vay be herkez fena kastırıyor seferber oldu :) ne güzel bu tip şeyleri görmek :)
Printable View
vay be herkez fena kastırıyor seferber oldu :) ne güzel bu tip şeyleri görmek :)
PEK10 listesini mi kaldırmışlar
bi telefondan birde pc den oyladım kaçıncısın şuan Furkan. listeyi bulamadım :D
şuan 14. sırada :) bende 15 20 kadar oy kullandım :)
Pek 10 listesine "oyla" diyip; sağ taraftaki kriteri "pek oylanan" olarak görebilirsiniz.
Gece 2'den 4'e kadar Tor üzerinden kasacağız 5 arkadaş. Katılmak isteyen yazarsa buraya, hep birlikte bitiririz bu işi.
Gece müsait olan ve bilgisayar başında olan babayiğitleri arıyorum.
birinci sıradakini gördükçe küfür ediyorum, az kaldı gireceksin inşallah ilk 10 a ...
Hilesiz, hurdasız olmayacak abi. Çünkü 2-3 kez 11'e kadar gelip geri düştüm. Şu an ilk on da 5 tane hile ile yükselen var bildiğim. Youtube izlenmeleri 1000 olmayan ve ilk 10'da olan...
Bayağı keyfim kaçtı. Fakat olmazsa da dünyanın sonu değil elbet diyip kendimi avutuyorum. : )
Ilk 10 a giremesen bile bu kadar kisinin senin icin ugrasmasi caba gostermesi yeter. Dogru insan olabilmek herseyden daha onemli :)
Oy verdim bende hayrını görün :)
son zamanı ne bu oylamanın Furkan
21 saat 17 dakika. : ))
Ne durumda oylar ? Sabah ilk 10'a girebilir misin bahsettiğin şekilde yaparak :)
Furkan PC başındayım varmı yapacak bişey?
Tor sıkıntı çıkarıyor maalesef, o da olmayacak gibi.
Bir bağlanıyor, bir bağlanmıyor. Daha doğrusu sayfa bir tam açılıyor, bir tam açılmıyor. Fakat inci + chorome anonymox + tor; olur gibi. Ümidimi kaybettiğimde yenilirim!
Proxify + İnci + Tor kasıyorum. : ) Yardım eden olursa bu iş olur gibi. : ))