User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
97 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: makas atana hapis cezasi

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

makas atana hapis cezasi

Trafikte makas atana hapis geliyor - Milliyet

'Makas atana' hapis cezasi geliyormus. Bence bu yururluge girmez. Yunuslar ve bakanlik korumalarinin hepsinin hapse girmesi lazim o zaman
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol şeritte 80 km hızla gidip, önünde 2 km boşluk varken hala yol vermemek için elinden geleni yapanlara ceza yok mu
    diyemedim ya la

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nfs Most wanted a döndük anasını satim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol şeritte 80 km hızla gidip, önünde 2 km boşluk varken hala yol vermemek için elinden geleni yapanlara ceza yok mu
    yollardaki hız sınırı 70 olduğundan onlara hız cezası var

şaka maka nerden tutup düdüklesek niyetindeler teröriste böyle muamele yok bu ülkede

gerçi gundi gundi makas atanların teröristten farkı yokta o ayrımı hangi polis yapabilicek çok merak ediyorum

+ haberin gerçeklik payı varmı onuda merak ediyorum
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 nedense hepte benı bulur boyleleri
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezaevi rollday

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobese çıktı mertlk bozuldu arkadaş

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yerden başlamak iyidir.

sol şeritte hız sınırı altında gidip trafiği aksatan kişileri şikayet edebilirsiniz.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir yerden başlamak iyidir.

sol şeritte hız sınırı altında gidip trafiği aksatan kişileri şikayet edebilirsiniz.
    Genelde sol şeritte hız sınırı olmaz mantığıyla gidildiği için 70 sınırlı yerde 80 ile giden kişiye sellektör yapılır rahatsız edilir bu ülkede
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol şeritteki yol vermeyince sağından geçene yazmayacaklar tabi ki.Alt konuda bahsi geçenlere yazarlar.

http://www.techturkey.com/forum/vide...tiki-memo.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde sol şeritte hız sınırı olmaz mantığıyla gidildiği için 70 sınırlı yerde 80 ile giden kişiye sellektör yapılır rahatsız edilir bu ülkede
    Bu her ulkede boyle. Ingilterede m45te mesela hiz limiti 70 ama herkes 95-100mil ile seyreder. Almanyada bazi yollarda zaten limit yok. Fransada ise trafigi yavaslatmak suc. Bu hizli akan seritten yavas seyretmek demek. Bu dusunceyle, (soldan hiz limitiyle gidilebilir ve bu benim hakkim kimseye yol vermek zorunda da degilim dusuncesi) oralara gidersen seni herkes sikayet eder, ve turk oldugun icin kesin islem yapilir. Her yolun belli bir akis hizi vardir ve buna uyulmasi lazimdir.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlis hatirlamiyorsam almanya da saglayarak iki arabadan fazla gecerseniz cezai islem var. Soldaki dengesizlere ithafen yazdim

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bi uygulama en kısa surede baslasın

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaw zaten sol şeritte sürekli seyir etmek yasak ki avrupada neyin peşindeler kanunları düzgün uygulicaklarına makas atmakmış.
    ulan makas atmasan dahi e5te giderken şerit değiştiriyosun *** gibi yollar.önce yolları düzeltsinler.

sanki makastan dolayı hergün xxxyyyzzz adet kaza oluyo da.
    - K -

________
    Dr.Ecu

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu her ulkede boyle. Ingilterede m45te mesela hiz limiti 70 ama herkes 95-100mil ile seyreder. Almanyada bazi yollarda zaten limit yok. Fransada ise trafigi yavaslatmak suc. Bu hizli akan seritten yavas seyretmek demek. Bu dusunceyle, (soldan hiz limitiyle gidilebilir ve bu benim hakkim kimseye yol vermek zorunda da degilim dusuncesi) oralara gidersen seni herkes sikayet eder, ve turk oldugun icin kesin islem yapilir. Her yolun belli bir akis hizi vardir ve buna uyulmasi lazimdir.
    Tabii ki yazdıklarınıza katılıyorum. Ancak öyle de değişik insanlarımız var ki , sahil yolu mesela izmirde radar olan bir yol. Sağdaki iki şeritte 50-60 ile gidilirken , solda 75 le gidiyorum ceza da yemeyeyim diye. Arkamdaki adamın yol istemeye ne hakkı var ? Yada 70 limitli yolda o 90 la gidecek diye ben 60 la giden aracın arkasına mı gireyim ?

