beyler önümüzdeki hafta açıklandıktan sonra. her ilde 357 ler bi toplantımı yapsa :) askere gitmeden asker arkadaşımız vardı deriz :)
Printable View
beyler önümüzdeki hafta açıklandıktan sonra. her ilde 357 ler bi toplantımı yapsa :) askere gitmeden asker arkadaşımız vardı deriz :)
Evet herkes çıkmaya başladı mı işten :)
Kesin tarih belli olmadan işten ayrılmak bana pek mantıklı gelmiyor, tarih kesinleşsin ona göre işten ayrılacağım ben, 1 haftam kala çıkmayı düşünüyorum.
kasım başı çıkarsa ben 1 inde bırakırım işi valla evde oturunca darlanıyorum :D
işyerinize önceden söyleyin açıklandığı gün gideceğiniz tarihe göre çıkış yaparsınız kasım çıkarsa direk bırakın ben öyle yapmıştım geçen sene aralık celbi çıksaydı devam edecektim çalışmaya :)
Ulan sanki CEO'luktan istifa edicen, Cengiz amcama "Baba ben gelmiyom artık işe" diceksin alt tarafı :P
Bende belli olsun pazartesi istifayı veririm dinlenirim. Evde oturmak bana görede değil tüm çevre de çalışıyor kime sarıcam :D
forumda darlarız artık birbirimizi :D
bırakın birşey olmaz askere gittiğiniz zaman keşke daha erken bıraksaymışız işi dersiniz :D
bende 31 inde bırakıcam işi. bugun gittim e devlet şifremide aldım. sıra geldi beklemeye..
http://www.youtube.com/watch?v=RTjo8DyBRVY
günaydın beyler
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D
Gece 00:00 da burdamıyız elleri görelim :D
Yani yarın gece :D
GECE 00:00 de açıklanacağını düşünmğüyorum ben açıklanması yine öğleni bulur.
Sabah sabah iyi geldi :D
24 ekim cuma günü saat 10' da açıklanacak diyorlar büyük ihtimal 12' yi bulur açıklanması yerlerin