Dizideki herkes kendine gore milliyetci, vatansever.
Kim iyi kim kotu degil, hangisi daha iyidir :)
Mantik hatalari evet mevcut ancak cok begenerek izliyorum.
Printable View
Dizideki herkes kendine gore milliyetci, vatansever.
Kim iyi kim kotu degil, hangisi daha iyidir :)
Mantik hatalari evet mevcut ancak cok begenerek izliyorum.
Dayı kim ben çıkaramadım ?
Gazeteci fuat avni o anlaşıldı.
arkadaşlar çok kaptırmaya gerek yok sağlam bi kaynaktan haber geldi dizi bitiyormuş zaten...
Ne güzel gidiyodu ne olduki :))) bu bölümde güzel bol gizemli
çok alengirli bir dizi favori adamın abbas dayıcım lafı:D
Dayı kötü çıacaksa bitsin dizide Erdal amcam yeni dizi çeksin, onu izleyek. Ama dizi neden bitiyor anlmadım. Gayet sağlam dizi. Ben çok keyf olarak iziliyorum.
Fragmandaki Apo'nun bölümlerini dün dizide yayınlamadılar dizi gidici gibi :)
film gayet güzel her hafta kaçırmadan izliyoruz..
bu arada filmde üsttegmen serdar rolunde oynayan arkadaş
rpm ekibinden hakan onat tt'yede üye kendisi :)
Fena yerde bitti dün, merakla bekliyorum.
Dizi çok fena ilerliyor. Oğuzun çatışma sahneleri çok sağlam. Bu bölümde dayıda gerçi sağlam yürüdü, elde silah Behzat Ç tavırlarıyla, özlemişiz.
İnşallah bu diziye dokunmazlarda rahat rahat izleriz.
Şimdi bir haft kim beklicek. Çok beter yerde bitirdiler.
birilerine doknumuş bitirtmek mi istemişler ?
Bizim Camide cekmişler son bölümü çatısma sesıde gelmedi ama:)
Emre usluyu düşünerek mehmet baransu yazmışım pardon :)
Biz İçindeyiz biz bilmiyoruz biticeğini nerden duyuyosunuz anlamadım gitti. O işten ekmek parasını kazanan çok insan var. Yapmayın size basit gelio bitio demek. İzlemeye devam bu iş öyle basit bi iş değil çok emek var tahmininizden fazla.
daha bu sabah nilgün belgün programında dediler bu sezon biten biticek ve sallantıda olan diziler olarak sohbet ediyorlardı.. hatta ilk konuya necati şaşmaz raci şaşmaz araları bozukmuş şirketleri ayırmışlar ekip 3 e bölünmüş falan ordan girdiler işte bir ekip reaksiyonu yaptı falan dediler.. ama reaksionda sallantıda reytingleri falan dediler.. bu sabah fox tv de canlı yayında dediler...
anaaa,, diyorum diyorum diyorum sonunda çıkardım ufacık fotodan, serdar karakteri :) hehe :) eyvallah selamlar :)
kızdırmayın üsteğmenimi :) :) keyifle izlemeye devam hakan :heyoo:
beyler dizi hala pt 1 de yayınlanıyor ve prototipte görünüyor
dizi güzel ben dikkatle izliyorum fakat bazen saçma sapan hatalar oluyor..
Mesela Yavuz'a baskına gittiklerinde Tekin'in gözü şiş, ama dışarıya çıkıp arabaya bindiklerinde gözünde hiç birşey yok sapasağlam gibi..Amatörce hatalar bence.
Hükümet için biçilmiş kaftan bence dizi... arkadaşın dediği gibi o işten çok ekmek yiyen var :) ne kadar pislikleri varsa yapıştırsınlar paralele!! bende izliyorum ama oyunculara bir el atılsa iyi olur amatörlük diz boyu
Nehir Erdogani oldurduler.
Reaksiyon-Dayinin gazabi :)
Guzel dizi aynen devam.
Hakancim Basarilar, gayet iyi gidiyosun ve tahminimce rolunde artacak son olaydan sonra. hadi hayirlisi.
bu ülkede kötü olan her şeyi paralel yapmış, dizide verilmek istenen mesaj bu...
Nehir Erdoğanı vuran kimdi?
inşallah bitmez.Son zamanlarda yapılan en iyi dizi.Acayip bi emek sarfediliyor , birde günümüz konularını işlemeside diziyi izlemeyi manalı hale getiriyor.
Dayı çok sağlam ya, kafadan başka bi yere sıkıp indirmiyor. Yalnız Serdar karakteride bordo bereli ama Oğuz gibi teknik sıkmıo sanki normal çatışıo. Show isityoruz :D
nehir erdogan neden erken ayrıldı diziden
iyi bile oldu bence,,, gereksiz bir oyuncuydu şahsi görüşüm ...
Ayrıca farkettinizmi bilmiyorum ama nehir erdoğanı vuran adam kurtlar vadisinde palanın ekibindeki adam :)))