User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
153 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Kalorifer Böceklerii!!!

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ,, ilk defa eski apartmana taşındım Sarıyerde , böcek konusundan ciddi gerginim.kayda değer bişe görmedim ama görmeden önlem almak istiyorum.

Bina çatı katı , teraslı , tüm camlarda sineklik var.tavan ahşap lambiri ve lambiri sonrası direkt çatı.Zeminde pakeler sıfır.Ama kalorifer boruları süpürgelik üstü olduğu için duvar-zemin birleşim yerleri boşluklu.İlk iş onları doldurmalıyım.Köpükle mi yapsam??
    Banyo seramikler vs yeni sayılır , gider kapaklarını kapattım , kapılar eski , pevaz boşlukları çok az ama o ince boşlıkları da silikonlar kapatiym diyorum.

Birebirde bişey görmedim ama banyo dolabının altında böcek ve karınca ilacı seti görünce canım sıkılmaya başladı açıkçası.
    3gün gece gündüz kontol yaptım.Gece ışıksız girip gece baskını yaptım ,, çamaşır-bulaşık giderleri açık olmasına rağmen temizdi.Ama ben böcek olsam net yaşarım burda
    Mutfak dolabı tezgahı sıfır.tek bir dolap eski , onun da altını üstünü vs ilaçlar , o dolabı sadece deterjana ayırırım.

Dün taşıdım evi , bir karınca gördüm.Normalde severim sorunum yok ama istemesemde öldürdüm çoğalmasın diye.Din eve girdiğimde de girişte ters dönmüş hamam böceğinin küçüğü gibi bişey görünce canım sıkıldı.

Asıl sorum şu ,, çok böcek olmayan , daha böcek sarmamış bi evde ; şu rahatsız edici frekans yayan cihazlar önlem olur mu??tabiki bi ilaçlama va yapıcam ama sonrası huzur için şöyle aletlerden kullanan oldu mu??

Ultrasonik böcek kovucu diye geçiyor , ilan temsili , daha iyisi varsa onu da alırım.

https://ty.gl/cf6oyiex8q

Bide terasta suratıma çekirge atladı gece bu alet faydalıysa dışarısı için de alabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılabilecek herşeyi yazmışsın zaten

Taşınmadan boş eve ilaçlama yaptırsaydın daha iyi olabilirdi, ilaçlama için geldiklerinde apartman koridorunu ve balkonu da ilaçlamalarını iste, eski binalarda başka evlerden vs gelme durumuda oluyor çünkü,

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sarıyerde böcek sorunu çözülmüyor gelip gidiyorlar bir şekilde alışıyorsun sonra. 39.katta otururken de geliyordu müstakil eve geçince de salıyorsun bir süre sonra

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böcek var böcek var. ufak tefek haşereleri ciddiye almasakta olur ama hamamböceği ya da kalorifer böceği varsa iş ciddi.

İlaçlama yapılması lazım veya raid lerden evin belli köşelerine konup fazla çoğalmadan bitirmek lazım.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben garaj üstü 1. katta oturuyorum. 2 tane bina gideri tam balkonun altına konumlanmış durumda.

Yazın bu derdi yaşıyoruz, en sonra bi zirai ilaç satan firmadan güzel bir ürün almıştım o baya çözmüştü.

1 Balkonum bu dediğim yere bakıyor ve haliyle gider den yukarı geliyor keratalar.

Balkondaki kapıyı kapatamıyorum evde kedi var, hayvan hava alıyor o balkonda.

İlacı bulursam atayım benim işimi baya görmüştü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayer k-othrine ve ilaçlama pompası alın 2-3 ayda bir girecekleri veya dolaştıkları yerleri bariyer şeklinde ilaçlayın. canlı geçmeleri zor.

bahadı-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum , Bayer k-othrine kullan bırak evi mahalleyi terk ederler.
    miniks´isimli üyeden Alıntı
    bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ,, ilk defa eski apartmana taşındım Sarıyerde , böcek konusundan ciddi gerginim.kayda değer bişe görmedim ama görmeden önlem almak istiyorum.

Bina çatı katı , teraslı , tüm camlarda sineklik var.tavan ahşap lambiri ve lambiri sonrası direkt çatı.Zeminde pakeler sıfır.Ama kalorifer boruları süpürgelik üstü olduğu için duvar-zemin birleşim yerleri boşluklu.İlk iş onları doldurmalıyım.Köpükle mi yapsam??
    Banyo seramikler vs yeni sayılır , gider kapaklarını kapattım , kapılar eski , pevaz boşlukları çok az ama o ince boşlıkları da silikonlar kapatiym diyorum.

