Edit:Alim ustayla konustum yanına ugrayacağm müsait bi zamanda.
Printable View
Bende cuma günü yakalandım kaçamadım havalimanı girişinde az önce biriyle görüştüm. Çarşamba yapıcak iz görürsen para verme dedi 1000 lirayı bulcak gibi
mikail usta 0538 3761062 bu isin uzmani selamimi soyle cok memnun kalirsin
alim ustaya git hacı güzel esnaftır . bi de pasta cila çektirirsin . geçmiş olsun .
doğa olayı elden birşey gelmez ama çok sitem ediyorum 2 3 yıldır ne zaman yağmur yağsa doluya dönüyor Ankara'da..
kanka sımdı gordum cok gecmıs olsun sasmaz da benım usta var ona yaptırırız ıstersen
once cok gecmis olsun. 3 4 sene once bende yasadim ayni olayi. Bendeki gocuk 100lerceydi :) ankarada bircok yere gosterdim izmite bile gitmeyi dusundum tamir icin... Sonuc itibariyle tavani boyasiz duzelttiler geri kalan kaput bagaj ve camurluklari cok ince boyattim :( duzeltme ile ugrasilacak gibi degildi... Kasko hasari 2000tl carpma olarak gecmisti tramere ama gecenlerde plakaya hasar sorgulamada 3400tl olarak ve yine carpma olarak gordum? Konuyu once bi sigorta ile gorusecem anlayacagiz neler oldugunu. Kisaca ozetlersem: ankarada Alim usta var ve ben bu adami cok gec tanidim keske dolu hasari oldugu yillarda tanissaydik. Serhat 350z dersen dahada yardimci olacaktir diye tahmin ediyorum. Kaskoya cok dikkat et bende carpma diye girdiler sisteme. Tekrardan cok gecmis olsun.
Aynı sorun bende de var kaç gündür konu açıyım diyordum bende. Uygunsuz bir yerde yakalandım o an polar bir battaniye vardı bagajda ikiye katlayıp onu attım üstüne yinede fayda etmedi. 20 tane falan kaskoyu bozdursam mı bozdurmasam mı bilemedim.
Cok gecmis olsun. Accent vardi dolu yedik Elazığ'da, Jetta vardi dolu yedik ankarada. Arabanın üstüne kilim vs sericem diye 4. Kattan yardirdim, kafama az dolu yemedim . Insallah bu arabamda denk gelmez
Ben cıkamadım kuş öldürür cins dendi resmen .
Azdır diye tahmin ediyordum 80 tane cıktı :(
fiyat ne dediler