yok oyle bısey demedım zaten merak ettım sadace 90 kotu bır hız degılkı
4 ceker buyuk ıhıtmal 2 de basmak ıstıyorsa :) neyse hayırlısı olsun fıkır degıstırırsenız yazarsın
Printable View
Ben donunce haber vericem . Istedigin hizda deneriz bende sorun yok. Bende yeni setup oncesi gormek istiyorum son halini...
Vayy bee sonunda konuda açmak varmış. O kadar sıkıntı sorunun halledilip tam istediğimiz kıvama arabanın gelmesi en büyük mutluluk. Bundan sonrada inşallah Çok zevkli denemeler olacak. Hadii back fire sız gazlamalar kardeşim :icon_tup:
Eyvallah kardeim cok dusunduk cok emek verdik sonunda basmka istedigim shotlarin altinda beklentilerimi verdi deneyecek suan icin kimse yok isteyen 4 cekerler var onlarda cok dusuk hizla basmayi tercih ediyor kimse olmassa dbn ile yarisim devam eder olmadi kendim 4 cekerlere uygun basmayi deneyecem bakalim ne oluyor olmadi uyucaz onlarda karsilikli bana uyarsa
Yavf kanka senin bu tutunma hayallerin beni yedi bitirdi en son sinanlada denemeden önce içinde bi tutunma ümidi vardı ehehehe şimdide orçunamı tutunmayı hayal ediyorsun. :) sen git speclerinde arabalarla dene ama sende haklısın speclerinde kimse denemeye hala yanaşmadı. Seninkide zor bi durum araba yap deneyecek araba bulama ;) seviyorum seni, orcunla basacağın gece özellikle gelecem :D
benmi deniyim şimdi :D kanka az bekle 2 araba geliriz ;) zaten telefondada konuşuruz :D
merakla bekliyoruz denemeleri.335 deneme mevzusunu ben kaçırmışım sanırımda 335 seni geçemez bence