Geçmiş olsun plakayı aldım inşallah tez zamanda bulunur.
Printable View
Geçmiş olsun plakayı aldım inşallah tez zamanda bulunur.
Teşekkürler durduk yerde sıkıntı işte 0 araba umarım hayrını görürüz.... Kasko var iş daha o aşamaya gelmedi umarım gelmezde çünkü büyük bir ihtimal ödeme yapmamak için uğraştıracaklar. Tek bildiğim son dönemde emniyet açısından bu ülkede çok büyük bir boşluk oluştuğu , son günlerde duyduğum , bildiğim dolandırıcılık hırsızlık olaylarını, çeksen filim olur.
Cok gecmis olsun, seytanin aklina gelmis piclerin yaptigi.
Ne adiler var yaa. Geçmiş olsun umarım araç sağ salim bulunur :/
memleket tam bir gasp talan halinde ama öyle bir gasp halindeki şiddetsiz tamamen akıl oyunları ile gasp ediyorlar..
telefon açarlar yok biz polisis örgüte üyeymişsiniz yolda yürürsün memlekete dönücem yada memleketten yeni geldim bir ekmek paracılar arabayla gidersin abi benzin bitticiler arabanı kapıya çekersin yangın var arabayı çekelimler memleket bildiğin ağır bir gasp ve suç içinde bir allahın kuluda ses çıkartmıyor..
Geçmiş olsun umarım tez vakit bulunur..
Adamlar yaratıcılıkta son nokta, 40 yıl düşünsen aklına gelmez, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede bulunur araç.
Şu son günlerde ne oluyor böyle .Son günlerde hep bu tür haberler . :ofk:
Geçmiş olsun bir an önce sağlam bir şekilde bulunması dileğiyle.
Var mı abi bi haber? Bulundu diye söylersin inşallah
Büyük geçmiş olsun. Allah belalarını versin.
Araç geçen hafta Elazığ da bir köyde bulundu. Karakol komutanı köye ailesinin yanına gelen adamı sorguya çekiyor ayak üstü nasıl aldın, nereden kaça aldın diye sonra ufak bir araştırma ile gerçek ortaya çıkıyor. Arabayı kullanan aracı istanbuldan birinden 15 bine aldım diyor araştırıyorlar o kişi 1 hafta önce öldürülmüş, herifide serbest bırakıyor zate adliyede......:) Karakol komutanı amcama aracı al buralarda gezinmeden direk uzaklaş burası pis yerler başınıza iş alırsınız deyip yanlarına ekip aracı vererek şehir dışına kadar eşlik ettirmiş..
Şimdi bu konu bir çok kişiye filim gibi gelebilir ama ben artık alıştım etrafımda buna benzer çok olay duyuyorum güneydoğuda işler burdakinden daha farklı işliyor ayrı bir ülke artık orası benim gözümde.
Çalınmasıda bulunmasıda şaka gibi. Çok ilginç olaylar duyuyorum buna benzer.
Nasıl bir senaryo yazmışlar hayret :) bulunmasına sevindim
ruhsatı plakası falan ne durumdaymış bi katakulli yapmışlarmı yoksa olduğu gbi binmişlermi onu merak ettim
sövecem olmayacak çok şükür bulunmuş gözünüz aydın...
Daha niceleri var,gözünüz aydın sapasağlam bulmuşsunuz.Ama komutan biraz abartmış bence durumu.
Şeytan emekli olmuş resmen. o.çocuklarında ki hırsızlık zekasına bak ya. Geçmiş olsun atlatmışsınız neyse ki
Bu şerefsizler akıllarını hayra çalıştırsa ne olur sanki!
akla bak abi ya hiç zahmete girmeden al anahtarı git!
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur.
Böylelerini öldürüne kadar dövmek lazım.sen yıllarca araba sahibi olmak icin çalış cabala elin oglu gelsin binsin gitsin. Bulunması sevindirici allah kimseye göstermesin.
bu anası babası belli olmayan piç soyları elektriği suyu kaçak kullanırlar vergi vermezler ondan sonra da bağımsızlık isteyip yol keserler. Vereceksin istedikleri yerleri keseceksin elektriği suyu boşaltacaksın hastaneleri okulları devlet dairelerinin hepsini. Halka da diyeceksin kardeşim buraları Türkiye Cumhuriyeti topraklarından çıkarıyorum. Türk vatandaşı kalmak isteyen şuraya şuraya yerleşsin. Geçmeyenleri de vatandaşlıktan atıyorum kapıları da kapatıyorum geçiş bundan sonra yok ne *** yerseniz yiyin. Bundan sonra da benim topraklarımda şehir içinde dışında bir yerinde olay çıkarını kafasından vururum diyeceksin. Görsünler ebelerini. 50K lık arabayı 15K ya aldım demek ne demek amq.