Aracı basmayacaksanız bence şuankiler kalsın
Printable View
Aracı basmayacaksanız bence şuankiler kalsın
retro saclara krom kapak + arka kanat diyorum :D
Tam bilgi alamamakla birlikte ,16 teneke 50 , twister 18 jant 48 et. Çok fark var mı?
Bence çok saçma bir iş olur orjinallerini 16" ile değiştirmek ama illa ki yapacaksan 16" saclara bu Audi kapaklarını tak derim Ahmet. :) Ve ya orj. 17" eski usül jantlardan ara direk.
Connecting site...
Connecting site...
Valla bakalım kanka , 18 baya sertleştiriyo arabayı.
Guncel olsun
Ahmet bide lastik havalarını kontrol ettir istersen bende arabayı sıfır aldığımda baya sertti 1-2 bin km sonra havaları kontrol ettim saçma sapan değerleri normale çevirince çok farketti baya yumuşadı
Bu stock jant mı acaba?
Yeni kasa beatle da denk gelmişti bu da.
http://i57.tinypic.com/2n86h53.jpg
Aynen o stok jant ama emin olmamakla birlikte o da 18
@özgür ,, havalarada bi baktıriym abi.
yanağı 50 liraya aksarayda bulursunuz fakat çok çabuk deforme oluyo, sürekli temizlemek lazım yoksa çok nane gözüküyor. atma yapabiliyo, bi taraftan atıncada devamı geliyo ve teker dönerken 8 çiziyomuş gibi görünüyo. en kötüsü de lastiğin yanağını aşırı derece de yiyor. hiç girmeyin yanağa bence lastiklere yazık
yine 45 yanak yüne düşük konfor , ama 18 i küçültme derdim olmasa kafaya takardım bunu dediğiniz gibi.
konfor konusunda büyük sıkıntı gibi ama fazla yanak da araç da iyi göstermiyor :(
Arkadaşlar aradığım mevzu direkt olarak hubcaps adlı kapak.Bundan orjinal krom , veya abs plastik farketmeksizin 16 inç bulma imkanımız var mı?
http://www.hubcapmike.com/images/moo...eel-covers.jpg
Mooney Hubcaps - 13 inch Moonie Hub Caps
Bence böyle kalmalı yere basmayacaksaniz değiştirmeyin jantlari.
Beğenmezsek dönülğr geriye çok önemli değil orjinaller nasılsa saklanacak , nereden bulabilirz bu kapağı , vosvosçular bilirmi?
Baby Moon tarzı jant olacaksa.. Kesinlikle basılmalı araç. Basılmayacaksa şu anki hali kalmalı bence
Bu kapak olayı hazır geçmişken Vosvos kapakları her sac janta uyuyor mu? Uyuyorsa nasıl bulabiliriz ki? Bi bakındım ama pek anlam veremedim uyup uymadığına dair. Hem de fiyatlar biraz yüksek gibi.