Birde surekli yanlis yaziyoz ama duzeltemiyrum. Site mi yoksa telden kaynaklimi anlamadim . Duzenle butonu cikmiyor.yardimci olabilecek olan ? Kusurs bakmayın yanlis yaziyoz duzeltemiyoruz.
Printable View
Birde surekli yanlis yaziyoz ama duzeltemiyrum. Site mi yoksa telden kaynaklimi anlamadim . Duzenle butonu cikmiyor.yardimci olabilecek olan ? Kusurs bakmayın yanlis yaziyoz duzeltemiyoruz.
Niye ? Siteye bayadir girmiyorum nezaman yasaklandi ? Telde hizli yazarkende bazen hata oluyor . Neyse dikkat edicez ozaman.
Borc harcla almiycamki? Bakim,kasko,sigorta,vize,olasi teknik sikintilar,denyo müşteriler vs vs. Direk al kiralama olmuyoki.ole olmaz diye dusunuyorum.ama.sayet olsa ayda 15 gun kiralamak fazla fazla yeter bence
Bnce sana uygun olan is ya, temelden ev alip sonra kiralamak, kiraciyi direk olarak emlakci ile muhattap etmek.
Ya da arsa alip unutmak.
Anladigim kadariyla isiniz geregi basinda duramayacaksiniz. Vip oto kiralama, avm kiosk vs hepsinde elbet basinda durmaniz gerekicektir benim gorusum
Avm kiosk mantikli geliyor . Isim geregi özel sektordeyim ve devam sikintim yok. Bi sure ara verip bu isleri kosturabilir duzene oturtgumda guvenebilcegim birisini basina yonetici tayin edebilir isime dönebilirim fakat yinede aklim kalir diye dusunuyorum.velhasil kelam yine sizin dediginize geldik dostum.
Bunları surekli arastirsamda buraya konu actimki daha guzel dusunceler cikar gormedigimizi goruruz.Benim gibi dusuncesi olan arkadaslarda konudan yararlanir.
Sifirdan hali hazirda sicak firsat tarzinda konut projeleri varsa burda paylaşırsaniz sevinirim
Ornek iatanbukda adamlar temelde 39bin tl ye satisa cikardilar ve bina bitmeden bi cogunu sattılar.bikac ay sonra dairenin bedeli bitmis halde 2 katini buldu. Bu tarz bircok konut projesi var.bulduklarimi buraya eklerim, herkesten ricam.eklerlerse ortak bi arastirma olur
Gayrimenkule temelden girmek maliyeti minimize etmektir ama bu aynı zamanda büyük risk te demektir. İnşaat şirketlerinin batma nedeni ( Ukra - Fi yapı) Özsermaye noksanı olması, kısacası adamın cebinde aslında para yok, birşekilde arsa parasını denkleştiriyor, inşaata başladığında temelden satar gelen parayla, demir - çimento - diğer malzemeleri alırım, bitirdiğimde kalan benim olur mantığı hakim. Temelde yi bir düşünce ama rüzgar tersine döndüğü anda işler değişiyor. Örnek verdiğim firmaların sorunsuz tamamlanmış bir sürü projesi var ama şuan bakın iflas ertelemeyle uğraşıyorlar. Bu şekilde girip teslim alamayan yada aynı daireyi 2 - 3 farklı kişiden tekrar para ödeyerek alan insanlar biliyorum. Bu yüzden emlak alırken tapu ve anahtar bi yere para bir yere en net çözümdür.
VİP araç kiralama konusunda ise gelen para çok tatlı olur ama risk büyük.
Bir tanıdık vasıtasıyla araç kiraladık, benden kiralayan adam arabayı başkasına vermiş kaza yapıyorlar araç pert oldu. Trafik bana (ruhsat sahibine) 1400 TL alkollü araç kullandırmaktan ceza yazdı. Aracı kazalı sattık, adamlardan hala alacağımız var, yaşanan sinir stres cabası. Elimde senet var, mahkemeye versen ne olacak, götürüp kırdırsan ne olacak ? Değmez yani. Bir de Allah korusun kazayı yapanlar refüje değil bir insana vursaydı şuan hangi cezaevinde olurdum belli değil. O yüzden nacizane tavsiyem ne kiralık araca binin ne de bir başkasına aracınızı kiralayın. Hatta emanet bile vermeyin.
Dusuncelerime tercuman olmussun dostum saolsin.Ayni fikirdeyim ayni soru isaretlerine takılıyoruz. Rent a car isi kebaptir fakat sonrasi sizin yasadiginiz olay gibi cook baska yerlere gidebiliyor. Geçmiş olsun umarim maduriyetiniz giderilir. Risksiz bisey yok. Az risk cok risk var . Konut projesi digerlerine gore birazdaha az risk tasiyor gibi...saglam firmalarla oturup konusmak lazim. Suan varmi bole ornek verebilceginiz proje?buyuk sehir oncelikli olsada illa izmir veya istanbul demiyorum mantikli gelene okey derim
İki ay önce vip vito işine girmeye karar verdim çok ciddi araştırmaya başladım. İşi yapan firmaya bağlı araç sahipleriyle tanıştım fikirlerini aldım. Hepsi uzak dur dediler.
