gelirim bende deneriz :) clio rs full stock
Printable View
gelirim bende deneriz :) clio rs full stock
bana watsappdan yazsana kardeşimm.
Tamam kardesim
Arkadaslar hic 1.4 160 lik scirocco yok mu gelen ?
Bugün hareket varsa gelebilirim bende ataşehirdeyim stock denilebilcek delsolum var :)
Arkadaslarla bati atasehirde marmarisin oralarda olucaz konustuk teldende senle gelirsin kardesim ;)
inşallah başka sefere
iş için şirket aracıyla geçtim karşıya araba tuzlada kaldı git al gel uzun iş :)
Ben geldim Oğuz :)
konuyu geç gördüm tam kılasmanım olan araçlar var :) 94 SFİ GSİ ile denerdik kutu içi filtre remus son susturucu haric tam stock hemde ist anadoludayım tüh bidahaki sefere inş.
Corolla 1.8 tsport geldim bekliuorum
Anadolu yakasi n/a type-r
Cay icmeye buyurun :)
Arkadaslar biz berkinle atasehirdeyiz hala birazdan cikicaz yeni mesajlari simdi gordum gelicel varsa direk cepten ulasabilir
Cep :05468100854
Noldu denemeler :)
Polis engeline takıldı sanırım denemeler
Ataşehir her yer memur bi aracınızı bıraktık malesef başka mekanlar bulmak lazimm
Bizde polis engeline takildik
Geçmiş olsun yahu.. Belliydi her tarafa üşüştüler bende atasehırden sonra suadiye s e gittim 7 8 ekip arabası geldiler. Şükür arkadan kaçıp kurtulduk.
kusura bakmayın memurları görünce gelmekten vazgeçtim bn
Ataşehirde memurlar efendi takılanlara birşey yapmadı gazlayıp edenleri kitlediler hep
Hee bizde zaten tesisatlarımızı sonuna kadar açıp kafalarımizi sanruftan çıkartıp bağıra bağıra polis gel bizi bağla dedik efendilikle ne alakası var kardes tuttuğunu bağladı iste
Araci baglanan arkadaslara gecmis olsun. Mekan degisikligi sart olmus
konuyu gec gordum crx ile tanıdık tanımadık denk gelen vtı ve gtı arkadaşlarla denedim shell tarafındaydık ve 1 tane polis yoktu ataşehir seyrantepe aralığında bir süre ataşehir soğumalı bence denemeler köprüden sonra olabilir kağıthaneye doğru
3 duran araç bağlandı.