Birebirde bişey görmedim ama banyo dolabının altında böcek ve karınca ilacı seti görünce canım sıkılmaya başladı açıkçası.
    3gün gece gündüz kontol yaptım.Gece ışıksız girip gece baskını yaptım ,, çamaşır-bulaşık giderleri açık olmasına rağmen temizdi.Ama ben böcek olsam net yaşarım burda
    Mutfak dolabı tezgahı sıfır.tek bir dolap eski , onun da altını üstünü vs ilaçlar , o dolabı sadece deterjana ayırırım.

Dün taşıdım evi , bir karınca gördüm.Normalde severim sorunum yok ama istemesemde öldürdüm çoğalmasın diye.Din eve girdiğimde de girişte ters dönmüş hamam böceğinin küçüğü gibi bişey görünce canım sıkıldı.

Asıl sorum şu ,, çok böcek olmayan , daha böcek sarmamış bi evde ; şu rahatsız edici frekans yayan cihazlar önlem olur mu??tabiki bi ilaçlama va yapıcam ama sonrası huzur için şöyle aletlerden kullanan oldu mu??

Ultrasonik böcek kovucu diye geçiyor , ilan temsili , daha iyisi varsa onu da alırım.

https://ty.gl/cf6oyiex8q

Bide terasta suratıma çekirge atladı gece bu alet faydalıysa dışarısı için de alabilirim.
    zemin katta eski yapım müstakil evde oturuyorum. Rabbim bana da herkese sıfır evde oturmayı nasib etsin. Nereyi yaparsın extra extra extra...

Böcek konusunda müh. olduk bu sene. Öncelikle duvarlarda delik bırakma alçıpan, kapı kasa aralığı, doğalgaz borusu duvar aralığı, parke aralığı heryere köpük al bas sık doldur fazlalığı hemen al ki temizlemek kolay olsun.

Yılda 2 kez ilaçla. İlaçlama firmaları gereksi pahalı. Bayern k-othrine sc 50 al. konsransitre ürün sprey yap. varsa pompalı. evi baharda ve son baharda iyice ilaçla.

sineklikler tam oturmuyorsa düzelttir tam otursun.

Yere tatlı birşey vs döküldüğünde mutlaka çabuk temizleme sinyal yayma.

Gerisi Allah' emanet.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilal hocam öncelikle elinize sağlık. İlaçlama sonrasında tabak vs yıkama yapıyor musunuz? Tek tük nadiren üstü parlak pul gibi bahçeli sitelerde olan böcekten oluyor. İlk eve taşındığımızda ilaçlatmıştım epey çıkıyordu. O zaman 2 kez her şeyi yıkamak zorunda kalmıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma gece boşluk gördüğüm yerleri market raidiyle full ilaçlayıp ailemde kaldım.Sabah büyük bi cümbişe dönerim diye düşünüp geldim ama yine yine kimsecikler yok.Büyük bi koloni vs yok gibi görünüyor şimdilik.Bundan sonraki amaç bu halde koruyabilmek.

Gider çevrelerini köpükle doldurdum ,Bu şerefsizler lavanta - nane türü yağlardan kokulardan uzak duruyolarmış.Baza , koltuk altı , tv ünit. dolabı gardrop vs yerler için lavanta keseleri aldım.Üst üste koyduğumda 1 metre oacak şekilde 2000 lerden beri biriktirdiğim araba dergileri vardı.Onları şeffaf vakumlu hurç gibi bişeyle kaldırıcam kolyuk altına.Açııkta kağt dergi vs bişey lmasın.Baza içlerini lavanta-nane yağı ile temizledim ((iyice instagramda foşur foşur temizlik yapan kele döndüm kafayı yicem ))Bu gün gördüğüm tüm boşlıkları silikonla kapatıp boyayıp temizleyip gece bahsettiğiniz Bayer k-othrinele çevreyi , mutfağı ve beyaz eşya arkalarını ilaçlayıp yine kaçıcam evden.Pompa da aldım.Önlemi full aliym de , çıkarsa da yapıcak bişey yok artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    market raidi kesmedi , dün gece tam tarım ilacına niyetlendim , herşeyi hazırladım kapıyı açtım , eve petek altına koşarak bişey girdi.Önce çiyan sandımda diilmiş ,,, ilacı basınca çıkıp öldü.Minik kertenkele gibi bişeydi.Bi tık üzülmekle birlikte tüm eve tarım ilacı basıp kaçtım.2 litreye yakın ilaç-su karışımını genele sprey , delik açıklık tezgah altı vs ye direk sıvıpüskürtme şekilinde.Ama salon hariç pencereleri kapatmamışım nefes alamama paniğiyle((tavana yakın çok ufak pencere var her odada)) Bu gün havalandırma+kontrole gittiğimde hiçbişey yoktu ama ilaç kokusu da yoktu.İlaçlarken kokusu baya keskind çünkü.Harbi yok a ikna mı oliym , oda camlarını açık bıraktık diye etki mi alamadım acaba.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilal hocam öncelikle elinize sağlık. İlaçlama sonrasında tabak vs yıkama yapıyor musunuz? Tek tük nadiren üstü parlak pul gibi bahçeli sitelerde olan böcekten oluyor. İlk eve taşındığımızda ilaçlatmıştım epey çıkıyordu. O zaman 2 kez her şeyi yıkamak zorunda kalmıştım.
    sadece zemini ve zemin-duvar birleşim noktalarını yapıyorum. Ondan dolayı gerek duymuyorum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

