duj da alırız yavrularla hahahahahahha
Printable View
konuyu bı guncelliyim dedim varmı bulan eden denk gelen hala arıyorum :D
Bulursan bana da haber ver Görkem :)
Ben de arıyorum :)
Görkem istanbulda 1.5 yaşında var arkadaşımda. Kızın babası böbrek nakli olduğu için artık besleyemiyorlar. Yavrusunu ben aldım annesini de sana verelim istersen.
evet guncellll arkadalara düşmesin :D
Görkem sana biz baykuş verelim
http://www.sahibinden.com/ilan/hayva...85475483/detay
bence bu kedi iyi :)
ara sıra güncelleyelim belki darda kalmış bir sahip vardır veri verir :D
konu güncel olsun ben de arıyorum var mı sahiplendirmek veya uygun fiyata satmak isteyen(yavru olucak) bide evde bakanlar bilgilendirme yapabilirmi huyu suyu nasıldır :)
bende alırım varsa yavru sahiplendiren ..
Sahiplendirme ile zor bulursunuz arkadaşlar. petlerde 1.300 TL civarı istenir, eğer cattery ise secere ırk garantili oldumu 2.000 - 2.500 isteyende var 3.000+ da isteyen oluyor. rengi, kulak yapısı kafa yapısı etkiliyor fiyatını. huyu ise evde durmuyorsanız çalışıyorsanız tam bu cins kedilere uygun. ilgi sevmiyor kendisi isterse gelir sevdirmeye yalnız kalmaya alışık sakin bir yapısı var.
Erkek british yada fold olan varsa çiftleştirmek isterim bende bizdeki kızla :)
Sahiplendirme ile bulamazsınız minimum.1500 tl yi gözden çıkaracaksınız normal kedilere benzemez oyuncu pek değildir dünyanın en sakin kedisidir erkek var bende bir tane günün 18 saati uyur bir köşede kendini gizler bulamazsın bile şu ana kadar gördüğüm bakımı en kolay ve en asil kedi.
hiç bir zararlı tarafını göremedim o yüzden yazamıyorum eksisi yok yani. Ama oyuncu olsun çok oynayım hamur gibi yoğurayım türü bir kedi değil onuda söyleyim. Kucağınızda bile maksimum 5dk duruyor