User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
153 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kalorifer Böceklerii!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sabah sabah iyi geldi mi fotoğraf 2 aydır uğraşıyorum bunlarla. Gümüş böceği deniyor galiba.

Artık çare kalmadı, hafta sonu komple süpürgelikleri ve kapı pervazlarını söktürüp sıva çektiricem.

Sonra da bir ilaçlama firması çağırıp ilaçlatıcam. Evde böcek işi sıkıntı cidden. Bir yerden tıkıyorsun başka yerden çıkıyor.
    bu bocegin onune gecemezsin hic ugrasma hatta bunlarla yasamaya alis o kadar diyorum. Bu pislik hayvanlar yumurtladimi apartman isgal edececek kadar yumurtluyor ve en ufaklari neredeyse milim boyunda. Ilac etki etmiyor bunlara. Insaati yeni bitmis sifir dairede bile var bunlardan. Mutfak dolaplarinin arkasinda ve giderlerde cogaliyorlar ve firinlarin etrafinda oluyorlar. Oldur oldur bitiremezsin

konuda bahsi gecen bocekde beter hayvandir eyer yumurtladiysa gecmis olsun yaz aylarin burnundan gelir. Ilaclama yontemide bir yere kadar cunku binanin herhangi bir yerinde yumurtladiysa senin ilacin anca evdekileri oldurur

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gümüş böceği dünyanın her yerinde bulunan ve savaşması en sıkıntılı böcek, evinizde gümüş böceği görmek istemiyorsanız 2 tane makas böceği salın hepsini yiyecektir ama sonra makas böceğini ne yapıcağız diye sormayın
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu komple okumadığım için daha önce yazımışsa kusura bakmayın.
    Zirai ilaç bayiinden k-othrine ya da fendona diye bir ilaç var. 3 ay civarında etki gösterir. Uzun etke göstermeyen ilaçlardan kullandığınızda büyükler ölüp yumurtalar kaldığı için sonradan yumurtadan çıkanları görürsünüz. Uzun etkili ilaç kullanırsanız yumurtadan çıkan da öleceği için en iyi çözümdür. Evi dipli bucaklı ilaçlayıp 3-5 saat bir yerlere gitmelisiniz. Sivri sineğe bile iyi gelir.
    Nadide şeyler değerlidir.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilaçlama firmaları var biri ile görüşmüştüm. ortalama 75 -130 tl civarı yapıyorlar. bayer ürünleri kullanıyoruz dedi. hemen evde oturabilirsiniz kokusuzdur falan dediler. ne kadar etkili acaba bilemiyorum tabi. bizde yeni eve taşınacağımızdan araştırıyorum

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun can sıkıcı bi durum cidden ya..

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim tek ve kesın çözümdür

ziraatcılarda imperator diye bir ılac var...o ılacı al el pompasının su haznesıne 4/3 kadar ılac gerısını su koy...yanlız ılac agırdır agzını yuzunu sar guzelce bıselerle...özellıkle dıp kose bucak guzelce ılacla...tum kapı pencerelerı kapat aksama kadar oyle kalsın ev aksamda guzelce bı havalandır gecmıs olsun
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben onlarla yaşamayı orendim savaşmıyorum artık eskiden hep öldürürdüm baktım bitmiyo saldım artık onlarda ümidi kesti heralde uramıyolar pek bizim eve ev en üst kat bu arada sıkıntılı bi durum gercekten şakası bi yana insallah kısa surede cozersiniz...

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweatcaptain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim tek ve kesın çözümdür

ziraatcılarda imperator diye bir ılac var...o ılacı al el pompasının su haznesıne 4/3 kadar ılac gerısını su koy...yanlız ılac agırdır agzını yuzunu sar guzelce bıselerle...özellıkle dıp kose bucak guzelce ılacla...tum kapı pencerelerı kapat aksama kadar oyle kalsın ev aksamda guzelce bı havalandır gecmıs olsun
    İmparator yasaklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve uzun etkili değil.Ama çok etkili olduğu kesin.
    Nadide şeyler değerlidir.

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bocegin onune gecemezsin hic ugrasma hatta bunlarla yasamaya alis o kadar diyorum. Bu pislik hayvanlar yumurtladimi apartman isgal edececek kadar yumurtluyor ve en ufaklari neredeyse milim boyunda. Ilac etki etmiyor bunlara. Insaati yeni bitmis sifir dairede bile var bunlardan. Mutfak dolaplarinin arkasinda ve giderlerde cogaliyorlar ve firinlarin etrafinda oluyorlar. Oldur oldur bitiremezsin

