Son durum ölü böcekleri temizledim gorunen bişey yok suanda bakalım ilerde nolucakk![]()
Bende de bu durum görünmeye başladı. Borik asiti toz halinde nerede bulabilirim ankarada? Önce bir onu deneyeyim.
Eczanelerde satılır. Ama kilosu 3-5 lira olan şey medikal ürün olduğundan 40-50 liraya satılır. 100-200 gram yeter.
evet aradan geçen 2 haftadan sonra tek tük etrafta gorunmeye başladılar maalesef.. tekrardan komple ilaçladım. şuan pek görünmüyrlar. Hastanede çalıştığımdan orayı ilaçlamada kullanılan jelden biraz alıp komple ilaçlamayı düşünüyorum. Galiba bunların kökü kurumuyor..
Arkadaşım geçmiş olsun amatör çözümler le kalorifer böceklerini yok etmk cok zor kardeşimin evini bastılar yuvaları mutfak ordan dağılıyor adiler evebaşa çıkamadık çok uğraştık bi ilaç firması çağırdık yalan olmasın 120 tl mi ne verdik 20 gün eve giremedi yanlız 4 aydır tık yok kurtardılar böceklerden eve girememesi şöyle ıslak temizlik yapması yasaktı 20 gün ondan.
ekstra bilgi olarak paylasmak istedim k-othrine diye bir ilac var bayer firmasinin.
1 litre suya bir kapak karistirip bocek olan yada gelebilecek bolgere sıkıyorsunuz işlem tamam.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
oncelıkle mrb aynı dertten bızde muzdarıptık dun aksam sıkı bır temızlık kolduk vardı mutfakta onun altını buzdolabı fırın arkası dolaplarına araları fırın arkası karanlık her yerı sıldım supurdum amcam bı sprey aldı bocekler ıcın ınsana zararı falan yok oldukları yerler komple sıktım gormenız lazımdı o kuytu koslerı kaldırdıkca bbaya bocekler vardı ve dun yaptım bunu bugun olu boceklerı temızledım falan suanda mutfakta rahatım
Yazin kokunu kurutursaniz kisin cikmazlar ortaya kolay kolay.Ortalikta bulasik kirinti vs birakmayin ilgi alanlari bunlar.Birde havalandirmaya dikkat edin sicagi cok seviyorlar.Yalniz evinize tarim ilaci sıkmayın o konuyu iyice bir arastirin arkadaslar tehlikeli durumlar olusmasin sagliginiz icin.
Konuyu hortlatayım, bu böceklerden çok sık görüyorum özellikle mutfakta.Borik asit konusu kafama yattı sanırım denicem.Daha etkili bir çözüm üreten var mı?Kökünü kurutmam lazım her gördüğümde kaşınmaya başlıyorum.
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
Benim evde de vardı 1+1 ev mutfak salon birleşik. Arkadaşım bi ilaç getirdi adını bilmiyorum ilaçladık evi 2-3 gün eve girmedim geldiğimde ölüler vardı yerde. Şimdi de evde yemek falan yapmıyorum ortalıkta yiyecek bırakmıyorum haftada maks. 2 haftada bir her yeri duvarlar dahil çamaşır suyuyla temizliyorum şimdilik bişey yok ortada.
2 tane kedimiz var yıllardır evimizde..
birisi tekir diğeri norveç orman kedisi..
hareket eden herşeye duyarlı hazır ve an be an tetiktedeler..
ve hiç böcek sorunumuz olmadı.. yazın sinekler bile evde takılmaya cesaret edemiyorlar.. sanırım böceklerle illallah ettirirler![]()
Sabah sabah iyi geldi mi fotoğraf2 aydır uğraşıyorum bunlarla. Gümüş böceği deniyor galiba.
Artık çare kalmadı, hafta sonu komple süpürgelikleri ve kapı pervazlarını söktürüp sıva çektiricem.
Sonra da bir ilaçlama firması çağırıp ilaçlatıcam. Evde böcek işi sıkıntı cidden. Bir yerden tıkıyorsun başka yerden çıkıyor.
biz bir ilaç aldık sıktık 1 sene duman oldular sonra yavaş yavaş türediler yine aldık farklı birinden ilaç
Patates borik asit su ve şeker karışımını deneyin çok etkili bir çözüm
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
patates ve borik asit kesin çözüm ve ayrıca mutfağı banyoyu elinizden geldiği kadarıyla kuru bırakmaya çalışın nemli ortamları seviyorlar ve çabuk ürüyorlar nemli ortamlarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)