her bölüm film tadında olunca adamlarda haklı
Black mirror.. neredeyse her bölümü, abartısız söylüyorum kült olacak bir sinema filmi gibi.
blacklist bitince suits'e başlamıştım 2-3 haftada 6. sezonuna geldim dizinin hiç sıkmadı. Suits'ten sonra blacklist sarmamaya başladı bu seferde :D
Walking Dead 7. sezon yalnızca fx üzerinden izlenebiliyormuş. dizi sitelerinden kaldırılmış. Fx'ten izlemek nasıl olacak 1.2.3. yayınlanma tarihleri verilmiş sitede o tarih ve saatte internetten yayın mı yapacaklar?
Black Mirror kuzenimin yoğun ısrarıyla başladım ilk sezonu izledim 2.nin 2.bölümünde kaldım bekledigimden iyi çıktı her bölüm film gibi resmen. :)
Westworld 4. bölüm yayınlandı. Gerçi baya oldu galiba da ben yeni izledim... :D Çok kalite ilerliyor... 4. bölümde bazı ipuçlarıda verdiler. İlk 3 bölüm hep aynı seviyedeydi, bir gizem barındırıyor ve meraklandırıyordu sadece, ancak bu bölüm ile hazzı kuvvetlendirmişler. Rutini biraz bozdular iyi oldu...
black mirror... Kadrosu baya iyiymiş... Bugün deneyeceğim... :)
"The Jefforsons" alt yazılı,online izleyebilecegim bir yer bilen var mı? Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ın oynadığı "Tatlı Hayat"ın orjinali :D
Die Jeffersons (TV Series 1975–1985) - IMDb
ATLANTA güzel olmus.
Atlanta (TV Series 2016– ) - IMDb
Mars. Frquens. Good behevier
Walking deadin sezon ortasi finali efsaneydi :) takım comeback yaptı resmen
The Grand Tour nereden izleyebiliriz?
Billions'u tavsiye ederim ilk sezon daha ve gayet keyifli
The Night Of izliyorum merak uyandırıcı mini dizi
Daredevil 3. sezonu araştırdım ama ne haber ne de başak bir şey var bilgisi olan var mı?
"Pure Genius" bilime,tıpa,teknolojiye ve Silikon Vadisine merakı olanlar için gayet akıcı bir dizi olmuş tavsiye ederim. :)
Pure Genius (TV Series 2016– ) - IMDb
Marco polo muhteşem. mutlaka izleyin derim, bir de The OA enteresan baya. herkes sevmeyebilir ama baya başarılı o da.
westworld'a başladım akıyor su gibi . Yapay zeka / bilimkurgu tarzı sevenler için güzel dizi. Bir fringe olamaz belki ama iyi gidiyor şuan.
Daha bir bölüm yayınlandı fakat kesinlikle tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=6ZYAQSlIhM4
1813 yılında geçecek ve James Keziah Delaney isimli maceraperest bir adamı merkeze alacak. Babasının ölüm haberini alan karakter, yasal olmayan yollarla elde edinmiş 14 elmas ile Afrika’dan dönecek. Ailesinin intikamını almaya yeminli olan Delaney, bir yandan da kendi ticari imparatorluğunu kurmaya çalışacak.
Arkadaslar lost heroes prison break gibi dizileri bitirdekten sonra evde hatunla fringe e sardim. Cok fena bi dizi tavsiye ederim bu arada herkeze. 5.sezonda bitime az kaldi. Bu tarz devam edebilcegimiz bi dizi tavsiyeniz varmi ?