Ayni kanallar surekli olarak var.
Bilindik kanallardan sadece star var.diger kanallar yok neyi yanlis yaptik acaba
Printable View
Ayni kanallar surekli olarak var.
Bilindik kanallardan sadece star var.diger kanallar yok neyi yanlis yaptik acaba
Hometech uydu alici var. Fabrika ayarlarina dondurdum, kayitli kanallari silip tekrar arama yaptim sak diye cikti tum kanallar:) darisi henuz yapmamis olanlarin basina...
Eski next alicim var turksat taniyim kanali cikiyor onun uzrrinden arama yaptiriyorum nt acik ama bulamiyor nedense onceden blurdu.bende bilindik kanallari manuel ekledim.ama bi ipnelik var.bide benim uyduda eski isimler var turksat 1c mesela.sanirim isim farketmiyor
Diğer tv de botech receiver var,onu hallettim.D smart ta menüler kapalıydı,müdaheleye izin vermedi ya da ben beceremedim.onu mecbur dsmart bayisine bıraktım.Kartın yazılımını güncelleyecek.
daha dun recıver aldım bgn patlamıs :)
ugrasıyorum ınsallah becerebılırım :)
Botech'te kurulum yaptım 10 dakikada istemediğim kadar kanal buldum.Direk orda yazan kodları girdim tara dedim ve kanallar yüklendi :) Eskisi gibi oldu kısacası
digitürk sağolsun kolay kurulum
PHİLİPS bir tv yi sorunsuz hallettim de diğer modelde sıkıntı var 200 kanal geldi hd tv si uydusu olanların 500-600 kanal geliyor arkadaşlar uyduda araba yaparken şebeke arama ağ arama vs yazar öyle aratın yoksa eksik gelir
Yalnız dün anladım ki, bizim halkımızda acayip bi üşengeclik var, nasıl yapılıyor diye acıp, bakıp arastırayım yok. Dün aksam cok samimi bi arkadaşıma yardıma gittim(uydu elektronik işi yapıyor) cocuk ciddi ciddi sabahlıcam bugun bitmicek bu uydular dedi ve sabahladı. Ben dükkandan cıktığımda saat 1di yapılan uydunun 2 katı daha uydu vardı.
fena caps ler var sabah sabah iyi güldüm :D
vestel smart tv de nasıl yapılacak acaba kendinden alıcısı olan malzemede 2 gündür tv yok :(
Gece 11 e kadar süren bir mücadeleyi kazandım, aslında basitmiş TÜRKSAT'ın verdiği ayarları yapmadan önce TÜRKSAT 2a/3a ile alakalı tüm ayarlar ve kanalları sildikten sonra bu ayarları girince oluyor, next/nextstar uydu kullanıyorum, böyle yapınca oldu.
Digi'de problem yaşayan var mı ? Dün gece problem yoktu. Şimdi trt'den başka kanal çıkmıyor. kolay kurulum , yeni yazılım arama denedim hepsini işe yaramadı ?