Trafikte makas atana hapis geliyor - Milliyet
'Makas atana' hapis cezasi geliyormus. Bence bu yururluge girmez. Yunuslar ve bakanlik korumalarinin hepsinin hapse girmesi lazim o zaman![]()
Trafikte makas atana hapis geliyor - Milliyet
'Makas atana' hapis cezasi geliyormus. Bence bu yururluge girmez. Yunuslar ve bakanlik korumalarinin hepsinin hapse girmesi lazim o zaman![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Sol şeritte 80 km hızla gidip, önünde 2 km boşluk varken hala yol vermemek için elinden geleni yapanlara ceza yok mu![]()
diyemedim ya la
yollardaki hız sınırı 70 olduğundan onlara hız cezası var![]()
şaka maka nerden tutup düdüklesek niyetindeler teröriste böyle muamele yok bu ülkede
gerçi gundi gundi makas atanların teröristten farkı yokta o ayrımı hangi polis yapabilicek çok merak ediyorum
+ haberin gerçeklik payı varmı onuda merak ediyorum![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bir yerden başlamak iyidir.
sol şeritte hız sınırı altında gidip trafiği aksatan kişileri şikayet edebilirsiniz.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Sol şeritteki yol vermeyince sağından geçene yazmayacaklar tabi ki.Alt konuda bahsi geçenlere yazarlar.
http://www.techturkey.com/forum/vide...tiki-memo.html
Bu her ulkede boyle. Ingilterede m45te mesela hiz limiti 70 ama herkes 95-100mil ile seyreder. Almanyada bazi yollarda zaten limit yok. Fransada ise trafigi yavaslatmak suc. Bu hizli akan seritten yavas seyretmek demek. Bu dusunceyle, (soldan hiz limitiyle gidilebilir ve bu benim hakkim kimseye yol vermek zorunda da degilim dusuncesi) oralara gidersen seni herkes sikayet eder, ve turk oldugun icin kesin islem yapilir. Her yolun belli bir akis hizi vardir ve buna uyulmasi lazimdir.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Yanlis hatirlamiyorsam almanya da saglayarak iki arabadan fazla gecerseniz cezai islem var. Soldaki dengesizlere ithafen yazdim![]()
yaw zaten sol şeritte sürekli seyir etmek yasak ki avrupadaneyin peşindeler kanunları düzgün uygulicaklarına makas atmakmış.
ulan makas atmasan dahi e5te giderken şerit değiştiriyosun *** gibi yollar.önce yolları düzeltsinler.
sanki makastan dolayı hergün xxxyyyzzz adet kaza oluyo da.
- K -
________
Dr.Ecu
Tabii ki yazdıklarınıza katılıyorum. Ancak öyle de değişik insanlarımız var ki , sahil yolu mesela izmirde radar olan bir yol. Sağdaki iki şeritte 50-60 ile gidilirken , solda 75 le gidiyorum ceza da yemeyeyim diye. Arkamdaki adamın yol istemeye ne hakkı var ? Yada 70 limitli yolda o 90 la gidecek diye ben 60 la giden aracın arkasına mı gireyim ?
Aslında çok tartışılcak şey var da bunlar en ufakları.. Bilinçli insan , eğitimli toplum diye bir şey olsa solda limit olmasın giden gitsin. Burada uygulasan o şeritte top speed deneyen barzolar çıkar.
-Fırat
sol şeritte sürekli seyir halinde gitmek zaten yasak. 3 veya 2 şeritli yolda hız sınırı 70 olabilir. sen 80 ile solda sürekli gidemezsin. belki benim radar cezasına ödeyecek param çoktur 90-110 ile giderim. sana selektör yaparım çekilmezsen sağından geçerim. kurala uymak isteyen sağdan yada orta şeritten hız sınırına uyarak gider. en sağdan hız sınırı altında da gidilebilir.
sol şerit sollama araç geçme işlemleri içindir. kısmı yerlerde daha hızlı aktığından bizde sürekli tercih sebebidir.![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Benim bilgim ve görgüm hızın ne olursa olsun arkanda senden hızlı gelen veya senden hızlı gitmek isteyen biri varsa mümkün olan en kısa sürede onun önünü açmayı gerektirir.
Kanuni boyutunu öne sürüp ben haklıyım ölümüne yol vermem diyebilirsiniz tabiki ama, bence biraz daha çevrenizdeki insanlara saygılı olmayı deneyebilirsiniz.
Her şey kanunda yazılamaz, düşünme kabiliyeti olan canlılar olarak biraz inisiyatif almaktan çekinmeyin lütfen
Bu arada hızınız ne olursa olsun yol vermek küçük düşürücü bir şey değil, canını verecekmiş gibi davranan sürücüleri anlayamıyorum.
diyemedim ya la
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)