User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Hollanda'dan r34 getirme

rootx
    Misafir

Hollanda'dan r34 getirme

Merhabalar komşum hollanda'dan engelli oğlu olduğu için 53.000 $ caravelle aldı 2-3 hafta yabancı plaka ıle dolastı sonra tr plakaya çevirdi. Komşum ile sabah konuşutuğumuzda bir firma yapıyormuş bu işi firma kendinede pay alıyormuş tabiki.
    Firma bilgilerini iş yerine gittiğim zaman vericek banada adamlarla konuşucam.

Sorum şudur 1998 2001 arası skyline r34 gtt 20.000 - 25.000 tl arasında ediyor Firmanında payını koyarsak 35.000-40.000 tl diyelim. R34'ü sokabilirmiyim sıkıntı olurmu acaba ?

Bu soruyu fırmanın bılgılerını aldıktan sonra arayıp onlarada sorucam cevabı burda paylaşırım. araba komşumun engelli oğlu üzerine gelicek.

Bu soruyu komşuma sordum 2.elde olsa 0'da olsa firma getiriyor engelli olduğu için dedi hiç bir sıkıntı çıkmıyor tr plakasına varana kadar firma ilgileniyor dedi .

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence e36ya spoiler bakman daha hayırlı olucaktır
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 bine yurtdışında carevella getirme

rootx
    Misafir
    Caravella değil adı aklıma gelmediği için caravella dedim geçtim .

araç bu https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...ec&oe=548995BD
    tepesini özel yaptırdı + arka tarafında özel tekerlekli sandelyeyi kaldırması için sistem var .

@berkan bi bitmediniz arkadaş altınızda 5 bin liralık araba burda lak lak yapıyorsun bana iyiki bi öneride bulunun dedik .

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    getirseler bile sen süremezsin aranızda akrabalık olması lazım komşu değil..
    2000 A3 8L

rootx
    Misafir
    https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...ec&oe=548995BD bu getirdiği aracı satabilir alan kişide sürebilir .tr plakalı araç şuan .

Kendi oğlu üzerine getiricek tr playaka geçtikten sonra bana devir edicek aracı .

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 seneden önce satamıyor olması lazım bence siz yanlış biliyorsunuz ?

çocuğun üstüne getirse bile 5 sene bekleyeceksin..hatta aynı kişi üstüne 2 araç olabiliyormu onu bilmiyorum..iyice araştır bu işte bi gariplik var.
    2000 A3 8L

rootx
    Misafir
    2 oğlu var engelli. Firma bilgilerini alıyımda arayıp görüşücem sonucu burada paylaşırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlarada cevap olur )

ersandeniz
    Misafir
    yanlış bilmiyorsam 1.6 motor hacmi sınırı var engelliler için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rootx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altınızda 5 bin liralık araba burda lak lak yapıyorsun
    kusura bakma abramovich
    araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın

rootx
    Misafir
    estağfurullah.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

@berkan bi bitmediniz arkadaş altınızda 5 bin liralık araba burda lak lak yapıyorsun bana iyiki bi öneride bulunun dedik .
    Sana ne milletin altındaki arabadan? 5 bin liralık araba sahibinin burada söz hakkı yok mu zannediyorsun?

5 bin liralık araba sahibi de 500.000 liralık araba sahibi de aynı muameleyi görür burada.. Milletin altındaki 5 bin liralık araba ile dalga geçen yeni yetmeler ise çok farklı muamele görür. Edebini, haddini bil.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fazla konusuyosun atarlı kardeşim cin olmadan adam carpmaya calısma o 5 liralık arabayı sana bir güzel monte ederimki r34'dede spoylerede sandalyeyede ihtiyacın kalmaz.

bir sizsiniz aq bu ülkede zeki biri gurcistandan getirir biri hollandadan getirir. gecenlerde biri bi laf etmişti tüm kuşları ... bi leylek kaldı diye tam o misal
    1881 - 193

rootx
    Misafir
    @Evrenoz Gelipte bana dalga geçer gibi lak lak yapmasın isterse 500 liralık araba olsun altındaki araba.
    @berkan Gel et bakalım ankara ostim'deyim. sanayide senmi bana monter ediyorsun ben mı sana kaynak yapıyorum gorelım.
    Zeki insan çok merak etme iş paraya bakıyor.Paran varsa buyur sen getir ))))

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @Evrenoz Gelipte bana dalga geçer gibi lak lak yapmasın isterse 500 liralık araba olsun altındaki araba.
    @berkan Gel et bakalım ankara ostim'deyim. sanayide senmi bana monter ediyorsun ben mı sana kaynak yapıyorum gorelım.
    Zeki insan çok merak etme iş paraya bakıyor.Paran varsa buyur sen getir ))))
    Dalga geçilmesi ayrı konu, "5 bin liralık araba" demek ayrı konu. Sap ile samanı aklınca karıştırıyorsun ama ben karıştırmam..

Hadi çocuğum ana okulu değil burası..

Ağustos, Almanya'dan araba getirmek..
    http://www.techturkey.com/forum/show...raba-getirtmek

Eylül, Gürcistan'dan araba getirmek
    http://www.techturkey.com/forum/show...raç-satın-alma

Eylül, Hollanda'dan araba getirmek.. Bir dahaki araba getirme konunda forum dışına yollanırsın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)