Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim, bunları duymak güzel.
ben açık konuşacağım; 2007 senesinden beri bu sektördeyim. profesyonel olarakta 2010 senesinden beri yönetmenlik yapıyorum. bizim sektörde şöyle bir şey var; müşteri ne istiyorsa onu yapmak zorundasın. belki bunu burada açıklamam doğru bir şey değil ama şu an açıklama gereği duydum.
biz bu projeye başlarken, en başından beri istediğimiz; bir senaryo olmasıydı. ben açıkçası bu klibi bir boks ringinde çekmek istiyordum. şarkı biraz giderli bir şarkı ve köpekler, mafya üyeleri vs. tarzı işlerin olması gerektiğini düşünüyordum. ama müşteri bu tip bir şey istediği için, üstelemedik. biz ne isteniyorsa onu uyguladık, sonuçta bu bir ticaret.
döngüde kalıyor, evet. katılıyorum. biz az bir parada harcamadık bu işe, hatta Türkiye'de ki nadir prodüksiyonlardan birisini gerçekleştirdiğimizi inanıyorum. ama burada karar merci; %60 müşteri-%40 yönetmen. o yüzden el pençe görevini üstlenmek gerekiyor bazen :)
ben gurur duydum ama. çünkü bu işi ben kendim öğrendim. profesyonel insanların yanında eğitim görmedim. tırnaklarımla kazıdım ve başardığımı düşünüyorum. daha iyi işler yapmak içinde elimden gelenin en iyisini yapacağımı da bilmenizi istiyorum.
teşekkür ederim.