konuda bahsi gecen bocekde beter hayvandir eyer yumurtladiysa gecmis olsun yaz aylarin burnundan gelir. Ilaclama yontemide bir yere kadar cunku binanin herhangi bir yerinde yumurtladiysa senin ilacin anca evdekileri oldurur
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gümüş böceği dünyanın her yerinde bulunan ve savaşması en sıkıntılı böcek, evinizde gümüş böceği görmek istemiyorsanız 2 tane makas böceği salın hepsini yiyecektir ama sonra makas böceğini ne yapıcağız diye sormayın
    Yıktınız beni şu an.. Sıfır daire zaten.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayer çok güzel bi ilaç yapmış.Bence yok edilebilir.Bayer maxforce markası 20 gr ve biraz daha büyük tüplerde.Uygulaması gayet kolaydır.Kokusuda yok.Şarküterimize arada bir ilaçlama yapan insanlar geliyor.10 farklı kişi ilaçladı.10 yıl önce patates püresi gibi bir ilaç attılar.Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ilaç.Size şöyle söyleyeyim lambayı kapatıp 1 saat sonra açtığımızda duvar komple böcek oluyordu.O patates püresi gibi ilaç bittikten sonra bir sürü ilaç kullandık.O adamı da aramamıza rağmen bulamadık.Şu anda bayer tavsiye ederim.Biraz pahalıdır ama değer.2 tüple evi komple ilaçlarsınız.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohoooo siz yine iyisiniz... Ben 3 yıldır kadıköy göztepe de müstakil evde yaşadım.Ev ev değil jurassic Park dı.... Yeni taşınmışım eve , birgün duş alıyorum bi baktım tepeme örümcek ağ yapmış.1 gün de yahu , ondan önceki gün yoktu o ağ... kocaman ağ , nasıl bir ağ biliyormusunuz takılsam beni yukarı çekecek... Örümceğin büyüklüğü ayakları ile beraber ... sıkı durun söylüyorum... KOMPLE ELİNİZ KADAR... aç elini parmaklarını hah o kadar işte... göztepe diye belirtmemin sebebi bu ne arar dimi göztepe de ? İşte bende bilemiyorum ... kovaladım örümceği benim depom vardı oraya kaçtı.. hiç açmamıştım depoyu oraya yuvalamışlar... Sonra fotografını çektim depoda gönderdim işin uzmanı arkadaşıma bana mesaj attı evden kaç ve evi yak diye... Cinsi Lycosa tarantula mış... Bildiğin full zehirli bi cins.... Çektiğim fotoğrafda bu.. Üstünde durduğu şey büyük alçı torbası harflerin büyüklüğüne bakarak örümceğin büyüklüğü tahmin edin.. ki kendini kapatmış hali böceğin...

Neyse katı bir hayvansever olarak yuvaya dokunmadım... Daha da büyükleri küçükleri vardı... Aradan zaman geçti bigün yatakta uyuyorum , sabah uyandım yani üstümde ince bir çarşaf var yaz günü üstümde çıplak... göğsümün ordan birşey yürüyor... göbek deliğimden boynuma doğru normalde zarar vermem dediğim gibi ama refleks oldu çarşafın üstünden vurdum bikere... Çıkan arkadaş bu... Bambaşka bir cins...

yanına zippomu koydum ki iriliği anlaşılsın

sonra bunlardan çok gördüm evde çatı tarafına yuva yapmışlar yine ellemedim.. Sıcak yerleri sevdiklerinden genelde çarşafına girerlerdi 1-2 kere daha rastladım bu defa öldürmedim... Ben size dokunmuyorum sizde bana dokunmayın hesabı... Daha sonra nice yaratıklar geldi gitti eve hele bigün yine duş yaparken kırkayak gördüm ki kabuslardan fırlamış gibi idi... 10 cm boyunda kıskaçlı falan acaip bişey ... onu kibrit kutusuna koyup dışarı bırakmıştım hani döte möte kaçar uyurken diye... Öyle acaip bir evdi ... baktım yıkmışlar geçen gün... Benden sonra sahibi geçmişti eve böcekleri görünce kesin öbür gün yıktırmıştır evi...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korku filmi seyreder gibi oldum valla okurken) yılan filan cıkmadı mı evden)

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılan değilde eski evden akrep çıkmışlıgı var karabocek zaten dolu dıgerlerını saymıyorum bile çözüm evi değiştirdik

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksam geldiğimde balkonda bi tanesıni kaçırmıştım öldüremeden. 1 saat önce gördüm öldürdüm. Meğer o başkaymış.

Tam konuya bakarken göz göze geldim üzerinr basmak için ilk saldırımdan kurtuldu ama gittiği yere yarım kutu raid boşalttım kaçtı kalanını da üzerine boşalttım sanırım.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla raid falan hikaye gelir bunlara.Özellikle fırın gibi yerleri çok seviyor namussuz.Karanlık,nemli ve sıcak oldumu bir ürüyor inanılmaz.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstümde ince bir çarşaf var yaz günü üstümde çıplak... göğsümün ordan birşey yürüyor... göbek deliğimden boynuma doğru
    abi hayvan sana bildiğin iş atmış

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda ne böcekler varmış yahu. ben rizede köydeki evde bir sürü örümcek falan görürdüm tırsardım bide çaylıklarda o yukardaki gibi kocaman örümcekler bişiler olurdu acayip korkutuyor beni böyle şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar söylemekte fayda görüyorum ;
    eve bir kedi alın hem dostunuz olur stresinizi alır hemde bakın bakalım o evde böcekmiş çiyanmış tarantulaymış,, bir daha görünüyorlarmı
    yollarını değiştirirler

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gümüş böceği - Gümüşçül benim de şuanki evime taşındığımda başımdaki dertti. İlaçlattım, 2 senedir ortada yoklar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)