Gevşekliğinde bu kadarı,birinin elinde kalır sonra 3 kuruşluk adamlar değere biner birşeyde yapmaya gelmiyor bu nasıl adalet anlamadım gitti
Printable View
Su pişkinliğe bak yahu. Neyse paketlenmesi yakındır.
bugün şeker mahallesini etimesguta bağlayan alt köprüde görüldü :D
sanki arabası bozuk gibi arabaya vurup duruyodu :D
Dun gece minesera onunde arkadasi yol kenarinda beklerken polis geldi bunlardan sandi gbtye bakana kadar arkadas geldide birakti bizi :D
Lastik patlasa cekemiz yol kenarina...
bu kırmızı i20 hala cirit atıyo dün öğlen taurusun ordaki ışıklardan sola öveçler tarafına dönünce denk geldi aradm 155 i ama bi yaptırımı olmuyo heralde
Yahu aylardır şu herifi yakalayamadilar ya sonra gel de polise guven. Zaten ariyorsun sürekli su an tüm hatlarımız mesguldur lütfen hattan ayrılmayın anonsu geliyor otomatik olarak. Lan belki su an hırsız evime girdi ve polis telefonu açana kadar ısını bitirip gidecek. Bu nasıl cagri merkezi anlamadım.
Su ülkede hiçbir şey mı adam akıllı olmaz arkadas. Al iste adam aylardır milleti dolandırıyor. Yahu bimer e bile şikayet eden oldu biliyorum plakasına kadar ama adam hala milleti dolandırıyor. Vallahi helal olsun. Ama Twitter dan hükumete iki sektirsen bırak 1 gun geçmesini saatler icinde gelip seni bir guzel paketlerler. Ve bu olay Ankara'nın icinde fink ata ata oluyor. Yüzbin kere yazıklar olsun.
millet olarak hırsızı düzenbazı severiz. huyumuz batsın.
Konuyu bi hortlakmak lazım. Gene düşmüşler piyasaya. Geçenlerde Ankaparktan İst yoluna dönüşte gördüm. Bugün de İst yolu Yenimahalle dönüşünde. Gri Hyundai 1dak diyerek milletten durmasını istiyodu. Yanında da sarışın bi hatunla inmişler. Mevzuyu bilmeyenler kanmasın..
' hafta önce işe giderken keçiören fatih köprüsünden konya yoluna inerken tam viraj içinde bekliyolar biri kadın biri adam,3-4 gere denk geldim ben yola atlıyor aynayla vurdum bilerek birkeresinde :) hep aynı arabalar hep aynı sahışlar ama bu dediğim yerin 20 metre ötesinde polis ekibi var ses bile çıkarmıyolaar görmemeleri imkansız
Bu şerefsizler yüzünden gerçekten sıkıntıda olani ayird edemiyoruz sene 2007 2008 filan oto yikama isletiyorum kapinin onunde karsi kaldirimda bir kiz bayildi 17-19arasi yasi
Yaninda da 3 tane kolu façali tip ofsayt tipler cirpinio ayilio bayilio kiz cocuklarda taksi yokmu arasana durak nerde filan dedim bunlar dumenci abi dedi burda durak yok mu dedim var kardes taksi lazim kiz oluyor filan neyse millette bakio kimsede ses seda yok yardim edeyim filan diyen yok dedim atiyim bunlari arabaya gotureyim arabanin kasko yok gasp etseler gitti araba vicdanimda el vermiyor dedim oglum al ordan bicagi gotur arabada gik diyeni kes at yola kac napiyim olay gercekse vicdan azabi var Ya Allah dedim aldim anahtari bindirdim façalı pokemonlari ve kizi korna basa basa gidiyorum seri sekilde arkadaki abi kiz nefes almiyor degince dedim oglum bu kiz arabada olurse polise ne anlatcan onuda gectim her aksam roll yapioruz millete ne dicen bi kizi yetistiremedin dicekler (kizmayin bana o an kafa bin tane sey sacmaliyor) :) ben şalteri indirdim bir yurumeye basladim yanimdaki cocuk aklini kaybetti girdigim ciktigim yerler fizik kurallarina aykiri neyse yetistirdik kardes dedim para mara bisi lazimsa veriyim benim ise donmem lazim abi saol filan neyse aradan 1 hafta gecti bende mevzuyu ogrendim bunlar alkol un ustune saat 2 3 gibi hapi cakiyorlar kiz iptal geldiler cocuklar abi dedi hayatimi sen kurtar missin saol vs benzin parasi filan istersen vermek