beyler bi hort yapıyım
aramızda hâlâ temin eden varmı
Printable View
beyler bi hort yapıyım
aramızda hâlâ temin eden varmı
horttt
bayan modelleri nerde bulabilirim güncel modelleri..anadolu yakası ?
Sahibinden.com vb gibi sitelerde 130-140-170TL'ye satılanlar çakma arkadaşlar haberiniz olsun.
Orjinal olduğu kesin ise , bende talip olurum bay ve bayan 1 er tane
beymene bakın ben hep alıyrm fıyatları uygun oluyor
takipteyim konuyu has ve has orjinal olmak kaydıyla varmıdır piyasasından daha ucuza alabileceğimiz yerler
benim merak ettiğim bu ayakkabıyı bu kadar ıyı yapan sey tam olarak nedir ? sadece trend olması mı ?
ben trent olduğu için hiç bir mala çok para vermem kendimce tüm gün ayakta çalıştığım için airmax lerin içinde ayaklarımı rahat hissediyorum o yüzden bu ayakkabıyı alma gereksinimi duyuyorum şuanda new balance giyiyorum iki çift var sıkıldım artık birde artık herkeste var belediye dağıtmışçasına birde o yüzden tekrardan airmax alma tarafındayım :) kendimce alma sebeplerim
Ben rahat edemiyorum bu ayakkabida tek sorun ben de mi acaba?
Türiye'de ki air max fiyatları cidden çok pahalı, gerçi hollandanın da pek farkı yok.. Bu sahibindende 180 TL ye orjinal seri no vs. yazanlardan arkadaşım almıştı, hala giyiniyor 5-6 olmuştur belki de..
arkadaşlar sneKERS TARZ ISTIYORSANIZbeymene bakmanızı onerırım reebokın ve asıcsın guzel modellerı var
Direkt mağazadan almanızı öneririm piyasanın %99 u çakma
2 al 1 öde şeklinde nike mağazalarında indirim var,ama indirimdeki airmaxlar falan çokta güzel modeller değiller.Genede bakmak size kalmış :)
Başka bir konuda da paylaşmıştım.
Bakırköy Carouselin tadilatı nedeniyle Nike mağazasında ciddi indirim vardı.
Hemen yanındaki Capacity ve Nike.comda 439 lira olan bu senenin modeli airmaxları 280 liraya aldım.
Ankarada olanlar için Nata Vega daki Outlet Nike da güzel fiyatlara var ama çok model yok bir bakmanızı öneririm.
Bir bilgi de ben ekleyim, forum Ankara outletdede nike mağazasında, 140-150 tl civarına airmaxlar gelebiliyor, modeli hoşunuza giderse alınabilir, fakat kronik problemi olan ayakkabımı değiştirmediler, istanbuldanda red cevabı geldi dediler, o günden beri gıcığım o mağazaya. :)
Deposite outlet'i tavsiye ederim. Sadece ucuzluk açısından değil, aradığınız ve bulamadığınız bir model varsa onu da alabilirsiniz. Hatırlarsanız Barcelona'nın 1899-1999 yazan bir forması vardı. Bu formayı bile bulabiliyorsunuz. Sık sık 3 al 2 öde kampanyası uyguluyorlar. Çok zaman harcarım Nike mağazalarında ama yıllardır hiç rastlamadığım modelleri orada gördüğüme inanabilirsiniz.