Köpeğe dakikalarca tecavüz etti - Çevre Haberleri - Radikal
Bu yaratığa ne diyeceğimi bilemiyorum, bu okul çocuğuna küfür bile yetmiyor. Umarım en kısa zamanda bulunur ve gerekli cezayı en ağır şekilde çeker.
Köpeğe dakikalarca tecavüz etti - Çevre Haberleri - Radikal
Bu yaratığa ne diyeceğimi bilemiyorum, bu okul çocuğuna küfür bile yetmiyor. Umarım en kısa zamanda bulunur ve gerekli cezayı en ağır şekilde çeker.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Köpekler kilitliyor bildiğim kadarıyla , köpek kilitlemedi onunda canı istiyordu diye bir sonuç çıkabilir . ***** yerdeyiz.
Bu nasıl bir şey. Aklım almıyor insan mantığına sığan hareketler değil.
Kör şeytanından bulsun. Aklımada en çok şu soru takılıyor biz nasıl bir toplum olduk.
-Üniversite öğrencisi (o.ç. şerefsiz) kediyi karnından bıçaklar bir marifetmiş gibi video çeker yayınlar.
-Biri yavru kedileri tekmeleyerek öldürür.
-Biri hayvanlara tecavüz eder.
Böyle yaratıklar hala aramızda yaşıyor ve akıl hastası denilip salıyorlar. Ben böyle yaratıkların taaa.
Kör şeytanlarından bulsunlar. İnş. ben ölmeden bu şekilde bir canlıya eziyet çektirenin geberişini izlemek isterim.
Videoyu bilerek koymak istemedim, böyle bir acizlik olmamalı. Allah belasını versin, söve söve dilim damağım kurudu. Videoda apartmandan çıkan ben olsam napardım bu piçe bilemiyorum.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Belki bilgisi olan vardır
3 gün evel bunu çektim acaba kime şikayet edebiliriz ?
Çankaya Belediyesi Rezilliği - YouTube
Bunun bir ileri seviyesi insana tecavüz olacak. O saatte oradan tesadüfen genç bir bayan geçseydi ne olacaktı ? Bu adam yakalansa hangi suçtan yargılanacak çok merak ediyorum ya da yargılanacak mı ? Keşke köpek sinirlenip koparsaydı serefsizin dalgayı.
ülkenin artık çivisi çıkmış eskiden bu kadar arızalı yoktu ortada yada vardıda sosyal medya kamera vs. olmadıgı için duymuyomuyduk bilmiyorum
Nasıl bir millet olduk biz.. Biri damacanaya sokar çükünü, öbürü eşşeğe, diğeri köpeğe..
Bu da yetmez bir tanesi kediyi bıçaklar, selfie yapar.. Daha delikanlı (?) olanları kadınları bıçaklar 50 yerinden..
Tiksiniyorum artık insanımızdan...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)