isterim filan dedim kardes ne halt yediginizi ogrendim bana tesekkur etmek istiyorsan birdaha ayni seyi yapma abi bana ders oldu asla yapmam dedi gittiler simdi bu cocuklarin yaptigi hata ama bu serefsizlerin yuzunden almasaydim dolandirici die arabaya oraya ne taksi gelirdi ne taksi gecerdi gelsede almazdi alsada yolda giderdi kiz ucu ucuna yetismisiz cunku hadi buyur kim odicek bu cocugun vebalini? Bunlar mi? O yavsak parfumculer yuzunden de dershaneden kovulmustum 2.750tl cope gitmisti sene 2005 Hahaha abi dedi sevil parfumeride calisiyorum carrefour un az gerisinde oluyor olay yaka karti var picin :) tezgaha bak acil havaalanina gitmem lazim yakit yok (benzin isigi yanio) carrefour a parfum getirdim siparis yanlismis odeme alamadim dusunurseniz uygun fiyattan veriyim acil nakit lazim anlar gibi oldum dumen oldugunu ama dedim ver kaca vercen abi dedi o zamanin fiyati 120tl sana 60 a veriyim dedim 40 lira ver gio parfum sahte ciksada dedim 40 lira kolonya niyetine sıkarız bir arkadasim dersanede gordu hediye et dedi dedim kopegin olsun ama bole bole aldim sora cakma cikarsa bana laf etme ok dedi nasil ogrenebiliriz liseyi kolejde okudum parfum hastasi arkadasim vardi sosyete zenginlerden dedi az bisi sık yanmazsa atesle orjin hemen yanarsa alkolu dayamislar sahte derken pat! Arkadas parfumu dusurdu masaya boca etti dedim olan oldu bari bakak sahtemi degilmi cakmagi koydugum gibi kantin yanmaya basladi hahaha neyse yangin sondurme tupuyle kantinci bayat tostlarini ve esek eti sosislerini kurtardi ama biz kovulduk vahşi batinin en pahali sahte parfumunu almis olduk :)
Benim biraderde ankarada okuyor onu uyarayımda durmasın böyle adamların yüzünden oyuna gelmesin.İyi oldu bu konunun açılması..
Geçen akköprünün orda denk geldi,adam bildigin oskarlık oyun sergiliyor,dövünüyor,ağlıyor,arabayı tekmeliyor falan.(araba tempra)
Bir kez daha bunun gibi bi tiple karşılaştım,5 lira gaz parası versene dedi,dedim ağa gel gidelim benzinliğe vereyim 5 lira,ona da yok diyor.(araba accent)
Bi kerede çiftlikte free shopcu geldi(araba 34 plaka golf 7 hayyylaynnn bu arada) benzin paramız yok geri dönemiyoruz diyor.
Gordion un orda arabayla geçiyorum geçen gün şu arkasında sepet gibi biisiyle karton toplayan elemanlardan bi tanesi tak dedi bayıldı yerde kivraniyor Hemen durdum 112 yi aradım dedim böyle böyle adam bayıldı direk üzerinde ne kıyafet var diye sordu söyledim bugün onun yüzden en az 20 kez telefon geldi beyfendi inanmayin para almak için açım diyormus dedi kapattı... aynaya bi baktım adam ayağa kalktı üstünü düzeltti yürümeye devam etti istemsiz vay amk dedim herkes yolunu bulmuş valla :D
Bu hikayeyi istanbulda floryada yaşadık :) Ama biz durupta hikayeyi yiyen taraftık :D
Bana da antalya otogarında yeşil SLX ' ci denk geldi freeshop elemanı ( allahtan bu konuya hakimdim ) :D
üsküdar, altunizade, koşuyolu, numune hastanesi civarlarına dolaşan 4 5 kadından oluşan bu tarz durdurup dolandırıcılık yapan kadınlara da kanmayın. Ya içlerinden biri hamile rolü yapıyor. Yada yaşlı olan hasta rolü yapıyor. Araca gelip gitmek istemiyorlar taksi parası verin biz gideriz modundalar hep. Dikkatli olun iyi niyeti suistimal için herşeyi yapıyorlar.
Şu parfüm işi de tam komedi ya. Birtanesi geldi abi gemiciyim gemiden şimdi indim yanımda da bu parfümler var cebimde nakit yok hatun arabada bekliyor şunu alda kızı gezdireyim diye girdi lafa. 200 tlden başladı en son o kadar konuştuk bari bozuk filan birşeyler verde sigara alayım diyordu :D