Alternatıfı nedır o cok aklıma gelmedi, 1 serısı tam rakıbı sayılmaz daha c segmentı megan cup dusuk kalır, rx8 ler rcz vs de tam rakıp degıl. zaten ondan cok satıyor rocco..
Mini'ler retro tarzda bir otomobil. Aslında dediğiniz gibi akla gelen pek bir rakibi yok. A1 desen değil, DS3 desen değil. Fiat500 şansını bir denedi ama bence kalite-sürüş vb konularda Mini'ye yaklaşamaz bile, bence. Aslında BMW-Mini'de en çok rakipsizlikten kazanıyor.
Real Cars, Real Roads.
http://www.kia.com.tr/pro-ceed-gt/genel-bakis
Rocco'nun rakibini tanıyalım. 85li fiyatlarla hiç beklemeden rocco sahibi olabilirsiniz, zira kotalar hiç dolmayacaktır.
Instagram: mutusgarage
ceed gt hakınds bılgım yok maalesef, kalıte yol tutus hakkında herkesın suphelerı vardır ılakı
mını aslında b segmentı boyut olarak ama kalıtesıyle ayrılıyor o sınıftan..
Rocco 2010daki fiyatlarıyla alınabilecek tarzdaydı, sürüş tarzı,dizaynı ve performansıyla ama şuan kendini aşıyor fiyatları maalsef
Stil danışmanlığı adına nasıl bir yönlendirme yapıyorlar merak ettim doğrusu.
Bizden öğreneceklerini bir sonraki kullanıcıda uygulamayacaklarını nereden bileceğiz.
Zihnisinir fakat stratejik bir uygulama.
Ülkemizdeki kullanıcı profili göz önünde bulundurulduğunda, bu farklı strateji ve adım değer olarak Vw'e geri dönecektir.
Ceed gt alinirda satmasi sikinti + verileri yakit olarak fazla
Yakıt benim 10 litre şu anda ortalamam yani kullanımla alakalı ama rocco performans olarak yakın hale gelebilmesi için yazılım vs gerekiyor bu sefer Rocco daha çok yakıyor. Herkesin kendi tercihi ama şunu unutmayalım koreliler bu sefer yaptı test etmeden videolardan vs pek bir şey anlamanız mümkün değil siz daha iyi bilirsiniz zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)