User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arası

Konu: Türksat 4A Hakkında

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız dün anladım ki, bizim halkımızda acayip bi üşengeclik var, nasıl yapılıyor diye acıp, bakıp arastırayım yok. Dün aksam cok samimi bi arkadaşıma yardıma gittim(uydu elektronik işi yapıyor) cocuk ciddi ciddi sabahlıcam bugun bitmicek bu uydular dedi ve sabahladı. Ben dükkandan cıktığımda saat 1di yapılan uydunun 2 katı daha uydu vardı.
    Şu mantığı anlamıyorum. o zaman bizim insanımız çok üşengeç kendi arabasını yıkayamıyor, çok üşengeç kendi ekmeğini yapamıyor, çok üşengeç öyle böyle.

Herkesin bir işi var ve ekmek parası kazanıyor. O uyducunun kazandığı para size neden bu kadar batıyor anlamadım.

Adam ne uğraşcam uyducu yapsın demiştir işi vardır ilgilenemez. Teknolojiden anlamaz.

Her işin bir mesleği var arkadaşlar. Şunu artık anlayın ve şu türk mantığından vaz geçin artık.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Digi'de problem yaşayan var mı ? Dün gece problem yoktu. Şimdi trt'den başka kanal çıkmıyor. kolay kurulum , yeni yazılım arama denedim hepsini işe yaramadı ?
    Faturayı ödememiş olabilirsin

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk ondan şüphelendim zaten ama otm. ödeme talimatı var. yinede direk telefonla müşteri hizmetlerini aradım , ödemenmemiş fatura bulunmamaktadır diyor. Ben şimdi evden çıkıp gideceğim , t.v benim için problem değil de , aney evde tek başına sıkılır t.v olmazsa. halletmem lazım
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartı çıkartıp taktım , uyduyuda fişten çekip tekrar taktım , yayın geldi çok şükür.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hep uydu seçeneğinden izliyordum. Fark yapmadı benim için. En nihayetinde uydu girişinden alıyor datayı. Şimdi siz söyleyince TV modunu açtım, saanırım tekrardan kurulum istiyor.
    Teşekkürler.
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu mantığı anlamıyorum. o zaman bizim insanımız çok üşengeç kendi arabasını yıkayamıyor, çok üşengeç kendi ekmeğini yapamıyor, çok üşengeç öyle böyle.

Herkesin bir işi var ve ekmek parası kazanıyor. O uyducunun kazandığı para size neden bu kadar batıyor anlamadım.

Adam ne uğraşcam uyducu yapsın demiştir işi vardır ilgilenemez. Teknolojiden anlamaz.

Her işin bir mesleği var arkadaşlar. Şunu artık anlayın ve şu türk mantığından vaz geçin artık.
    aynen öyle, bazı insanların vakti nakdinden daha değerli..

Bu arada LG TV nin kendi uydu alıcısına kanal listesi yüklemeyi bilen var mı ?

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tabiikide işi bilmeyen insanlar gelicek yaptırıcak zaten o kısıma birşey dediğim yok. Zaten o düşüncede olsam yıllardır hizmet sektöründe çalışıyor olmazdım. Herkes herseyi bilse kimse para kazanamaz, bunu düşünebilecek kapasitedeyim çok şükür. Ayrıca uyducunun kazandığı paranın bana battığı yok ! Yazdığım postta belirttim '' SAMİMİ ARKADASIM'' diye, aksine Allah daha çok versin daha çok kazansın. Ben orda insanların üşengeçliğinden, birşeyleri araştırmamasından, öğrenmek istememesinden bahsettim sen olayı milletin ekmek parasına laf söylüyomusum gibi lanse ettin. Garip.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)