Birçok dizi önerim olacak hangisi yazıldı Daha önceden bilmiyorum . Çok bilinen dizileri de yazmadım. Arrow Lost Brakıngbad Westworld Soprannos Flash vs gibi
Beğendiğim dizileri yazdım
Bilim kurgu sevenler için The Gifted 5. bölümünde X-men serisi devamı gibi şuanlık iyi gidiyor.
Legıon Yine x-men serisi benzeri 6. bölümden sonra ne oluyor ne bitiyor anlaşılıyor.1 sezon bitti..Arrow flash Daredevil gibi olur. The gifted le birleştirirler
Mini dizi olarak 11.22.63 benim efsanelerimden
Yine mini dizi Lost room yine efsanelerden
Polisiye sevenler için Bron/Broen biraz yavaş ilerliyor ama
Stranger Things yukarıda yazılmış gerçekten iyi bir dizi ...Stranger Things 2. Sezon Tanıtımı | Barış Manco'nun Donence Şarkısıyla - YouTube
American Good ..Yeni ve eski tanrıların savaşı bana fena gelmedi 1. sezon bitti.
Suits: Avukatlıkla alakalıbirçok terimi anlamasam bile bittiğinde salak bir gülümseye neden olluyor. Harvey specter için izlenir sadece.
Shooter : Filminden uyarlanmış iyi dizi.
Kethal Weapon Cehennem silahı serisine benziyor.
Lucifer : Yoklukta gider
Travellers : Zaman makinasıyla tarihteki önemli anlara gidiyorlar
The Last man on earth .. Dynode trek kalan adamın hikayesi yeni lişiker keldikçebiraz bozdu ama 20 dakika ben 6 dakikada izliyorum fena değil.
Death Note , Sward Online Attack of titans ..Anime sevmeseniz bile Death Note çok iyi .
Black sails . Korsanlı dizi sevenler izlesin.
24 : yıllardır eski cnbce de bölümlerini görürdüm izlemek nasip olmamıştı. Bitirdim gerçekten güzel dizi. Ayrıca her sezonun 24 saati konu alması çok güzel
How ı meet your mother.. Efsanlerden Friends den bence daha iyi
Heroes Eski dizilerden yine xmen benzeri yukarıdaki dizileri izediyseniz başlayabilrisiniz.
True Detective ..Polisite sigarayı bırakmaya çalıyorsanız başlamayın![]()
Shameless
banshee
Yoruldum herhalde bi 15 tane daha vardır. Kesin izlemdiğiniz bir kaç tane vardır. sizi 1-2 ay kitler![]()