Cikar at acilari giy hadi cicileri herseyi unutturur antalya geceleri
Printable View
Cikar at acilari giy hadi cicileri herseyi unutturur antalya geceleri
Abdest al iki rekat namaz kıl ac ellerini Allah'a sor o sana yol gösterir ;)
alkoldu uyusturucuydu bunlarla sıkıntını katlarsın her zaman çözüm değildir.
ama bu foruma olmamıs yaz ayı sıcak herkes sarıcak yer arıyo zaten sıkıntı olur :)
konuyu bilmiyorum ama konuya göre değişir.
Ailenle yada güvenebileceğin yakın bir 'dost'unla paylaşabilirsin. çünkü içine atıp kimseye söylemedikçe içinde büyüyecektir ve seni daha da çok zorliyacaktır, en güzeli paylaşmak. Ancak paylaşacağın arkadaşını iyi seç sonradan bir de onun karaktersizliğine üzülmek zorunda kalma sakın!
Sürekli birşeylerle meşgul olup kafanı dağıtmaya çalış, dinlediğin müziklerde slow yada arabesk tarzı olmasın inan insanı yoktan dertlendiren şarkılar bile var..
biz angaralılar olarak çıkmaza girmeyiz, pavyona gideriz. tavsiye olunur.. hoppa şeppi şeppi!!
Şuan reduction moda, ekmek çıkmaz :)
http://whodosurgery.com/wp-content/u...-Reduction.jpg
Sıkıldığın işte iyi niyetli ve gayretli davranmışsan sabretmen seni mutlu sona eriştirir.
Maneviyat ve sevdiklerinle zaman geçir...
Once 1 agiza , sonra 3 agiza , 3 buruna
Kızlar şimdi bakın evet burası sohbet bölümü ama hepbirlikte yapabileceğimiz yada forumun %60 ından fazla kişilerin ilgi alanları ile ilgili konular açabiliyoruz ve eğlenceli oluyor.
Vucut geliştirme bakıldığı zamqan 1000 sayfa mesaj var. Yada ne bileyim bir oyun konusu olur halı saha konusu olur buluşma konusu olur vs.
Ama bunun önünü almadığımız zaman misal bu konudaki gibi; daha önce yaşadık bebenin biri geldi bu akşam bara gidecem hatunlar olacak ne giyeyim dedi.
Sonuç: Hepimizi 30 adam sanayide toplanıp bira içiyorsunuz siz ne anlarsınız dedi havalandı gitti.
Bu konular genelde kadın forumlarında açılıyor ve bana çok komik geliyor. Sıkıntısını bir insan kendi çözer. Regl oldum ne yapmam lazım, kız arkadaşımdan ayrıldım ne yapmam lazım, hatunlar beni beğenmiyor ölecem galiba, gömleğin içine tshirt giyip mühendis edasıyla geziyorum sizce normal mi, kıçımda çıban çıktı hangi merhemi süreyim, ne olur kadın forumuna cevirmeyin burayı.
uf sayılara bak konulara bölümlere bak neymiş o site be :D
Konular 521,910. Mesajlar 31,913,779. Kullanıcılar 404,752
Çıkmaz derken nasıl bır çıkmaz hangı konuda ? Bin türlü çıkmaz var sonuçta
sıradan bi yardım konusu olarak düşünün bu konuyu,arkadaş çıkmaza düşmüş bizden yardım istiyor,bu site bir bebeğe yardım etmek için yurt dışından ilaç gönderen-getiren insanlarla dolu illaki bu arkadaşta bana bi akıl veren olur diyerek açmış konuyu bence üstüne gitmeye gerek yok ...
before ne güzelmiş ya :D after üzdü bizi.