ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'da yaşamıyorum büyük ihtimal de orada da aynıdır da durum:
Ankara'da neden dolmuş-halk otobüsü- belediye otobüsüne kızıyorum, keşke heryer metro olsa da bunlar kalksa diyorum:
- Adam 3 şeritli yolda sol şeritten giderken, yolcu group en sağ şerite geçiyor, hiç aynaya bakmadan arkasındakinin hızına bakmadan..
-Adama cep yapılmış yolcu indirsin bindirsin diye, o ne yapıyor? yolda duruyor bekle ki yolcusunu alsın
-adam arkadaşıyla karşılaşıyor, yolun ortasında iki dolmuş duruyor muhabbet ediyorlar, bekle ki muhabbetleri bitsin
-sürekli bir telefonla konuşma hali, falanca minibus nerde filanca nerde, ona gore kanser edecek kadar yavaş gidiyorlar oyalanıyorlar, ona gore tehlikeli şekilde hızlanıyorlar..
-sanırım kanunda kırmızı ışıklardan muaf oldukları yazıyor, hiç sallamıyorlar
-kaza olduğunda haklıysan bile hakkını savunamıyorsun, ça çakal sürüsü gibi çoğalıyorlar..
İşte bu nedenlerden dolayı, yok ekmek yiyorlar yok yeni araba almışlar umrumda değil, yukarıda yazdıklarımı yapmasınlar, yapanı bu işten men etsinler, ondan sonra umrumda olurlar..
(yukarıdakileri binek araçlar yapmıyor mu?evet yapanlar var, ama adam kendi canını taşıyor, ailesini taşıyor, kimsenin mecburen o araçları kullananların canını emanet edenlerin canını tehlikeye atmaya hakkı yok..)