srcn-scr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalorifer böceği için en etkili ilaç bayer maxforce dur bu ilacı deneyebilirsiniz bizim 4 katlı apartmanda tek bir ilaç yeterli geldi ürün miktarı az gibi geliyor ama baya etkilidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde derdim gümüş böcekleri. Arkadaş sürekli bir yerlerden çıkıyorlar.
    IN BOOST WE TRUST

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh ismi o evet bende de ara ara çıkıyor. İlk taşındığımızda çok vardı şu an evde olmayınca çıkıyor tek tük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araştırdım herifler kitapların yapıştırıcılarını alçıları vs yiyorlarmış. Benim kitaplığın oradan çıkıyorlar heralde. Ctesi hanım kediyi alıp annesine gidecek eve ilaçlama yapılacak. Bir ara benim o odada koca migros kolisi vardı içerisinde kablo şarj pili vs olan onun içinde üremişlerdi. Şansa birgün kablo aramak için içini bir açtım içi bıcır bıcır bunlarla dolu. Komple koliyi dışarı attım dışarıda içinden alacakları aldım. Kurtuldum dedim de kurtulamadım yine çıkmaya başladı. Apartmanda da giriyormui. ilaçlamacı söyledi.
    IN BOOST WE TRUST

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    market raidi kesmedi , dün gece tam tarım ilacına niyetlendim , herşeyi hazırladım kapıyı açtım , eve petek altına koşarak bişey girdi.Önce çiyan sandımda diilmiş ,,, ilacı basınca çıkıp öldü.Minik kertenkele gibi bişeydi.Bi tık üzülmekle birlikte tüm eve tarım ilacı basıp kaçtım.2 litreye yakın ilaç-su karışımını genele sprey , delik açıklık tezgah altı vs ye direk sıvıpüskürtme şekilinde.Ama salon hariç pencereleri kapatmamışım nefes alamama paniğiyle((tavana yakın çok ufak pencere var her odada)) Bu gün havalandırma+kontrole gittiğimde hiçbişey yoktu ama ilaç kokusu da yoktu.İlaçlarken kokusu baya keskind çünkü.Harbi yok a ikna mı oliym , oda camlarını açık bıraktık diye etki mi alamadım acaba.
    El öpen deriz o kertenkeleye, friendly fire olmuş, böcekle mücadelede o senin tarafında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    El öpen deriz o kertenkeleye, friendly fire olmuş, böcekle mücadelede o senin tarafında
    kendine hayrı yok hamam böceğinin yarısı kadar bişeydi

araba dergilerini şeffaf vakumluyla yerleştirdim , mutfakta hala yemek yapmaya - yemeklik gıda vs açmaya başlamadım.Şimdilik sakin ev içi.Ama terasta elimde telle oturursam anında çekirge gelio kamikaze gibi.... ve ona yapabileceğim hiç bişey yok sanırım dimi

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bahçe evinde vardı bi kaç tür böcek ilandaki üründen alıp hazırladım fısfıs yardımıyla her yere sıktım.Açıklamasında 15 gün sonra tekrarlayın diyordu onu da yaptım.Evin içinde çok şükür kalmadılar.

Bayer K-otrine Haşere Ilacı %100 Etkili. Kotrine Bocek Ilacı. K - Otrine Orumcek Ilacı. Kaotrin Ilac. Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)