Gecmis olsun cok kotu bir durum iyi biliyorum, yanliz korkutmak gibi olmasinda kasko parayi vermemek icin promili bahane edecektir, benim 2.sene hala mahkeme devam ediyor.
Printable View
Gecmis olsun cok kotu bir durum iyi biliyorum, yanliz korkutmak gibi olmasinda kasko parayi vermemek icin promili bahane edecektir, benim 2.sene hala mahkeme devam ediyor.
geçmiş olsun
6 büyük şirketin acenteliğini yapıyorum
Axa
Allianz
Anadolu
Ak
Groupama
Güneş
müşterilerimden ve çevremden bende güneş sigorta ile ilgili olumsuz yorumlar alıyorum fakat daha hasarda bir kere sorun yaşattığına şahit olmadım. Acente takibi önemli faktör hasarın düzgün yürümesi için...
Ticari araçlarda 0 promil aranıyor. Hususi araçlarda yasal sınırın altında ki promil ödemeye engel teşkil etmez.
Ankara sigorta hala duruyomu bilmiorm ama duruyosa onuda ekleyelim kelle koltuk sigorta :)
tam tersi eski aracımda garantinin euroko sigortadan sigortalıydı.
hiç yormadılar ugrastırmadılar ekspertizi falan belli olup perti kesileştikten sonra kasko değeri 25900 olan aracıma 24500 belirlediler(onceden 10binlik trameri olmasına ragmen) söyledikleri gibi sektirmeden 40 gün olmadan parasını odediler
Geçmiş olsun. Güneş sigorta aman yaa. Poliçe teklifini bile arabama sokmam. Sierra varken arkadan kartal girmişti. Dünyanın parasını ödettiler bana. Neymiş araba 93 modelmiş servis 94 model stopu ve tamponu takmış. Arada nokta fark yok parçalar arasında. Zaten üretimden 93 de kalkmış 94de satılanlarda 93 model. Egzoz yamulmuş değiştirilmiş değiştirme parası. Bi de bütün hepsinin işçiliği. Bi de bilmem kaç ayda ödediler. Benden uzak allaha yakın olsun. Kaskosuz gezerim daha iyi.
Geçmiş olsun
Alkolde sigorta şirketi parayı öderken Yargıtay'ın su kararını baz alır "Alkol kazaya ne kadar etkrn oldu alkolun etkisi kazada varmı yokmu"...
Sizin olayda zaten yasal sınırın altında bunu ödeyecektir.