Dsg olmayanda şanzıman opsiyonel galiba. 13 bin farkı başka türlü açıklayamıyorum.
Printable View
Dsg olmayanda şanzıman opsiyonel galiba. 13 bin farkı başka türlü açıklayamıyorum.
Buyrun 2015 passatın TR satış fiyatları. :D
http://store.donanimhaber.com/84/a9/...19BA72EE8B.jpg
http://i.hizliresim.com/Lol66j.jpg
düzeltildi
Nekadar doğrudur bilinmez ama donanımları kabaca yazmışlar burda
http://yarimdebriyaj.com/haber/adan-...n-b8-passat/3/
VW ailesinde görmeye alışkın olduğumuz şekilde yine Trendline, Comfortline ve Highline olarak 3 donanım seviyesine sahip modelin giriş seviyesi olarak tanımlayabileceğimiz 1.4 TSI 125 PS BMT Trendline modelin fiyatı 69.900 TL olarak belirlenmiş.
DSG opsiyonu için her donanım seviyesinde ve motor seçeneğinde 13 bin TL gibi şaşırtıcı bir fark ödemeniz gerekirken, donanım seviyeleri arasında ise yaklaşık 11 bin ile 14 bin TL arasında değişen farkları ödemeniz gerekiyor.
Önceki seride yer alan 1.4 TSI 160 PS motor seçeneğinin yerini alacak olan 1.4 TSI 150 PS BMT ACT motor seçeneğine Trendline donanım ile 77.700 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirken, Trendline donanımda DSG ile satın alamıyorsunuz. Highline ve DSG kombinasyonu ile bu seçenek 115.600 TL fiyat etiketine sahip oluyor.
Güncellenen 1.6 litrelik TDI versiyon ise 120 PS güç ile 85.900 TL’den başlayan fiyata sahip. Highline donanım ve DSG opsiyonu ile 1.6 litrelik 120 PS dizel ünite 123.800 TLlik fiyat etiketine ulaşıyor.
Ülkemizde sık kullanılan bu motor seçeneklerinin yanı sıra iki farklı 2 litrelik dizel üniteye de sahip olan modelin 2 litrelik 150 PS TDI versiyonu Comfortline veya Highline donanım seviyesiyle ve sadece DSG şanzıman ile alınabiliyor. Fiyatlar ise Comfortline için 138.800, Highline için 153 bin TL’ye ulaşıyor.
Ülkemizde nerdeyse hiç kullanılmayacak olan diğer seçenek ise sadece Highline+DSG olarak alınabilen 2 litrelik 190 PS dizel versiyon ise 165 Bin liralık fiyat etiketine sahip.
yazmış otopark.com sitesinde de.
bu donanım derken :) hangi donanım samimi söylüyorum analyamadım ondan soruyorum yanlış anlama.. 100 bin tl lik araçdan bahsediyoruz ..
hani 50-60 bin tl ye hatta 70 bin tl ye şu donanımı sunsalar bende senin yazdığını yazardımda 100 bin tl ye sunduğu donanım bence benim fikrim hiç bir şey..
aynı sınıfta 10-20 eklense premium sınıf araçlar var daha dolu bmw si mercedesi audisi.. 110-120 bin tl ye 2.0tdi full dolu 2014 a4 ler var hani hiç beğenmesemde comfort pakete 100 - 110 vericeğime gider cla 180cdi alırım 2014 model üstüne 10- 20 daha ekleyip hemde cam tavanlı amg paketli dizel full artı full ...
Abicim harbiden hangi yag yakmadan bahsediyosun sen? Passat kac kg.bilmiyorm ama bendeki golf 1290kg. Gecen.uzun yolda ciktim 3 kisi bagaj agzina kadar dolu arka koltuklarda dolu. 110la canakkaleye kadar gittim ortalama 5.8di ordan.edirneye kadar 140 150 arasi gittim.ortalama 6.3e cikti. Passat 1800 kilo mu ki 8litre yakicak uzunfa? Yag yakma falan yasamadim ben hic arabani kaputunu bile acmadim 2012 model golfun.
askere gidiyim geliyim işime devam ediyim alırım abi 70.000 e teneke fluence veriyolar bu passat uzay olmuş:D
101.400 liraydı 1.6tdi comfortline passat zaten dsg olarak. 109.600 yapmışlar. yeni motor biraz daha ekstra donanım falan. fiyat bence abartı değil eskiye kıyasladığımız zaman.
o değil de 2013-2014 passat sahipleri deli karlar edecekler :D
bu arada 1.4 tsi için yazılanlar gerçekten de acımasız geliyor bana. istanbuldan 300 kmde bi tsi passat aldım adanaya getirdim bi müşterimiz için. 235 liraya adanaya girdi 880 km. benzinli ve 1400 kg bi araç için hiç fena rakamlar değil bunlar. hız ortalamam da 120 km civarıydı.
bayiyi aradım , satış müdürü , daha bayilerin eline ulaşmış bir fiyat yok. 15 gün sonra lansmanı yapıldığında fiyatlar belli olacak gibi birşeyler söyledi. almak için hemen hazır olan 35-40 tane sabit passat müştersi varmış bu arada :D
enginman01 nickli kardeşimizi de bi passat verdik 2013 model 1.4 tsi. 1 depo ile Adana'dan bodruma girdi. yaklaşık 900 km. 650 km kadar klima açık şekilde gitmiş. Benzinli araba için 900 km efsane rakam 1 depo ile.
1.4 tsi 125 lik şöyle bir motor bence. senede 15-20 binden fazla yol yapmam. performansla işim yok ama yokuşta kesilmesin , sollamaya çıktım mı mahcup etmesin , basmadım mı az yaksın , uzun yolda az yaksın diyen adam için çok ideal bir motor bence. neticede herkes 0-100 kasmıyor , rollinge çıkmıyor. birde dizelle arasında fiyat farkı olarak uçurum var resmen.
bu araba bu fiyata deli gibi satar. satması lazım şu piyasa şartlarında.
çok satacak bu passat. hem de deliler gibi satacak. Asıl bomba jetta'da patlayacak ama bana göre. herkes aynı mantıkta 1.6 tdi highline bi passat alacak olsa 125 bin lira para vermesi gerekiyor adamın. ona o parayı verene kadar ne arabalar alırım diyorlar. ama işin öteki yüzü öyle değil. filodan araç satışına şahit oluyorum haftada ortalama 5-6 tane. daha passatların 3 günden fazla adamların elinde kaldıgını görmedim. adam kendine bu sefer binmek için aldım diyerek özenerek güzel kombinasyonda passat seçip geliyor filodan. adanaya girerken satılıyor araba daha.
1.4 tsı 122hp manuel sahibiyim 2013 model.Yağ yakma diye bir olay kesinlikle yok.Uzun yolda bir depo ile 950km yaptım yazın, yarısında klima açık ve araç 4 kişi+ tepeleme bagaj şeklinde.Performans olarakta hiç bir sıkıntısı yok.Hızlanması falan gayet iyi.1,5 seneyi geçti alalı daha beni hiç mahçup etmedi.Gaz tepkisi de çok iyi.132hp avensise bindim kendi aracım kadar keyfi alamadım.
Ayrıca daha fiyatlar açıklanmadan 6 tane b8 alan ayırtan tanıdıklarım var.Deli gibi filo satıyorlar.Fiyatlarda tam arada, bu kasa en çok satan passat bile olabilir.