Düz 1.6 cooper almayın hiç gerek yok. Otomatiği normal kullanımda otomatik r56 s ten çok yakıyor. :D Kütük gibi sert , her yerde bam güm , direksiyonu go kart kadar sert.. S olmadığı sürece mini çok çok anlamsız..
Printable View
Düz 1.6 cooper almayın hiç gerek yok. Otomatiği normal kullanımda otomatik r56 s ten çok yakıyor. :D Kütük gibi sert , her yerde bam güm , direksiyonu go kart kadar sert.. S olmadığı sürece mini çok çok anlamsız..
Mini kisa süreli zevk alabilecegin bir arac
A3 ise tam tersi olucaktir.
Mini ye de bindim demek istersen kisa sureligine olabilir.
a3 derim hem rahat hem karizma
kesinlikle a3 mininin güzel yanı çevreden gelen bakışlar başkada yok bana göre tabi ayrıca r53 çok sıkıntılı bi araç galiba en azından bendeki öleydi
Bugun fotograflari cektim yarin ilanimizi verip vedalasicagiz :)
hayırlısı olsun.Bende kesinlikle a3 diyenlerdenim.Miniden çabuk sıkılacağın düşüncesindeyim boy pos da varsa sonra pişman olursun :)
mini başka bir dünyadır herzaman mini ;)
a3 gerçekten bu kadar konforlu mu?
askerden sonra düşündüğüm araçlar arasında 2010 üstü makyajlı olanlar
eğer yakıt seni düşündürmeyecekse mini al tabiki. a3 alırsanda lpg siz sakın binme bende a3 var kalitesi çok iyi parça sıkıntısı yok ikinci elde üzülmezsin alıcısı çok ses vs hiç bişey yok.bu aralar bende mini istiyorum ama hiç bir bilgim yok araba hakkında bakalım.senin için hayırlısı olsun şimdiden.
Ayni fiyat araliginda honda civic 1.8 civic types oneririm..ayni ikilemde kalmistim sonra types almistim cokda memnunum
2004 2008 olanlarda s line hariç 16 jantla geliyor ve tabiki konforlu özellikle de Mini'ye göre.Şu an bizde 2010 model tek kapı var 17 jantlarla geldi tabi ki biraz daha farklı konforu bizde tabi ki boş durmayıp 18 jant ve 5 cm eibachla destekleyince iyice bozuldu :D yine de sınıfına göre konforlu bi araba.
yarin vedalasiyoruz sanirim beyler 200 hp lik bir arabadan sonra ne a3 nede mini beni kesmez ama soylediklerinize katiliyorum. Bugun dikkatimi bir konu cekti maximum 30 bin cebimden cikacak para bu paraya a3 u duzgun bulma sansim cok az gibi geliyor ama mini icin sanki daha kolay . Amacim bmw 320d e92 e93 yada kismet olursa f30 bu parayi biriktirene kadar idare etmesi gerek beni . 3. Bir alternatifi olan var ise ciddi bir sekilde portfoye eklemeye hazirim :)
mini hafta sonu aracı olur,ancak audiyi dört mevsim kullanırsın kullanıma göre tercih senin;)
S görünümlüyse mini:)
bence mini insanın yaşamı boyunca binmesi tat alması gereken araç MINI ye bindim demek için bile alırdım ama mantık içinde düşünürsek tercihin a3 den yana olsun pişman olmazsın.
2.0t den sonra 1.6 a3 eşek gelir yalnız. üst devri ölü olduğu için 180km den sonra anca rampa aşağı hızlanır. Bir de yakıt olarak çok fark çıkmayabilir aralarında o kadar beygir farkına rağmen.
Mini kısmen daha hızlıdır ama 1.6 sı gene de çok ekonomik değil eski tip bmw 1.6 sı. Onun dışında yol tutuş olarak iyidir. Malzeme kalitesi olarak audi ile mini kafa kafaya derim.
Alternatifleri araştırabilirsiniz aslında.
cooper R56 s'i abim kullanıyor arada iş yerinin arabasını. sakin kullanımda 6.5 litreye kadar düşürdü şehir içi ise 8.5 falan yakalıyor :) sürekli yapıştıracaksanız hertürlü benzinli araç yakar yani
Aslimda 2.0 t degil t4 yani dahada beter bir alisma sureci :/ yarin satisi var kapora gibi bisey almadim icimden bir ses sakin satma diyor . Suan eve gelirken cok ciddi bir kaza atlattim arabanin birisi eskisehir yolunda 120 ile giderken kavsaklarin birinde hic umursamadan birisi basti aniden cikti karaima frene bastim arkamda arac vardi oda yana kirdi yoksa kotu seyler olabilirdi. Aklima su geldi volvo degilde mini yada a3 ile bu kaza gerceklesseydi ne olurdu ? Arabamin degisen 1 vidasi yok daha 160.000 de ne arasam var bastigimda gidiyor ne ozellik arasam var yakitida iyi acaba satmasam mi diye dusunmeye basladim . Gece gece kafam karisti son bi yardim daha ...
a3 1.6, mini de s den başka birşey olacaksa ikisini de almayın :)
r53 s im vardı şimdi s3 var, kalite olarak audi tabiki daha üstün ama sürüş keyfi olarak mini önde..
normal cooper ile s lerin yakıt tüketimi aşağı yukarı aynı olur imkan varsa s alın, a3 ile kıyaslanırsa bence mini daha az yakacaktır. sakin kullanım 9-10 lt arası yakar.
ama keyfime bakayım rahat rahat bineyim keyfi çok mühim değil dersen a3.. iç mekan olarak 1.98 boyla ikisinde de çok rahatım hatta audi nin yüksek oturma pozisyonundan dolayı biraz rahatsızım bile diyebilirim, kask filan takınca sorun oluyor :)
lafın kısası amaç ve bütçe önemli tercihinde :)