öyleyimdir:icon_tup: neye bagladın onu anlamadım:beuj:
Printable View
Ankarada durum daha kötü olacak bence , yolların çoğu MUHTEŞEM BELEDİYEMİZİN çalışmaları yüzünden kapalı , okullar açılmadan önce bile bir yerden bir yere gitmek felaketti yarından sonra nasıl olacak merak ediyorum...
valla bu sene antalya daha berbat gibi görünüyor istanbul kadar olmasada bütün işlek caddelerde metro yapımı var ve 31 aralık a kadar sürecek bi uçtan bi uca kadar puff:(
yrn sabah 9da E5 felc olr kesın
öğretmen bi ailenin çocuğu olarak söyleyebilirimki gittikçe kötüleşiyor eğitim :o
hadi cocugunu özel okula yazdırdın bide üstüne 100-150 ytl okul mnasrafı var oda cabası;)
tabi yaz sezonundan cıkmış bir kırtasiyeci olarak seviniyoruz :D
heleki 1 ay cocugun dogması ve b20 yi düşünürsem benim baya bii sevinmem lazım:)
Oha abi ilkokula falan 25 lira vermek delilik :) Arada 1-2 tane var sanirim oyle muthis paralar alan TEd gibi BILFEN gibi.. Yoksa normalde ilkokul 10'u gecmemeli, lise de 15'i.. yani biraz daha normal fiyatlar bunlar.. universite parasina ilkokul mu okunur canim :)
Liseyi bitirmiş ve Açıköğretim 4 seneliğe yazıldığım için çok rahatım :D
Allah yarın trafiğe çıkan herkese sabır versin..Ramazan ramazan birde iugh :)
bu sene son eğitim ve öğretim hayatımı geçireceğim. :)
Metrobüs bitecekti, noldu? Yalan oldu sanki :D
Yollar delik desik, 4 serit 2 seride düstü, istanbulluların en cileli senesi olacak trafikte...
Biraz once haberlerde izledim metrobüs bitmis:)
Okulların acılmasıda vatana millete hayırlı olsun:D
Metrobus bitti bitmesine de ne işe yarayacak ki? Bir yerden bir yere götürüyor sadece... Ana halterlerde... Örneğin Avcılara giden metrobüs size yetersiz gelebilir. Avcıların çok ters bir yerinde iş yeriniz varsa ve oraya metrobüs bile uzaksa neye yarar? Avrupa'da kapıya kadar metro var. Evinin önünde iniyorsun neredeyse. Bizim ülkemizde nüfus fazlalığı var. Metrobüsten in otobüse bin. O otobüsten in başka otobüse bin yapmak bile cesaret istiyor. Pııııııısssssssssssssssss. Kapı açılıyor. Azına kadar yüklü bir otobüs. Neresine sığacam bunun? Bu metrobüs hattı bence en çok Kültür Üniversitesinde okuyanlara fayda sağlayacak. Her gün Etilerden Ataköye kadar aracımla gidip gelmek çileydi. Bu yüzden motosiklet aldım zaten. Sırf o E5'deki akşam dönüş trafiği yüzünden... Okuldan 6'da çık, eve 10 da gel. Var mı böyle bir şey? Motoru aldıktan sonra 6:20'de evdeydim. Şimdi metrobüs var. Önünden alıyor, Zincirlikuyuya kadar götürüyor. Ama öyle bir yere götürüyor ki... Hadi Zincirlikuyu metrobüs durağında indin diyelim. Hangi araca nereden bineceksin? Orası çok ters bir yer.
vatana millete hayirli olsun.Okusunlarda hayirli evlat olsunlar bilgili gelecege yonelik planlari olan bilgili insanlara cook ihtiyaci var bu ulkenin. :)
Metrobüsün neyi bitmis?
Koca bi yalan, heryerde bitti yazıyor da yollar delik desik...
Gecenin bi saati metrobüs yolundan kamyonlar cıkıyor yola diklemesine karsınıza...
İlk hat açıldığında da eksiklikler vardı,okulların açılışına yetiştirmek için bazı eksiklikler olabilir turnike,çevre düzenlemesi vs.
Maksat hat açılsın insanların işi görülsün.
Metrobüs faydalı bir şey bence,avcılardan zincirlikuyuya 40dakika diyorlar ki bu mesafeyi araçkla kat etmek en az 1saat.
aman cok iyi oldu mahaledeki bıdıkların sesleri azalır:D
Vespa mı alsak yuw, gerçi ben kullanmayı bilmiorum. Aaa unuttum ben Ankaradaydım :D :D :D HİHİHİHİ