bende 1 2 saate koyayım hatta hekes koysun burda kendı arsıvımız olsun ? yonetımden engel cıkarmı ?
Printable View
bende 1 2 saate koyayım hatta hekes koysun burda kendı arsıvımız olsun ? yonetımden engel cıkarmı ?
can't get windows product ID diyo kıreklerken win7 64bitte
bu oyun ne güzelmiş ole XRG e34 M5 Swap turbo yapınca amma gidiyomus :D
g25 ' siz zevki çıkmıyor bu oyunun :D
ellerine sağlık doğukan iyi oldu bunlar :)
oynayan var mı bu arada x10 yapalım bi yanlayalım
YouTube - How to install Rev limiter 0.9 for Life For Speed z28!!! + Download Link
Verdiğim linki izlersen eğer yapabilirsin ben ordan bakarak yaptım how to klasörü zaten yok cfg.txt ye uyguluyorsun.. Kısaca anlatmam gerekirse o numaraları komple kopyalıyorsun cfg.txt klasörüne alt kısıma gelip ordakilerle değiştiriyorsun. Daha sonra ''Lfs_External'' ve ''settings'' dosyasını LFS klasörüne atıyosun ordan sonrada ''exe'' yi çalıştırıp giriyorsun oyuna. daha şimdi yaptım oldu :icon_tup:
aynen yanlış yazmışlar, cfg olcak how to değil
Limitör kolay abicim. Sadece şunları LFS Z28'in bulduğu klasördeki. CFG adlı klasördeki aynı yazıların üstüne yazıyoruz. Yani onları silip bunları koyuyoruz ve RAR'ın içindeki dosyaları Klasöre atıp. Oyunu açıp programı çalıştırıp. Komuta I harfini yazdığımızda herşeyin tıkır tıkır çalışması gerekiyo :)
----------------------------------------------------------
OutGauge Mode 2
OutGauge Delay 5
OutGauge IP 127.0.0.1
OutGauge Port 11222
OutGauge ID 2
----------------------------------------------------------
Bu arada işletim sistemim Windows7 64Bit. 32Bitlikte bi problem olmuyodu ama 64bitlikte problem oldu galiba bilmiyorum nedendir. Sorunun cevabını bekliyorum. Birisi özel mesaj olarak atarsa sevinirim konuyu kaçırabilirim :)
XFG 4 çeker 1.8 Turbo 1784 HP
@ 8.46 sn
http://i53.tinypic.com/r27nrl.png
slm. arkadaşlar bende lfs oynuyorum. bu online de oynanıyormus sanırım. nasıl kayıt olucam online oyuna yardımcı olabilirmisiniz ?
oynanıyorsa beraber oynardık :) Yarışırık :d
y patch de aykut la bi ara hamaçiden oynuyoduk drift layaut larıyla cok zevkli oluyo.
tarif etsede oynasak yeniden
http://img122.imageshack.us/img122/2663/driftland2.png
Fwd makinam :D yandaki aracında sesi gelio ciğerliydi biraz :D 959hp :D
Yeterince uğraşınca arabanın aynısını çıkartıyorsunuz ortaya. Bu da sonunda sesini benzetebildiğim Impreza :D