Aslında çok tartışılcak şey var da bunlar en ufakları.. Bilinçli insan , eğitimli toplum diye bir şey olsa solda limit olmasın giden gitsin. Burada uygulasan o şeritte top speed deneyen barzolar çıkar.
    -Fırat

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol şeritte sürekli seyir halinde gitmek zaten yasak. 3 veya 2 şeritli yolda hız sınırı 70 olabilir. sen 80 ile solda sürekli gidemezsin. belki benim radar cezasına ödeyecek param çoktur 90-110 ile giderim. sana selektör yaparım çekilmezsen sağından geçerim. kurala uymak isteyen sağdan yada orta şeritten hız sınırına uyarak gider. en sağdan hız sınırı altında da gidilebilir.

sol şerit sollama araç geçme işlemleri içindir. kısmı yerlerde daha hızlı aktığından bizde sürekli tercih sebebidir.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bilgim ve görgüm hızın ne olursa olsun arkanda senden hızlı gelen veya senden hızlı gitmek isteyen biri varsa mümkün olan en kısa sürede onun önünü açmayı gerektirir.
    Kanuni boyutunu öne sürüp ben haklıyım ölümüne yol vermem diyebilirsiniz tabiki ama, bence biraz daha çevrenizdeki insanlara saygılı olmayı deneyebilirsiniz.
    Her şey kanunda yazılamaz, düşünme kabiliyeti olan canlılar olarak biraz inisiyatif almaktan çekinmeyin lütfen
    Bu arada hızınız ne olursa olsun yol vermek küçük düşürücü bir şey değil, canını verecekmiş gibi davranan sürücüleri anlayamıyorum.
    diyemedim ya la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii ki yazdıklarınıza katılıyorum. Ancak öyle de değişik insanlarımız var ki , sahil yolu mesela izmirde radar olan bir yol. Sağdaki iki şeritte 50-60 ile gidilirken , solda 75 le gidiyorum ceza da yemeyeyim diye. Arkamdaki adamın yol istemeye ne hakkı var ? Yada 70 limitli yolda o 90 la gidecek diye ben 60 la giden aracın arkasına mı gireyim ?

Aslında çok tartışılcak şey var da bunlar en ufakları.. Bilinçli insan , eğitimli toplum diye bir şey olsa solda limit olmasın giden gitsin. Burada uygulasan o şeritte top speed deneyen barzolar çıkar.
    Yanlis dusunuyorsun. Arkadaki adamin yol istemeye hakki tabi ki var. Acil isi vardir, parasi coktur, bunlardan sana ne? Sen en soldan trafigi tikayarak gidemezsin, ortadan 60la giden barzo da en sagdan gitmeli, keza onun da seni engellemeye hakki yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bilgim ve görgüm hızın ne olursa olsun arkanda senden hızlı gelen veya senden hızlı gitmek isteyen biri varsa mümkün olan en kısa sürede onun önünü açmayı gerektirir.
    Kanuni boyutunu öne sürüp ben haklıyım ölümüne yol vermem diyebilirsiniz tabiki ama, bence biraz daha çevrenizdeki insanlara saygılı olmayı deneyebilirsiniz.
    Her şey kanunda yazılamaz, düşünme kabiliyeti olan canlılar olarak biraz inisiyatif almaktan çekinmeyin lütfen
    Bu arada hızınız ne olursa olsun yol vermek küçük düşürücü bir şey değil, canını verecekmiş gibi davranan sürücüleri anlayamıyorum.
    Evet cok mantikli ve guzel bir aciklama, demeye calistigim sey buydu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)