Şirket kendi araçlarını yakın mesafe çalıştırıp şahıs araçlarını uzun mesafeye gönderiyorlar. Misal kendi araçları ayda 10 bin km yol yapıyorsa sana 40 bin km yol yaptırıyor. Verdikleri para ise yazın max 2700 kışın 2000 TL. ( Gece gündüz kontak kapamadan araba içinde yatarak geçen bir yaşam)
Uzaktan bakıldığında ayda 2700 güzel rakam fakat giderleri çok fazla. Her ay aracın bakımı gerekiyor en azından yağ km'si gelmiş oluyor. Ortalama 2-3 ayda bir lastiklerin bitmiş oluyor. Aynı zamanda aracın bakımları tekrarlamaya devam ediyor. Kasko sigorta koltuk sigortası vergisi muayenesi vs. derken aylık asgari ücret kalırsa cebine şükür diyosun.
100 bine aldığın sıfır km vip araç sene sonunda Deli gibi km yapmış oluyor ve arabayı satmaya kalktığında 80-90 bine anca satıyorsun ( Yılda 10 bin doğru düzgün sana kalmazken aracın değer kaybetmiş oluyor )
Bu iş tek araç ile firmada çalışarak para kazandırmıyor. 5-6 araç ile otelleri deri veya altın mağazalarını bağlayarak kazandırıyor. Düşünen varsa ayrıntılı hesap yaparak bu işe girsin
rentacar işinde araca gps takılması ve aracın şehir dışına ya da sanayi falan gibi yerlere gidince kitleyebileceğimiz bir sistem olması işe yaramaz mı çalınmaya karşı?
tamam söküyorlarda ztn bahsedilen paralara alınacak arabalar clio focus tarzı arabalar
bu işi yapacak adam lüks arabada yapar bence sonuçta cezası aynı kazancı farklı
rent a car işi kolay değil. geçen sene cok araştırdım o işi çanakkale de isim yapmış bir firma bana bayılık vericekti ben kendı araclarımı alıp onların adı altın da kendı ilçem de devam edıcektım yanların da 3 ay sureklı takıldım nelerle ugrasıyorlar aklım şaştı adam aracı kıralıyor canakkale den baslayıp ne kadar denız kenarı ılçe varsa gezıp kayık motorlarını çalıyor. ne bıleyım yaşı küçük kız kaçıyor. yakalandıklarında da tabi karakollar da sen uğraşıyorsun arabayı alabılmek için. hatta bı tanesıne şahıt olmustum. bizim arkadaş müşteriye aracın cızıklerını gosterdı bunlar var başka olursa tamır parası alırız dıye adam tamam dedı 1 hafta sonra, sol kapının altını yamultup geldi. Tamır ucretı istenınce de siz bana boyle vermıstınız dıye kavga cıkardı. hoş kredı kartı bılgılerını aldıgınızdan paranız kalmıyor ama her an katil olabılrsınız boyle ınsanlar yuzunden. daha neler neler .
hiç bir iş yapamicaz bu gidişle :)
illaki her işin bir sürü dezavantajı var onlarla uğraşıldığı için para kazanılıyor ztn yoksa parayı mevduata yatırım ayda bin lirada kazanılabilir baş ağrısı yok bişi yok
birazda yorucu ama para kazanırsın tarzı yorumlar iyi olur bence
memursun sen memur kal :P
büyük bir yerde olsan ufak tefek araba al sat derim memuriyetin yanında ama senin orada çok zor :)
ben yine diyorum. 9 eylüle yakın bi daire alın 80-90k'ya. nakitinizin üstüne kredi çekin. krediyi kira parasıyla ödeyin +ya geçiceksiniz elbet durduk yere havadan gelen 600 liranız olcak.
mendereste var bizim daire temelden aldık 100bin liraya. kirada şuan 550 liradan. daireyi kiracı cıktıktan sonra satmak istesek 140bin lira ederi var dairenin en az. git gide değerlenir duzgun bişey alırsanız
Valla benım verebılecegım tavsıye edırne de gıdermı bılmıyorum ama çanakkale de ya da gelıbolu da cok tutuyor cadde ustun de ya da barlar sokagına yakın bır yer de kumru ve ayvalık tostu üzerine büfe acıcan benım de canakkale lapseki de büfem var. kumrunun tanesını 6 tl den satıyorum sezon da gun de 300 kumru gıdıyor tost köfte ayvalık tostunu saymıyorum bile var sen hesapla şuan yanım da 5 kısı calıstıyorum babam da yardım edıyor. hatta dukkana suan o bakıyor yoruluyormuyum Allahına kadar para kazanıyormuyum Allahıma 1000 şükür düşünürse lapsekı gestas ferıbot ıskelesıne gelip bı ortamı kesebılırsın :)