User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fiat Bravo 1.6 Mjet Hakkında Bilgi

SercanTurkoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 la 2013 arası 105 lik bravoya bindim.
    23 k de aldım 90 k ya kullandım.
    40 k de yazılım attırdım.

138.5 hp 358.5 tork aldım.

Hiç bi sıkıntı olmadı ,bol dumandan başka..
    3.8 e kadar gördüm uzun yol sakin kullanımla
    Şehir içide 4.5 lt 5 lt arası dolaşıyordu.

Dinamic + sportstyle versiyonuydu , o donanıma o para bedavaydı , şimdi bile öyle.

33 lira lara anca b segmenti alınıyor şimdi. dizel bile belki

Ama ikinci eli çok çok çok kötü tek eksi yanı o.

sıfırı 60 lira 2 eli 35 e zor gidiyor belki gitmiyor bile.

Satmak için almıyorsan çok güzel bi araç.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var 2010 1.6dizel evdekiler biniyor sana şu kadar söyliyim o paraya o araba gerçekten çok çok çok iyi.arkadaş biraz takırtı turkurtu var demiş ama benim araba style paket 17 jant falan var ve bindiğim en sessiz arabalardan birisi diyebilirim tam anlamıyla pıtır pıtır.sadece cam tavanlıları ses yapıyormuş diye duydum onuda bilmiyorum.

bravo için 2 evre var yazılımdan önce ve sonra şeklinde yazılımdan önce uzun yolda 4.2 4.3 civarı en düşük görülür yazılımdan sonra 3.7 civarı aynı şekilde şehir içi 6.5 ken yazılımdan sonra 5.5 lt civarlarında gezersin hafif kasarsan 5 lt lerde gezersin.

yazılımdan önce gaz tepkimesi iğrenç ama yazılımdan sonra oda ciddi derecede iyileşiyor..
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide bişey sormak istiyorum hazır konusu açılmışken bu makyajlılarla bizim kasa arasıda ne farklar var
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

yakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatına göre bence sunduğu özellikler çok çok iyi aynı sınıf rakiplerınin fiyatlarına bakarak söyluyorum bunu 105 lik bravo kullanıyorum 2 aydır ben klima acık az yakicam diye zorlamadan 7 litreyı geçemedım 100 km ortalaması ve min 5 litre ortalamam da var sehır içi yakıt olarak üzeceğini sanmıyorum
    yakaan

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yorumları okudukça kafam git gel yapıyor delirmek üzereyim.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SercanTurkoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 la 2013 arası 105 lik bravoya bindim.
    23 k de aldım 90 k ya kullandım.
    40 k de yazılım attırdım.

138.5 hp 358.5 tork aldım.

Hiç bi sıkıntı olmadı ,bol dumandan başka..
    3.8 e kadar gördüm uzun yol sakin kullanımla
    Şehir içide 4.5 lt 5 lt arası dolaşıyordu.

Dinamic + sportstyle versiyonuydu , o donanıma o para bedavaydı , şimdi bile öyle.

33 lira lara anca b segmenti alınıyor şimdi. dizel bile belki

Ama ikinci eli çok çok çok kötü tek eksi yanı o.

sıfırı 60 lira 2 eli 35 e zor gidiyor belki gitmiyor bile.

Satmak için almıyorsan çok güzel bi araç.
    Sercan sen yapma bari yaa.gkr plaka lav kırmızı senindi yanlış hatırlamıyorsam.nasıl 4.5-5 yakıyordun şehir içi? Bu benim 2.bravo şehir içi 6 litrenin altı çok zor bu arabayla.Bende mi bir sorun var acaba.Halbuki o kadarda sakin kullanıyorum...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yakaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatına göre bence sunduğu özellikler çok çok iyi aynı sınıf rakiplerınin fiyatlarına bakarak söyluyorum bunu 105 lik bravo kullanıyorum 2 aydır ben klima acık az yakicam diye zorlamadan 7 litreyı geçemedım 100 km ortalaması ve min 5 litre ortalamam da var sehır içi yakıt olarak üzeceğini sanmıyorum
    o 5 litre , çevre yolu sakin sürüşleydi herhalde. yoksa 5 litre şehir içi , dur-kalklı trafik falan bravo için hayal.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba öncelikle burdaki yazılan yakıtlara şehir farklılılarınıda ekle Kimi izmir kimi ankara kimi istanbuldan yazıyor... benim aracımda istanbulda 6.5 civarı yakarken ankarada trafik olmadıgı için 5.2 falan yakıor birde ne amaçla kullanılıcak bence 308 in genişligi çok güzel , fordsa satarken kolaylık saglar gibi araçların farklı artıları var motorlara gelince 3 araçta cok yüklenmesse bence sıkıntı cıkarmaz , gidişlerindede sıkntı yaratmaz (çekmemek gibi) , kısaca bence bakılması gereken ilk şey ne amaçla kullananılıcagı 2. si ise donanım olmalı ... birde 308 olucaksa kesinlikle manuel olsun ... Şimdiden hayılı olsun
    edit : benim aracımdada sadece yakıt tasarufuna yönellik bir yazılım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bişey sormak istiyorum hazır konusu açılmışken bu makyajlılarla bizim kasa arasıda ne farklar var
    gel dedik fiatbravotr'ye gelmedin. çok yazılıp çiziliyor bu konular orada.

