ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki. Öncelikle tasarım olarak çok şık ben daha beğenmeyen duymadım . Bizdeki fx30ds . 240 hp 3.0 dizel ünite çok başarılı bir motor çok seri ve yanlış bilmiyorsam sınıfında en sessiz ünite seçildi rolatideyken çok sessiz çalışıyor performans olarak cidden başarılı şanzımanı çok seri ve kulakçıklar tepkili, Hisli direksiyonu kulakçıkları vs Nissan gtr havasında hissettiriyor :D donanım olarak bu fiyata en dolu araçtır infiniti , koltuk soğutmasından hafızalı 12 yönlü koltuklarına hareketli direksiyonuna şerit takip mesafe takip radarlı cruise control, çok güzel çalışan navigasyon ve bose müzik sistemi 11 hoparlör ve Sub woofer var , içine koyduğunuz tüm Cd'leri hafıza kopyalıyor ,kör nokta algılayıcısı 360 derece kamera vs hepsi mevcut tek eksiği direksiyon ısıtma benim GT de var :D Yakıt tüketimi şehir içi 10 şehir dışı baya düşüyor bu değerler ama ortalama 10 civarı. Bundan önce de 2008 infiniti fx35 vardı , inifinitin tadını alınca başka araç bakmıyorsunuz. Bu arada sport modda yol tutuş hot hatch de yoktur:) konfor biraz zayıf kalabiliyor ama bizde 21 jant var ondan dolayı