-
Yeni konu açmadan burdan devam edeyim;
12000 btu klima bakıyorum max bütçe 1600 tl, çok fazla kullanılmayacak aslında klimadan rahatsız oluyorum ama çok bunaltıcı olabiliyor bazen bu yüzden günde iki üç saat çalışacak, genellikle soğutma amaçlı kullanılacak klima tavsiye edecek veya baymak elegant 12 chs var bununla ilgili yorumu olan varmı?
-
bi güncel çekelim.ben de 1600 -2000 civarlarına klima bakıyorum. 12K btu minimum olması lazim. isitma ve sogurma özelliği de
önerebileceğiniz bir model var mıdır?
-
12K btu soğutma ağırlıklı kullanılacak klima araştırıyorum takipteyim
-
Bir cok markaya baktımSamsung inverter klima öneririm ben 14 tane aldım maşallahı var tık demedi 7 aydır yogun olarak kullanılıyor yaklasık günde 10 saat en az olmakla beraber 25 metre kare odaya ısıtma ve sogutmada 12 btu samsung inverterlar yeterli bunun dışında bakim yetikili servis tende memlunum ve cihazların virus doktor ozellikli olanı hatta 12k btu da wifi internet li modelleri var siz telefonuzla emir verip ofis e gelince buz gibi yada sıcacık odanıza girmiş oluyorsunuz ve motor 10 yıl garantili
-
http://www.samsung.com/tr/consumer/h...AR12HSSFCWKNSK
İnternette stoklarda varmı yok mu bilmiyorum aldıgım modellerden biri hatta astım ve alerji sorunları olan kişiler bu odalara yerlestırdım virus doctor ozelligi var diye
Bunun dışında ne kadar harcatıyor :)
4 klima
4 buzdolabı
4 tv
4 uydu
2 (banyo icin ) su ıstıcısı vs ile ayda 290 tl geliyor ve 1 katta 10 kişi kullanmaktalar 4 ayrı odada
Klimanın 1 tanesi en fazla tahminim 60 70 tl tutuyor 10 12 saat en az tam kapasite calısmaktalar :)
-
samsung inverter var 12lik mi ne şu yeni üçgen kasa olanlardan memnunuz ısıtması güzel soğutmasıda güzel