Öncelikle farlar karartıldı , en büyük fark bu.Ön göğüsteki karbon fiber görünümlü döşemenin kalitesi ciddi oranda düştü makyajlılarda.ayrıca göğüsteki bravo logosu kaldırıldı.yani kısıtlamalar yaptılar makyajlılarda.

active olan boş pakete , 4 cam elektrik eklendi active plus oldu makyajlılarda.ayrıca alaşımlı jant + sis farı içeren stil paket opsiyonu eklendi.

dynamic olana , blue-me sistemi eklendi dynamic plus oldu.

emotion(en dolusu) olan satıştan kalktı.

dynamic pakete ek olarak alınan sport paket , makyajlıda isim değiştirdi dynamic+sport paket yerine , direk sport style olarak satışa sunuldu.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    105 lik 2012 lineam var, gecen ctesi bodruma geldim gece, yb 3.8 lt/100 km deydi.

Std arac, orjinal janti 16 ama uzun yola ozel 15 sac jant takili.. Gecen senede bodruma gelmistim 4 litrenin altina inmemisti mesela 4.2-4.3 fln di..

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto al 1.3 90 lık 6 ileri. Yazılımla 120 hp olur. Güzel de olur. 2.elde de piyasası var istediğin zaman satarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba öncelikle burdaki yazılan yakıtlara şehir farklılılarınıda ekle Kimi izmir kimi ankara kimi istanbuldan yazıyor... benim aracımda istanbulda 6.5 civarı yakarken ankarada trafik olmadıgı için 5.2 falan yakıor birde ne amaçla kullanılıcak bence 308 in genişligi çok güzel , fordsa satarken kolaylık saglar gibi araçların farklı artıları var motorlara gelince 3 araçta cok yüklenmesse bence sıkıntı cıkarmaz , gidişlerindede sıkntı yaratmaz (çekmemek gibi) , kısaca bence bakılması gereken ilk şey ne amaçla kullananılıcagı 2. si ise donanım olmalı ... birde 308 olucaksa kesinlikle manuel olsun ... Şimdiden hayılı olsun
    edit : benim aracımdada sadece yakıt tasarufuna yönellik bir yazılım var
    Valla araştırmaya devam, çok yoruldum.. amaç, şehir içi az yaksın, yazılım ve dp gibi şeylerle illalah ettirmeden az buçuk yürüsün (150 hp 320+ tork gibi bi beklentim var). Biraz da donanımlı olsun, hız sabitleyici, orta karar müzik sistemi vs gibi. Boyum 1.98, onun için 308 çekici geliyor baya geniş duruyo. Focus sahibi bi arkadaşla tanıştım bu konu sayesinde, onun aracını görüp karar vericem. Arkadaşında da 308 varmış sanırım, onu da görebilirsem benim için güzel olucak. Yakıt değerlerini ve aktarmayı duyunca Bravo işi yattı. Kaldı ki 2. el piyasası baya sıkıntılı.
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    105 lik 2012 lineam var, gecen ctesi bodruma geldim gece, yb 3.8 lt/100 km deydi.

Std arac, orjinal janti 16 ama uzun yola ozel 15 sac jant takili.. Gecen senede bodruma gelmistim 4 litrenin altina inmemisti mesela 4.2-4.3 fln di..
    Maşallah çok güzel yakmış, peygamber sabrı varmış sizde de

Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Punto al 1.3 90 lık 6 ileri. Yazılımla 120 hp olur. Güzel de olur. 2.elde de piyasası var istediğin zaman satarsın
    Bi iki link atabilir misiniz rica etsem, mümkünse dynamic paket ve bu fiyatlara alabileceğim, içi bordo olan

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla araştırmaya devam, çok yoruldum.. amaç, şehir içi az yaksın, yazılım ve dp gibi şeylerle illalah ettirmeden az buçuk yürüsün (150 hp 320+ tork gibi bi beklentim var). Biraz da donanımlı olsun, hız sabitleyici, orta karar müzik sistemi vs gibi. Boyum 1.98, onun için 308 çekici geliyor baya geniş duruyo. Focus sahibi bi arkadaşla tanıştım bu konu sayesinde, onun aracını görüp karar vericem. Arkadaşında da 308 varmış sanırım, onu da görebilirsem benim için güzel olucak. Yakıt değerlerini ve aktarmayı duyunca Bravo işi yattı. Kaldı ki 2. el piyasası baya sıkıntılı.
    Masallah boyunuz uzunmus bende 1.88 im yeni kasa focuslardan sirkette var genis ama bir 308 degil. 308 olursa dedigim gibi kesin manuel olsun donanim ve fiyat olarak bravo mantikli araba ama dediginiz gibi hem yakiti digerlerine gore biraz fazla hemde satarken bir tik zor satiliyor ve trimlerden digerlerine gore bir tik daha cok ses geliyor ... Insallah kafanizdaki araca kavusursunuz

