ticari satmak daha kolay bence zaten kısıtılı model alacak kişi ne istediğini biliyor önemli stokta olması o an veya aracı tedarik etmeniz
Printable View
Mercedeste de ben varım hadi bakalım :) 3. yılımı doldurcam yakında..
Bir arkadaşta skoda dan bahsetmiş. Eski kısa dönemde olsa çalıştım yerde skoda-seat vardı ikisi ortaktı maaş düşüktü ama araç sattığın zaman Octavia yada suberp olsun iyi prim alıyordun ama şimdi nasıl bir sistemleri var bilemem tabi..
Ben olsam satacağım arabanın yapılmış fotolarını gösteririm veririm gazı :D İşe yarar mı acaba :D
Benim arkadaş renault da 1500tl+ her sattığı arabadan %1 alıyor
%1 diye bir kavram yok araç başı genelde 50 TL prim vardır. Ve Renault'un aylık prim sistemi vardır mesela Master satarsan 150 TL prim. Captur satarsan bir adet çeyrek altın,Megane satarsan 200 TL prim gibi. Bu primi Renault verir ama bayii genelde tamamını vermez biraz kırkabiliyor bazen. :)
Benim birader de sarmış polislik ve satış temsilciliğine ille de ikisinden birini yapıcam diyor. Geçen yıl Marmara Üniversitesi işletme ve polisliği kazandı. Psikoloji veya hukuk okusun diye bir yıl daha hazırlanmaya güç bela ikna ettim.
Arabalardan aşırı anlar, ikna kabiliyeti falanda var fırlamanın teki şerefsiz :D
Size sorum şu:
Hangi bölümü okursa sıkıntı çekmeden bu alanda iş bulabilir ?
Marmara üniversitesi ingilizce işletme mezunu olsa işîne yarar mı ?
marmara ingilizce işletme mezunu olursa direk mengerler kosifler borusan kovalasın :)
benim ailemde aynı şekilde polis olmam için ikna çabaları var yaş yükseltildiği için
ama açıkçası benim niyetim sıfır
evlendim ve ona göre düzenim var