walla rocco alıp kiraya vermek daha karlı gibi geliyor
forumda bu işi yapan varsa bilgi alabilirim
Printable View
walla rocco alıp kiraya vermek daha karlı gibi geliyor
forumda bu işi yapan varsa bilgi alabilirim
Filo indirimi ile araç alıp düzgün bi firmada çalıştırma olayını bende düşündüm ama kazançtan ziyade , belli bir süre sonra aracın değer kaybı elimizdekini eritmeyecekmi?örn. 40dan 3 4 tane polo 1.2 yada clio aldık , verdik rent e , geliri bakım masrafı +gelir hanesine ekledik , buraya kadar güzel ama 100.000km ve üzeri kullanıldı , mekanik ve kozmetik olarak yoruldu , iki sene sonra her araçtan araç başı edeceğimiz değer kaybı sermayeyi yarılamayacak mı?Aklıma yatmadı o sebepten ,atladığım bi yer varsa bir uyandırabilir mi?
Boluluyum, ailemde ve memleketimde birçok kişi hatta %90'dan fazlası aşçı.
Sanırım yeterli kadromu kurup, gıda işine girerdim. Çalışanı ve müşteriyi aynı anda hoşnut tutabilirseniz ve de yeterli müşteri sayısını yakalarsanız güzel paralar kazanırsınız. :)
atıyorum 45 olan poloyu filo indirimiyle yine atıyorum 40'dan aldın. onları maksimum 5-10 bin aralığında elden çıkarıp hem bakım hem km hem hırpalanmadan vs gibi masraflardan kurtulup.üstüne 41-42 den satıp kar edip birde kiralama parasından kar etmiş olursun.
budget & avis coğu kiralama firmasının yaptığı taktikdir. düsünün nasıl bir filo indirimi var oldugnu kiralama firmalarının, araçları tır tır cekip duruyorlar 3000 de 5000 de cok gecmeden ikinci ele cekilip satılıyorlar hertaraftan kar ;)
filo indirimi ağıza iyi yapışmış ama o kadar kolay çıkmıyor. Belirli bir sklası da yok oda size bağlı. renault için örnek veriyorum filo araç için en az 3 araç almalısınız. ya da önceden en az 1 renault olmalı oda 3 yaşını geçmemiş alacağınız kişinin üstüne alınmış olmalı.
Peki kurumsal kiralama firmaları kullanıcının aracını kiralayıp karı bölüşme usülü çalışıyormu?sıradan firmaya araç vermek te risk
kendi rentacarımızda açılır ama eski sistem değil kurumsal firmalarla çalışmak mantıklı olurdu
5-6tane fiat linea 1.3 multijet alsak bu işe giremez miyiz?
aracı verdiğiniz kiralama şirketinin ticari kasko yaptırdığından emin olun araca, sonra kiracıyla uğraşmayın.
Filo satis fiyatlarini bilen varmi burdanda sorayim maksat bilgi olsun. En cok giden bu sektorde acik ara reno sümbuller az yakiyo ve ucuz. En az tane almak gerekirki filo alimina girsin ?
Su an symboldan daha uygun dizel arac varmi ?
Bizim muhitte bi rent a carci var, kapiya cekti 5-6 tane sifir linea..
3-4 aydir koltuklarin ustunde posetleri duruyor vallahi..
Kastedilen kurumsal rent a car ise.. Buyuk oyunculardan pastayi kapmak kolay mi? intercity si drd si teb arval i lease plani.. Onlarca kallavi firma var..
Onlarin aldigi filo indirimini 3 arabaya vermezler, 3 araba ile operasyonu onlardan ucuza maledebilirmisiniz? para kazanilir mi? ciddi soru isareti..
söyle bir şey olabilir bir arkadaşımın amcası 6 adet araç kiralayacak onunla iletişime geçip piyasadan aldığı fiyata eşdeğer bir teklif verebilirim araya hatır gönül koyarak işi alabilirim diye düşünüyorum araçların bir kısmını nakit alabilirim gerisini krediyle gelecek paradan hesabımı yapıp döndürebilirim
işte %20 desek trend fiesta dizel 50bin liste fiyatı var.%20 ile 40 bine aldın 5-6bin km kiralandı ordan minimum 3-5bin kazanılsa. 45den satılıga cıktı bitti gitti bakım lastik ıvır zıvır demeden kemiksiz 8-10bin kar çok temiz valla. bir tabi bunun üst billurlu segmentlerindeki kazancları
yani demek istedigimi üstte mustafada yazmıs hangi baba yigit / sahıs (konudaki kosullar altında tabi büyük firmalardan/girişimlerden bahsetmiyorum) %18 alabilecek çok çok absürt kampanya olmadıgı dısında :D