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben 308 de kullanıyorum yakıtı özellikle çok çok iyi dizel özellikle. hemde gençsin 308 daha çok yakışır diye düşünüyorum

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla verilen ortalamalar harbiden bayağı aşşağıda,ben mi araba kullanmayı bilmiyorum acaba dedim içimden
    1.3 multijet Linea benim ilk arabamdı,resmen benzinli gibi yakıyodu hele 110-120 den sonra depoda delik var gibi yakıyodu.
    Şirkette 1.6 105 lik Linea ve 1.6 120 lik Bravomuz var,ikisinide baya baya kullanıyorum. Bana göre ikiside az yakmıyor şehir içi. Multijet motor benim düşünceme göre az yakan bi motor değil,performansı gerçekten güzel özellikle 105 lik Linea'nın,ama yakıt bizi pek tatmin etmiyor.
    Hele 1.3 multijet motor ile 100 km hızı geçmemek lazım,yoksa ışığın yanması an meselesi

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bı cok kez uzun yola gittimde nedense bu 3-3.5 lıtre gorenlerden olamadım benmı kullanmayı bılmıyorum acaba yada arabamı bozuk anlamadım en ıyı gordugum deger 4.2 oda 90 km sabit hızda kendımden suphe etmeye basladım valla

yakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o 5 litre , çevre yolu sakin sürüşleydi herhalde. yoksa 5 litre şehir içi , dur-kalklı trafik falan bravo için hayal.
    yok balıkesır trafınde kasarak klımasız 5 lıtreler cok normal hatta 5.1 yada 5.2 dı ortalama cok fazla trafık olmuyor yanı buralarda
    yakaan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah boyunuz uzunmus bende 1.88 im yeni kasa focuslardan sirkette var genis ama bir 308 degil. 308 olursa dedigim gibi kesin manuel olsun donanim ve fiyat olarak bravo mantikli araba ama dediginiz gibi hem yakiti digerlerine gore biraz fazla hemde satarken bir tik zor satiliyor ve trimlerden digerlerine gore bir tik daha cok ses geliyor ... Insallah kafanizdaki araca kavusursunuz
    Uzun boy sıkıntı kardeşim Size de maşallah 308den de vazgeçtik gibi. 2. eli hızlı olması sebebiyle focus bakıcam sanırım dün Ferrooo aklıma girdi sağolsun
    Insallah kısa sürede bişeyler bulup alıp, yazılımayıp takılırım hayırlısıyla

Alıntı camsemih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben 308 de kullanıyorum yakıtı özellikle çok çok iyi dizel özellikle. hemde gençsin 308 daha çok yakışır diye düşünüyorum
    Hayırlısı olsun, cam tavan olmadıkça 308in bi ekstrası yok gibime geliyor. Cam tavanlısı çok iyi, ona da bütçem yetmiyo malesef.

Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla verilen ortalamalar harbiden bayağı aşşağıda,ben mi araba kullanmayı bilmiyorum acaba dedim içimden
    1.3 multijet Linea benim ilk arabamdı,resmen benzinli gibi yakıyodu hele 110-120 den sonra depoda delik var gibi yakıyodu.
    Şirkette 1.6 105 lik Linea ve 1.6 120 lik Bravomuz var,ikisinide baya baya kullanıyorum. Bana göre ikiside az yakmıyor şehir içi. Multijet motor benim düşünceme göre az yakan bi motor değil,performansı gerçekten güzel özellikle 105 lik Linea'nın,ama yakıt bizi pek tatmin etmiyor.
    Hele 1.3 multijet motor ile 100 km hızı geçmemek lazım,yoksa ışığın yanması an meselesi
    Doğrudur valla, bizde de öyle oluyor malesef ama kendim birebir, Dacia Lodgy ile şehirdışı (hız sabitleyici vs olmadan) 3.7 e düşürebilmiştim. 1.5 dci hakkaten ekonomik ama sağır bi motor yakıt konusu bence de sizin dediğiniz gibi.
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bı cok kez uzun yola gittimde nedense bu 3-3.5 lıtre gorenlerden olamadım benmı kullanmayı bılmıyorum acaba yada arabamı bozuk anlamadım en ıyı gordugum deger 4.2 oda 90 km sabit hızda kendımden suphe etmeye basladım valla
    Ferrooo araba bulalım

Alıntı yakaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok balıkesır trafınde kasarak klımasız 5 lıtreler cok normal hatta 5.1 yada 5.2 dı ortalama cok fazla trafık olmuyor yanı buralarda
    doğrudur hocam.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KArdeşim yanlış anlama ama arabanın bakımı , kilometresi vs ne alemde?

Ben 2009'da sıfır aldım 1.3 multijet 75. ARaba şu anda 56k km'de yakıt ortalaması full şehir içi 5.8 ile 6.0 arası gidip gelir.. Kaldı ki 1.4 sınıfında hemen hemen tüm motorları kullandım, gidişi hiçte kötü degil..
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)