Selam beyler manisada usta askerim detaylari özelden yazarsaniz yardimci olmaya çalisirim
Printable View
Selam beyler manisada usta askerim detaylari özelden yazarsaniz yardimci olmaya çalisirim
Girne hakkında bilgisi olan varsa yazar mısınız
Amasya / kıbrıs tayfa whatsapp tan grup kurdu mu benide eklerseniz sevinirim 0554 623 2112:)
izmir narlıdere'ye gidicek arkadaşlar, çok güzel bir yer her anlamda
Erzincan'a gidecek arkadaşlar, rahat askerlik yaparsınız, il anlamında gelişmemiş
Kaan hakikaten nerden okuyorsun bende bi baktımda kd icin yapilcak en kotu askerlik diyorlar
Eğitim Birliği1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ / MANİSA Celp Grubu 2Esas Birliği18 İNCİ MKNZ.P.TUG. KOMUTA DESTEK TB. İS.SVŞ.BL. / ÇANAKKALE GELİBOLU / ÇANAKKALEKuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI StatüKISA_DÖNEM ER Sınıf :İSTIHKAM Sevk Başlangıç17/12/2014Branşı
istihkam hiçbişey yapmaz.
çadır kurarsın, mayın vs. eğitimi görürsün.
istihkam çavuştum bende. uzun dönem
Hatay serinyol yokmu arkadaslar bi tek benmi gidiyorum
Arkadaslar suanda kastamonu da 356-2 donem acemilik yapiyorum. Turkiye de en rahat acemilik yapilan birlik 5. Jand egtm alay komt.
Su an telefondan yaziyorim. Acemiligin son gunu bugun.
356 - 1 giden arkadaslar hep doguya gitmisler 356 -2 ise hep bati idi. Ben usta birligine giresun a gidiyorum mesela
Sanirim 357- 1 de dogu agirlikli.
Buraya yazamiyacagim hayat kurtaran bilgiler icin 0507 098 58 77 what's up yada sms yoluuyla ulasin. Telefon sokma sarj etme vb konularda elimden geleni yapiym.
Antalya / Merkez
Kırıkhan / Hatay
Yokmu izmir bornova ?